• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biberon

fatma.k1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
45
0
96
44
arkadaşlar
gerçekten yardıma ihtiyacım var..
1 ay sonra işe başlayacağim bebeğim 3 aylık kesinlikle ağzına biberon almıyor neler denedim kendi sütümü denedim. reçele bandırdım şekerli su yaptım bandırdım çorbaya bile bandırdım yinede ağzına almıyor. işe başlayınca çok zor olacak annem bakacak ama sadece kaşıkla yiyor o da inanın 45 dk. sürüyor ve 30 ml anca yedire biliyoruz ağlıyor normalde mamayı 120 ml vermem lazım 4-5 öğün ama biz günde 2 kere 30 ml zorla ağlata ağlata veriyoruz. ne yapacağımı şaşırdım ücretsiz iznim bitiyor ve çalışmak zorundayım lütfen tecrübeli anneler yardım edin ne olur... :Saruboceq:

Ahhh canım keşke sana önerebileceğim birşey olsaydı...Benim bebeğimde mümkün değil biberon almıyor:( gerçi ben emziriyorum ama sanki oda artık yetmiyor.Biberonda almıyorki ek mama vereyim...Ben uykusunda denedim onda bile öğürdü :) Şimdiki bebeklerin çoğu biberon almıyor anlamadım vallahi laelaelaelaelae

annemde öle diyo bizim zamanımızda diye başlıyo ama... işe başlayınca ne yapıcam ben.. uykularım kaçıyor. nedir bu hayat şartları yaaa. ne hale sokturlar bizi.... keşke bebeğime bakabilseydim.

canım kaşıklı biberonlar var bende yeni keşfettim bir bebek mağazasında nuby di markası birde ondan dene istersen.internetten araştırabilirsin kaşıklı biberon diye yaz çıkıyor.allah yardımcın olsun çok da kafana takma bir yolu bulunur.

Back