- Konu Sahibi fairylove23
evet bayanlar temiz, sıfır ayarında biberon sterilizatör ve buhar makinesi arıyorum hatta bunları tek kişiden bulabilirsem çok iyi olur kargo açısından.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar düşünüyorsun canımbende var cnm biberon starilazator
kutusunda hediye gelmisti
resim eklerim
http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp...4ziJ6Nhks3Io61qIkM8CygtnWql3kHi8cPRoC7UXw_wcB
ben de mikrodalga yok canımavent mikrodalga strelizatör var canım ilgilenirmisin?
kullanılmamış mı?2 tane avent biberonum var. tanesi 5tl..
2 ay kadar zar zor kullandık.daha sonra wee biberona geçtik.bizimki marka takılmıyor.biz hanımefendiye herşeyin en iyisini aldık ama o biberon markasını wee olarak tercih etti.kullanılmamış mı?
Valla hıc bılmıyorum Cnm sız bılıyosunuzdur fıyatını almayı düşündüğünüz ıcın...arastırmıssınızdır.. Sız bısey söyleyın anlaşalımanlaşalımne kadar düşünüyorsun canım
canım ben pazalıktan hiç anlamam sen beni zorlamayacak uygun bir fiyat söylersen sevinirim.Valla hıc bılmıyorum Cnm sız bılıyosunuzdur fıyatını almayı düşündüğünüz ıcın...arastırmıssınızdır.. Sız bısey söyleyın anlaşalımanlaşalım
canım kayıp parçalar işe yaramıyor mu?canım bende bu var oğlumda kullanmıştım .35 tl .istersen taksitlede alabilirsin.sadece buharlı pişirme ve küçük su koyma ölçü kabı eksik.herhalde oğlum oyuncak diye kullanmıştı.bulamıyorum. istersen orjinal fotoyu atabilirim videosunu whatsup yada faceden
Arzum Bebbe Multi Robot
- 800 W ısıtıcı, 200 W doğrayıcı
- Buharlı pişirebilme
- Besinleri doğrayabilme
- Farklı biberonları steril edebilme
- Biberon / mama kavanozu ısıtabilme
- Dondurulmuş besini çözebilme
- 2 kademeli sıcaklık ayar ve parçalama düğmesi
- Sesli ve ışıklı alarm
- Çift taraflı paslanmaz çelik bıçak
- Ölçülü parçalama/saklama kabı ve saklama kapağı
- Aksesuar çekmecesi
80 tl kutusunda Cnm sıfır sayılırcanım ben pazalıktan hiç anlamam sen beni zorlamayacak uygun bir fiyat söylersen sevinirim.
tamam canım teşekkür ederim80 tl kutusunda Cnm sıfır sayılır
istenirse arzum servisinden bulunur içine su koymak için ölçekli kap ve buharda sebze pişirmek için olan parçaları eksik. ben genellikle düdüklüde haşladım .özelden whatsup kullanıyorsanız tlf numu atıyorumcanım kayıp parçalar işe yaramıyor mu?