Biberiye Yağı ile Selülitlerden Kurtuluş!

wherehaveubeen

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
6
0
16
Manisa
Arkadaşlar merhaba biberiye yağının cidden etkisi var mı benim yıllardır selülitim var ve artık onlardan kurtulmak istiyorum kendime 2 ay süre verdim 17 mart ta kadar hem 5 kilo vericem hemde selülitlerden kurtulucam bana yardım etmek isteyen var mı? bu konuda

2 ayda fayda eder mi bilmiyorum ama ben her banyodan sonra portakal yağıyla masaj yaparım bacaklarıma
selülite iyi geldiği söyleniyooo

Bendede biraz selulit vardi,her gun duzenli. 1 saat yuruyus ve bol su icerek bir ayda yok oldular

benimde popo tarafımda biraz var.spora başladım haftanın 2 günü aeorobik 2 günüde plates yapıyorum.inşallah kurtulurum.4 litrede su içiyorum inşallah tamamen kurtulurum

Ben forumlarda bulmustum , birer tatli kasigi biberiye , anason , rezene otunu bi litre kaynayip ocaktan alinmis suda 10 dk bekletip gun icinde tuketip 1haftada kurtulanlar olmus , birde biberiye kekik tatli badem yaglari ile gece masaj yapip stecleyip sabah yikiyorum , bazen oglen yapip aksam yikiyorum .. henuz 2gun oldu bakalim sonuclarini yazarim ama tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…