- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
Kızlar nette gezinirken böyle bir yazıya rastladım ve çok mantıklı geldi bana yarın biberiye yağını alıp hemen başlıyorum denemekten birşey kaybetmem sanırım :97:
Size önereceğim bel ve göbek kürü denenmiş ve kesinlikle başarılı sonuç alınmıştır. Uygulaması oldukça kolay bu yöntemden %100 sonuç almak istiyorsanız düzenli yapmanız gerekiyor.
Beni tanıyanlar bilir ki 36 beden giyiyorum. Ne zaman göbeğim çıksa kendime özel bu yöntemi uygularım. Kısa sürede göbeğimden kurtulurum. Siz de deneyin! Göbeğinizden başka ne kaybedersiniz ki?
Gelelim göbek eritme kürünün tarifine Gece yatmadan önce göbeğinize biberiye yağı sürüp masaj yaparak yedirin. Mutfaklarda kullandığımız Streç filmle göbeğinizi ve çevresini iki kat sarın. Üzerine sıcak tutacak bir kazak ya da tişört giyerek uyuyun. Sabah uyandığınızda Streç filmi çözün. İsterseniz ılık bir banyo yapın, göbek bölgenizi lifle ovun.
Göbeğinizin eriyene kadar bu işlemi her gün yapmanız gerekiyor. Biberiye yağı sürüldüğü bölgedeki kan akışını hızlandırıyor ve yağ yakımını sağlıyor. Bu sayede bel ve göbek bölgesinde birikmiş yağların erimesi kolaylaşıyor. Biberiye yağı aktarlarda 6 liraya satılıyor. Streç film ise sardığınız bölgede terlemeyi ve sürdüğünüz yağın derinin altına geçmesini sağlıyor. Streç film, 3 lira civarında satılıyor.
Merak edenler için söyleyeyim; extra Jel incelme ve selülit sorununu gidermede hiçbir işe yaramıyor. Tam 1 ay boyunca günde 3 kez sürüp masaj yapmama rağmen bir cm dahi incelmedi. Bu süreçte 2 litre su içmeye, egzersiz yapmaya, dengeli beslenmeye dikkat edilmiştir.
Arzu Karabulut