• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
baslangıçta 87di smdi 80 bn lanaform almıstım onla yatıyorum teride kumasta kalıyo iyi oluyo masajda yapıyorum ama öyle saatlerce falan değl sürüorum sonra bi kac dkka masaj yapıyrm o kdar

7 cm çok ii bi rakam ya hiç spor yapmadan sadece lanoform ve yağ ile oluosa boşuna yürümiyim bnde okadar:delphin: okadar çok yürüyorum ki ayak parmaklarım kanıyo birinie sürtmekten, alta bacağımın ağrısındn gece uyuyamıorum bazen,ama pes etmiorum hırsla devam :lepi: karşılığını alırım inşşa.s

7 cm çok ii bi rakam ya hiç spor yapmadan sadece lanoform ve yağ ile oluosa boşuna yürümiyim bnde okadar:delphin: okadar çok yürüyorum ki ayak parmaklarım kanıyo birinie sürtmekten, alta bacağımın ağrısındn gece uyuyamıorum bazen,ama pes etmiorum hırsla devam :lepi: karşılığını alırım inşşa.s

bırakma skın benm zmanım olsa bende yürücm ama zman ayıramıyorum ona

Hemen yapıım çok güzel bi paylaşm olmuş teşekkürler:lepi: 5 cm versem yeter zatende gtmıoki mirmirmirmir

Bende aldım biberiye yağını biran önce başlıcam ama bi sorum var biberiye ağının üstünde 100-200 ml suya 1-2 damla damlatıp vücudunza sürün diyo.Siz nasıl yaptınız acaba?

sırf yağı kullan bence sulandırınca etkisi azalır bende haftaya doğum yapacağım inşallah korse takıyolar ya her gün belime göbeğime sürer öyle takarım ne iyi olur

her şeyde olduğu gibi bitkisel yağların da sahtesi varmış arkadaşlar.

ayçiçek yağı ve bitki esansı karıştıryorlarmış.

güvenilir marka almak lazım.

konuyu açan arkadaş sizinki ne marka??

ya bende kullanmak istiorum 2.5 ay önce doğum yaptım göbeğim kaldı ama biberiye olması beni biraz düşündürdü çatlaklarım var acaba yakarmı die korkmadım değil 7 cm çok iimiş yaaa

kzlar sper bisey bu smdi ölctüm bacaklarımdan ve kalcadan 2ser cm gitmis tek sferde bu snuc benm icn cok güzel ya insllah incelicez hepberaber :lepi:

süpersin kutluyorum seni yağı sürüp streç sarmadan korseyi taksam olmazmı acaba canım ya daha pratik acil cevabını bekliyorum bilmiyorumkismile

Back