• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
süpersin kutluyorum seni yağı sürüp streç sarmadan korseyi taksam olmazmı acaba canım ya daha pratik acil cevabını bekliyorum bilmiyorumkismile

cnım hic denemedm öyle ama strec cok rahatsız ediyo ytarken insanı dene bu akşam yrın sonucları bizede bildirirsn

benimde var lanaform ama yaglahicdenemedim pamugu ceker gibi ama iyice yediriyosun sanirim yagi. birde senin yag ka ml büyük sisemi yoksa ucucu yagmi ufak sisede ?

bnmde öyle diodum cnım dne vazgeçemiceksn 2 hftada 7 cm incldim cok ii yani bana göre

Bugün aldım canm ya başladım bile şuan streçliim hatta :teytey: İnşallah bnde 7 cm verebilirm hadi bakalımmm hayrlısıııı hepimiz içinnn :1hug:

bende başladım 3.günüm ilk gün yağı sürdüm streç film sarıdım biraz spor yaptım terlemişti uyudum daha çok terlesin diye ama sabah terim kurumuştu sinirlerim bozuldu dün sarıp yürüyüse çıktım ve hemen eve gelip temizledim terimi bu şekilde devam edecem inş. faydasını görürüm

bende başladım 3.günüm ilk gün yağı sürdüm streç film sarıdım biraz spor yaptım terlemişti uyudum daha çok terlesin diye ama sabah terim kurumuştu sinirlerim bozuldu dün sarıp yürüyüse çıktım ve hemen eve gelip temizledim terimi bu şekilde devam edecem inş. faydasını görürüm

icelme gördün mü acaba sndeki etkisi nasıl oldu

kızlar ben spor salonuna gidiyoum. peki ben bunu spordan önce sürsem sarmadan spor yapsam nasıl olur acaba . sarma mkanım olmaz salonda çünkü

Back