Biberiye suyu

ozgeozgeozge

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
41
29
288
29
Bu ara İnternette çok sık gördüm denemek istiyorum bende ama tecrübe eden arkadaşlar varsa fikrinizi almak istedim
Sadece suya biberiye atıp kaynatıp saçına süren var mı uzatıp yeni saç çıkardığı iddia ediliyor hemde 1 ay gibi bi sürede

Ben bir kac defa denedim ama tembel oldugum icin :)
Faydasini gören cok kisi var.

Denedim ve daha yeni başladım diyebilirim haftada bir kez uyguluyorum toplasan 3 4 kez uygulamışımdır ama saçlarımda gercekten belirgin fark var. Uzatma etkisini bilmiyorum ama saça canlılık verme, tellerni kalınlaştırma ve gür gözüktürme etkisi olduğunu düşünüyorum. Eğer saç uzatmak istiyorsan urban care in toniğini önerebilirim saçları uzamayan çok yavaş uzayan arkadaşımda bile baya etkili oldu

Şuan urban kullanıyorum canım evet etkisine bende inanamadım saç diplerimi resmen açtı hava aldırdı daha 2. Kullanmışım en kısa zamanda da biberiye ye geçmek istiyorum urbam çok pahalı

Şuan urban kullanıyorum canım evet etkisine bende inanamadım saç diplerimi resmen açtı hava aldırdı daha 2. Kullanmışım en kısa zamanda da biberiye ye geçmek istiyorum urbam çok pahalı
Bence kesinlikle kullan biberiye faydasını görürsün ikisini bir arada kullan. Ek olarak bitkisel yağlarda kullanırsan inanılmaz iyi gelir

Durulama gerekli mi

Yengem çayını içtiğinde saç dökülmesinin durduğunu söylemişti. Aynı etkiyi bende göstermedi
Ama saç için tavsiye ediyorlar. Denemeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…