teşekkür ederim denedim ama geçici çözüm oluyor maalesef sudan çıkarınca yanma devam ediyorsık sık soğuk suyla yıka .hatta bir şeyin içine doldur suyu içinde tut bir müddet.
eskiden biber salçası yaparken yanardı ellerim o zamanlar işe yarardı.
merhabalar
hanımlar biraz önce biber dolması yaparken kestiğim biberler acıymış sanırım
ellerim kızardı cayır cayır yanıyor yardımcı olur musunuz lütfen ne geçirir bu acıyı ?
bactroban diye bir yanık kremi vardı onu sürdüm ama bana mısın demedi diğer kremler evde yok maalesefyanık kremi sür varsa silverdin veya hametan en iyi o geliyor...yoksa da normal bi krem sür biraz idare eder..çok pis acıdır başıma da çok gelir
geçmiş olsun size desen yine iyisin ben biber turşusu vardı hani tombik olan onun çekirdeğini çıkarıyım derken gözüme birkaçtı beynimde şimşekler çaktı resmen
şu an elimde dondurulmuş pet su şişesiyle geziyorum zaten hala yanıyor ellerim ne zaman geçecek bilmiyorumgeçen hafta benım basıma geldi
eldiven giysek bunlar olmayacak şekerle karbonatla bile ovdum geçmedi
sıcak sudan uzak dur, buz ve soguk iyi geliyor geçmiş olsun
onları denemedim henüzZeytinyagı deneyin.
Yogurt sürün ellerinize.
yaptığım her şey acısını az da olsa aldı ama geçmiyor tamamen yanıyor ellerimDomatesle de sürtebilirsiniz elinizi az da olsa acısını alır
çamaşır suyunu ellerine dök ovuştur biraz alır acıyımerhabalar
hanımlar biraz önce biber dolması yaparken kestiğim biberler acıymış sanırım
ellerim kızardı cayır cayır yanıyor yardımcı olur musunuz lütfen ne geçirir bu acıyı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?