Saç Rengi ve Saç Boyama bi zahmet şu renk için yardımı olun lütfennnnnn

bence bu rengi palette deluxe 3.0 koyu kahve ile elde edebilirsin ben şahsen 2 kere boyadım palette deluxe 3.0 koyu kahve ile çok memnun kaldım en son 2 hafta önce boyamıştım saçlarımda yıpranmadı.üstelik bu rengi denemeden öncede saçım kızıldı onu kapatabilmek için bunu denemiştim hem kızıldan kurtuldum hemde çok hoş bi saç rengim oldu.herkes çok beğeniyor.kesin bu renk palette deluxe 3.0 ile elde edilebilir.

aynı durumdayız işte benimde kızıllık var onu kapatmak için istiyorum bide koyu renk çok yakışıyo
palette iyi fazla yıpratmıyo dedi kullanan arkadaşlarım
umarım istediğim renk tutar

bence kahve ve çikolata kahveyi karıştırıp boya ben yapmıştım.güzel olmuştu.canlı ve parlak duruyo ama.1.5 ay sonra rengı yenilemen lazım.

valla ben paletteden gerçekten çok memnunum 2 hafta ile palette 3.0 ile boyamıştım.en son boyadığımdan beri 3 hafta geçti renk hala mükemmel parlak ve bakımlı gibi duruyor saçlarım.gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz tavsiye edebilirim.umarım sizde benim gibi memnun kalırsınız.

çikolata kahve ve kahveyi karıştır.ve öyle boya saçını bu renk cıkıyor ben yapmıştım sarılarımı kapatmak için.çıkolata kahvede kızıllık var kızıllığı almak için kahve kattım içine (kahvede siyaha yakın hatta siyah dıyebılırım)bu nedenle karıştır renklerı kızıllık olmuyor asla

aslında benim istediğimde o kızıllık olması koyu olsun
ama evde kendim yapıcam ve ilk olucak saçımda uzun şimdi tutturamasamsam o karışımı mahvederim
tek bişey alıp onu yapayum diyorum

palette nin siyah inci serisinden buğulu geceyi beğendim bende onu yapmayı düşünüyorum inşallah istediğim renk olur

kuaförler bıle tek renk kullanmaz.yınede sen bılırsın

haklsıın canım da ben 1 yıldır saçıma o kdar güzel bakıyorum ki belime kadar da uızattım bi renk değişimi kaldı yanlışlık yapıpta mahvetmek istemiyorum . karar verdiğim rengi de önce annemde denicem bş tutam da kendimde sonra beğenirsem bütün saçımda

Selam... Bence koyu kahve tonları kullanmışlar ama uçlarda ve hafiften aralarda bir iki ton daha açık balyaj var. O nedenle renk daha farklı duruyor. Özellikle hacimli bölgelere dikkatli bakarsan fark edersin. Hoşça kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…