• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bi zahmet şu renk için yardımı olun lütfennnnnn

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
$megan_fox[1].jpg konuyu daha öne açtıma ama resim koyarsam görsellik ilginizi çeker beyninizde canlanır renk diye düşündüm bu tonlarda istiyorum siyah gibi fazla koyu değil ve içinde kızllık barındırmayan bi renk

siyah değil bende tamolarak bu rengi istiyorum saçımı çok bayadım röfle yaptırdım en son iki ay önce kumrala boyattım aktıkoyu kumrala boyattım aktı bu rengin bi benzerini denemiştim koleston kakao kahve ilk boyamada siyaha yakın oluyo ama her koyu boya gibi tekrar o rengi boyamayı düşünüyorum çünkü hiçbi boya açık rengi kapatmıyo akıyo ve koyu renk hatları her zaman daha güzel gösteriyor yapılan makyajda n kadar az olursa o kadar şık görünüyor

kahvelerin heeepsinde kızıllık oluyo yoğun bi şekilde.özellikle güneşte.bu renk koyu kestane.

en iyi sonucu onunla alırsın.loreal öneririm

dscn30720.jpg

işte saç rengim.umarım yardımcı olabilmişimdir cnmm

yardımcı olmak mı çokkk teşekür ederim bi de resim eklemişsin :71:çok sağol canım
ben kestane yada palette amber kahveyi düşünmüştüm ama bu renkde daha ii sanki :52:
bu arda saçların çok canlı duruyo tekrar sağol

canim sen simdi hangi koyu kahve brezilya kahve veya kestane gibi renge boyasan siyah olucak malesef ki :S ve aktigi zamanda kahveler ortaya çikicak. ya çok iyi bi kuafore yaptircaksin ya da kendin brezilya kahve alip boyayip ardindan beyaz sabunla çabuk çabuk akitmayi deniceksin. benim saçim su anda bu renk ama ben biraz daha da açmak istiyorum rengini. ben nasil bu renge sahip oldum dersen saçim siyah boyaliydi uzerine dogal kahve ultra açicili boya yaptim o rengini kirdi parlak simsiyahtan bu renge geldi hatta biraz daha açildi

kaç gündür giremiyodum nete cevaplarınız için teşekür ederim
palette amber kahve ya da loreal kestane dneicem sanırım

Back