• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bı yardım kızlar Genetik ve PIHTILAŞMA sonuçların

Kromozomlar normal çok şükür ama iki geninde mutasyon çıkmış yani kan pihtilasman var gebe kaldığında iğne ya da aspirin kullanirsin bende de var pıhtılaşma gebelik olduğunda iğneyi başlıyorum bide aspirin kullanıyorum iğneyle birlikte

Cnm hangi doktora gitsem sende pihtilasa yok diyor çok sinir oluyorum bencede var ben coraspin kullanıyorum kendim aldım

Cnm senindemi aynıydı sonucun bı gönderir misin hemotoloji bölümüne gittin mı
Bnm 4 genimde mutasyon var cnm ilk önce 4 gene bakıldı 2 mutasyon çıktı sonra genetik bölüme gittim kromozom testi yaptirmaya orda 6 gene tekrar baktilar 2 tane daha çıktı aslında toplamda 12 tane varmış ama bi türlü tam yaptirmadim işte iğne ilaç kullandığım halde düşük yaptım birinde ilaç kullaniyodum 14 haftalikken kürtaja girdim karnimda ölmüş 3 hafta önce sonra iki tane de kimyasal gebelik geçirdim iğneye gebelik öncesi başladığım halde ama nasip olmadi işte

Bnm 4 genimde mutasyon var cnm ilk önce 4 gene bakıldı 2 mutasyon çıktı sonra genetik bölüme gittim kromozom testi yaptirmaya orda 6 gene tekrar baktilar 2 tane daha çıktı aslında toplamda 12 tane varmış ama bi türlü tam yaptirmadim işte iğne ilaç kullandığım halde düşük yaptım birinde ilaç kullaniyodum 14 haftalikken kürtaja girdim karnimda ölmüş 3 hafta önce sonra iki tane de kimyasal gebelik geçirdim iğneye gebelik öncesi başladığım halde ama nasip olmadi işte
Merhabalar acaba hangi genlerde mutasyon çıktı,biliyormusunuz.İnşallah tekrar en kısa zamanda hamile kalırsınız

Merhabalar acaba hangi genlerde mutasyon çıktı,biliyormusunuz.İnşallah tekrar en kısa zamanda hamile kalırsınız
Cnm pai 4g5g heterozi got mthfr677 heterozigot fibrinojen di galiba bitane daha varda hatırlamıyorum şu anda evde degilim cnm bi tane Homozigot var bide toplamda 4 gende mutasyon var yani

Back