- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kromozomlarda bi sikinti yok anladigim kadariyla. Trombofili panelinde bir iki degerin normal degil. Homozigot ve heterozigot var.doktorun gerekli aciklamayi yapar.sen canini sikma.Kizlar bi bakin sonuçlarda ne var ben çok anlamıyorum anlayan birileri bakap yorum yazarsa sevinirim
Canım maşallah at arada 20 haftalık olMusun::))) zaman cok cabuk geçiyor bir de ben geçirsem 3 ay korunma sürem bitseGenetik normal gorunuyor. Sadece trombofili de pihtilasma cikmis. Yuksek ihtimalle hamile kaldiginda igne kullanacaksin
İnan kurtaj zamani o korunma suresi hic bitmeyecek sanmisrim hayaldi benim icin bu:) ama bak geldim 20 haftaya:) haftaya detayli ultrasonum var :) 5 ay dolmus oluyo:) o yuzden icini ferah tut bak emin ol geciyorCanım maşallah at arada 20 haftalık olMusun::))) zaman cok cabuk geçiyor bir de ben geçirsem 3 ay korunma sürem bitse
İnşallah canım ya çok istiyorum bende:) sağlıklı olsun inşallahİnan kurtaj zamani o korunma suresi hic bitmeyecek sanmisrim hayaldi benim icin bu:) ama bak geldim 20 haftaya:) haftaya detayli ultrasonum var :) 5 ay dolmus oluyo:) o yuzden icini ferah tut bak emin ol geciyor
Genetik normal gorunuyor. Sadece trombofili de pihtilasma cikmis. Yuksek ihtimalle hamile kaldiginda igne kullanacaksin
Bende de pihtilasma var suan igne kullaniyorum. Doktor dozunu ayarliyor ihtiyaciniza goreAllh razı olsun cvp için sizde var mı aceba
Anladım cnm rabbim yardım cin olsun inşallah iyi olur hamilelikten önce başladın mı ilaç kullanmaya genelde coraspin veriyorlarBende de pihtilasma var suan igne kullaniyorum. Doktor dozunu ayarliyor ihtiyaciniza gore
Ben kullanmadim canim adet olmadim kan tahlili icin doktora gittim hamilesiniz dedi ignelere baslatti.A
Anladım cnm rabbim yardım cin olsun inşallah iyi olur hamilelikten önce başladın mı ilaç kullanmaya genelde coraspin veriyorlar
Genetik testinde sorun yok.Kizlar bi bakin sonuçlarda ne var ben çok anlamıyorum anlayan birileri bakap yorum yazarsa sevinirim
Bn kadın doğumda da yapTirdim genetikte de yaptirdim ayrı ayrıGenetik testinde sorun yok.
Pıhtılaşmadan anlamıyorum.
Bende yaptırmak isterim pıhtılaşma testi tıbbi genetikdenmi randevu alınıyor bunun için?
Düşük metaryali ve eşindeki kan örnekleremi bakıldı genetik için?Kizlar bi bakin sonuçlarda ne var ben çok anlamıyorum anlayan birileri bakap yorum yazarsa sevinirim
Düşük metaryali ve eşindeki kan örnekleremi bakıldı genetik için?