Bi yardım edermisiniz nezaman test yapayim

Bhr09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
23
23
3
34
Arkadaşlar adetim 7 gün geçti göğüs uçlarım çok acio ve aniden ayağa kalkınca kasiklarimda bi sancı gerilme oluo szce hamilemiyim bu belirtileri yaşayan oldu mu test nezaman yapayım

Bebek beklemiyor muydunuz yoksa? Bazıları 7 gün kala dayanamayıp test yapıyor adete gün sayıyor, o yüzden şaşırdım biraz. Eğer her ay düzenli oluyorsanız adet, sağlık aorununuz yoksa yapabilirsiniz hamileyseniz 5 haftalık olmuştur bir kaç gün daha bekleyip kalp atışını bile duyabilirsiniz :) hakkınızda hayırlısı ..

İstemem mi hiç pko hastasıyım o yüzden teste negatif görmeye cesaretim yok bu ay ilk defa böyle sancım oldu umitlenmekte istemiorum

İstemem mi hiç pko hastasıyım o yüzden teste negatif görmeye cesaretim yok bu ay ilk defa böyle sancım oldu umitlenmekte istemiorum

Sık idrara çıkma, kasıkta iğne gibi batma benim gebelikteki belirtlerimdi. Herkeste farklı olabilir, pko da geç döllenmw falan da olabilir haklısın o zaman biraz daha bekle istersen

Sık idrara çıkma, kasıkta iğne gibi batma benim gebelikteki belirtlerimdi. Herkeste farklı olabilir, pko da geç döllenmw falan da olabilir haklısın o zaman biraz daha bekle istersen
İnşallah belirtileri hamilelik belirtisidr ben sancı çekmeye razıyım

Kızlar sabah test yaptim çok belirgin iki çizgi çıktı hamileyim yanılma payı yoktur heralde kan tahlili sonucunu bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun çok belirgin çıktıysa hamilesiniz ,tebrikler ...

Kızlar sabah test yaptim çok belirgin iki çizgi çıktı hamileyim yanılma payı yoktur heralde kan tahlili sonucunu bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin
Allah tamamına erdirsin en güzel şekilde geçsin gebeliğin

Tşkr ederim canım kan tahlilimde 1000 çıktı artk kesin perşembe günü ultrasona giricem Rabbim nerde kim varsa evlat sahibi olmak isteyen allahım her kuluna nasip etsin inşallah
Amin canım bende adetime 1 hafta kala yaptım silik çıktı .
Ama belim ağrıyor tedirginim bu konuda açıkçası 28 de kese için çağırdı.
Bakalım Hayırlısı olsun....

Hayırlı olsun Allah kucagina almayı nasip etsin inşallah sana bisey sormak istiyorum benim adetime 10 gün var yumurta takibi yaptım bu ay o günleri degerlendirdik degerlendirdigimiz gunlerden bu güne kasiklarimda hafif sizlamalar oluyor bi geciyor bi oluyor bazen batmalar oluyor ozellikle ani hareketlerde belim ağrıyor sirtım ağrıyor ama ağrı öyle adet olacakmışım gibi değil değişik bir ağrı tama bacaklarımın gövdemle birleştiği kisımlarda hani şu bikini bölgesi dedikleri yerlerde anlayamıyorum sende böyle şeyler olmuşmuydu acaba

Amin canım bende adetime 1 hafta kala yaptım silik çıktı .
Ama belim ağrıyor tedirginim bu konuda açıkçası 28 de kese için çağırdı.
Bakalım Hayırlısı olsun....
Rabbim zorunu kolay eylesin inşallah cnm allah gönlüne göre versin inşallah

Amin cnm benim öncelikle benim yaşadıkları mi sırayla yazayım ona göre degerlendr cnm ... ayağa aniden kalkınca kasikda sağıma ya soluma bıçak saplaniodu sanki içimde bi gerilme şişkinlik vardı ben tabi ümitsizdim tekrar kist çoğaldı ondan diodum pko hastasıydim çünkü yattığım zaman karnımda bi karincalasma ve göbeğimin içinde bi atış oluo meme uçlarım çok agrio ve yeşil damarlar belirginlesti 10 gün olsun ozaman yapıcam dedim kendi kendime çünkü dediğim gibi ümidim yoktu ama Rabbim ol derse oldurur çok şükür allahıma Rabbim nerde hangi kulu varsa bebek isteyen kucağını boş bırakmasın inşallah cnm senden de hamile haberini alirz

İnşallah canım haber veririm bi hafta sonra test yapıcam bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…