bi umut

morans

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
5
1
27
Merhaba
2 yıllık evliyim hamile kalmak istediğim ilk ay hamile kaldım ve ilk heyecanla betam 650 lerde çıktı 1 hafta sonra dr ye gittim ve bir sorun olmadığını daha çok yeni olduğunu söyledi diğer hafta tekrar çağırdı. Yine aynı heyecanla gittim ve bebeğin kalp atışı olmadığını gelişmediğini öğrendik çok üzüldük tabi ama vakumlu kürtaj olmam gerektiğini söylediler. operasyonu geçirdim ve 3 ay korunduktan sonra tekrar denemeye başladık ve aralık ayında reglimden 3 gün sonra lekelenmem oldu ara ara kasık ağrısı yaşadım 3-4 gün geçti ve lekelenmem artınca aynı doktora gittim beni alttan muaeyene etti lekelenmemin normal olduğunu yumurtlama döneminde olabildiğini ve bi kistim olduğunu ama regl ile kistin gideceğini söyledi. İlaç verdi lekenin kesilmesi için ama çok azaldığı için ben ilacı kullanmadım. 2 gün sonra sabah bacağıma kadar uzanan şiddetli kasık ağrısıyla uyandım. üstüne dahi zor basıyordum iki büklüm acile gittim ve apandistten şüphelenip beni genel cerraha yönlendirdiler yapılan testler sonrasında benim kanamam başladı ve tekrar kadın doğuma gidip muayene oldum kistimin kanama yaptığını kanımın düştüğünü yatış yapıp kistimi alacaklarını söylediler. yatış yaptım ve doktor benden tekrar kan alıp gebelik baktı sonuçlar çıktı ve beta değerim 3374 çıktı doktor tekrar alttan muaeyene etti ve o gün göremediğini benim gebe olduğumu ve dış gebelik geçirdiğime ve bir tüpüme zarar verdiğini onun da kiste baskı yapıp kanamam olduğuna karar verip acil ameliyata alındım hem kistim hemde tüpüm alındı. üst üste böyle şeyler yaşamak insanı hem fiziki hemde ruhen psikolijik olarak aşırı yıpratıyor. benim yaşadıklarımı veya benzerini yaşayan kader dostlarım varsa yorumlarınızı bekliyorum sizce tek tüple normal yolla hamile kalabilir miyim tabi ki en önemlisi rabbim her şeyin hayırlısını bilir İmtihan dünyasında bende bununla imtihan oldum İnşallah sağlıklı gebelik geçirip anne olabilirim 😔🤲🏼

Canım benim çok geçmiş olsun tabiki tek tüple hamile kalabilirsin bende kimyasal gebelik geçirdim ama doktor en azından tüplerinin biri açık dedi hamile kalabiliyorsun kalamayan bir çok hastam var dedi. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur dualarım seninle 🙏🏻 yumurtaliginin kalitesini arttırmak için kürler var vitamin desteği rabbimin izni ile hersey olur.

çok gecmis olsun çok zor seyler yasadınız.

zaten tek tüpe salınan tek bir yumurtadan hamile kalıyoruz. eğer kaln tüpünüz sağlıklı ise tabii ki gebe kalma şansınız hep var. çok yakın arkadasım da tek tüple 4 yıl arayla 2 sağlıklı bebek sahibi oldu 🥰🥰 umarım en güzel sekilde hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder Allah

Canım benim çok geçmiş olsun tabiki tek tüple hamile kalabilirsin bende kimyasal gebelik geçirdim ama doktor en azından tüplerinin biri açık dedi hamile kalabiliyorsun kalamayan bir çok hastam var dedi. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur dualarım seninle 🙏🏻 yumurtaliginin kalitesini arttırmak için kürler var vitamin desteği rabbimin izni ile hersey olur.
Amin isteyen herkese İnşallah teşekkür ederim🤲🏼

çok gecmis olsun çok zor seyler yasadınız.

zaten tek tüpe salınan tek bir yumurtadan hamile kalıyoruz. eğer kaln tüpünüz sağlıklı ise tabii ki gebe kalma şansınız hep var. çok yakın arkadasım da tek tüple 4 yıl arayla 2 sağlıklı bebek sahibi oldu 🥰🥰 umarım en güzel sekilde hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder Allah
Amin çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için🥹

X