Bi test pozitif bi test negatif

safakizm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
138
26
Kızlar adetime 4 gün var. Bir gebenin günlüğü testim silik pozitif, laboquick testim negatif çıktı. Sonuçlar ilk 10 dakika için geçerli. Ne yapmalıyım?? Hangisi daha güvenilir ?

Kızlar adetime 4 gün var. Bir gebenin günlüğü testim silik pozitif, laboquick testim negatif çıktı. Sonuçlar ilk 10 dakika için geçerli. Ne yapmalıyım?? Hangisi daha güvenilir ?
Yarın yeniden denemekten başka çare yok. Beni de alintilayin

O test bana yalancı pozitif çıkardı. Hemde 3 tane yapmıştım. 3 üde pozitifti. Sonra kan verdim negatif. Sende inşallah doğru sonuç vermiştir.
bende iki tane yaptım ikisi pozitif cıktı, sonra laboquick yaptım negatif. bir yıldır ilk defa silik de olsa pozitif gördüm. bir gebenin günlüğü ilk kullanışım

Merhaba bendede öyle çıkıyordu gebelik yeni olduğu için ve üst üste yapınca hgc hormonu idrarda azalıyormuş. Sabah ilk idrarla tekrar deneyin laboquick kullanmıştım Bende . İnşallah güzel haberler alırsınız

Çok yenidir testler yanılıyodur. Bikaç gün bekleyip kan ver en iyisi. Bizler dayanamıyoruz daha yumurta spermle merhabalaşırken test yapıyoruz

olabilir vallla, acaba dedim biri çok hassas diğeri daha mı normal test diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…