size katılıyorum...
konu açmaya alışmak nasıl bir mantık çözebilmiş değilim..hele ki açtığı konularda verilen tavsiyelere uymayıp bildiğini okuduktan sonra tekrar tekrar aynı konu üzerinden konu açmak çok saçma geliyor artık...
tamam derdin olur sıkıntın olur vs açarsın yardım istersin yada hiç bir beklentiye girmeden sadece içini dökmek için bile açabilirsin...ama en azından sana cebvap verip haline üzülen derdini paylaşanlara karşı cevap yazmak gerekmezmi??
amanede'nin konularına alıştık da, en azından içerik değişse fena olmazdı..yani aynı şeyleri dert etmekten vazgeçmesi lazım...
kendisi de anlamış olmalı zaten kaç zamandır aynılar değiştiremedim diye ama hala ısrarla değiştirme çabasında..neyse fazla konuşmiyim..
Aynen öyle. Hep aynı konuları evirip çevirip yazınca insanlar sıkıntı geliyor yani. Değişen sadece anlatma tarzı ama konu yine aynı ee biz de napalım şimdi bir ayda kaçıncı konu hem de aynı yine bir gün arayla konu açtığını biliyorum ya. Dertleşmek için de açar insan tamam ama orada yazdı herkes zaten yine aynı şeyler yazılacağını bile bile nedne hep konu açılır. Biraz alışkanlık mı oluyor nedir bu konu açmak. Sonra karşıdan izlemek yazılanlara cevap bile vermemek hayır verilen cevaplar arkadaş için önemsizse neden konu açıyor? Biz söz vardır ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek ki bana göre çözülemeyecek sorunlarda yok. Ama kendisi büyütüyor da büyütüyor en büyük dertleri kendisi yaşıyor zannediyor, beğenilmediğini zannediyor, sevilmediğini zannediyor vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?