bi rüya beni bu hale getirdi :(

Ilerde sever miyim yani. Şu an sevmek mi önemli sevilmek mi

Güzel düsünürsen güzel görürsün ,Allah hakkinda hayirlisini nasib etsin .Sevmek güzeldir ama sevilmek cok daha güzel olsa gerek,seni seveni bulmussun kaybetme, icin huzurla dolsun ,soru isaretlerine yer birakma.Sen sevmesen bile o seni o kadar cok severki birgün bakmissin sende onu seviyorsun Hayat arkadasin olmus,Hayat bu hersey olabilir.

Kenan ışık ve hülya avşarın yeşil ışık filmini hatırlattı bana

Ama olmayacak şey değil komşumun eşi komşumu ilk olarak ruyasında evlendiklerini görmüş hiç görmediği tanımadığı halde daha sonra pazarda görünce hemen tanımış şimdi evliler

Zaten her türlü sevemedim, ama rüyalar daha bir etkiliyor. O duygunun yarısını yaşayamadım hiç. Kendimi sevgiye aç hissediyorum belki de ondan. Bu arada pascal nouma yı bende çok seviyorum :)
Psikologa gitmeyi bir düsün istersen rahatlarsın rüyalardan da büyük ölcüde kurtulursun hem.Bence kendini sevgiye aç hissediyorsan seni sevgiye doyuran biriyle evlenmeyi tercih edebilirsin.
Sevilmez adam mı sevmeyenler utansın :KK51:

kör kütük aşık evlenen insanlar bile zamanla sevginin bittiğinden bahsederken sen sevmediğin bi adamı zamanla sevebilme ihtimalini mi seviyorsun sumoooşş (cümleye gel :KK70:)

Yanlış yapıyorsunuz. Daha 18 yaşındasınız; sevmediğiniz bir adamla evlenmek kadar büyük bir yanlış yok herhalde bu yaşta. Zaten yaşınız evliliğin kendisi için bile çok, çok küçük.

Ben öyle doğaüstü rüyalara filan inanmam, o yüzden o kısmı geçiyorum. Zaten muhtemelen ömrünüz boyunca 'rüyanızdaki adamla' karşılaşmayacaksınız. Tabii beğendiğiniz ve çekim hissettiğiniz birini rüyanızdaki adama yorabilirsiniz. İşin kötüsü şu ki bu başınıza geldiğinde, yani siz birine çekim hissettiğinizde, bu gidişle evli -ve muhtemelen çocuklu- bir ev hanımı olacaksınız.

Ama tekraren söylüyorum, sevmediğiniz ve daha birkaç haftadır tanıdığınız bir adamla birkaç hafta sonra nişanlanarak hata yapıyorsunuz. Bizi her beğenenle evlensek, ohoo...

Kızlar merhaba
Ben sadece lise3 teyken birine aşık olmuştum hem de sırılsıklam. Onda da karşılığını alamadım vs. Geri kalan hep hoşlantı oldu. Hiç sevemedim bile kimseyi. Şimdi sözlüyüm 23 mayısta nişanım var. Derdime gelecek olursak rüyalarımda hep daha önce görmediğim aynı kişiye aşık oluyorum onunla karşılaşıyoruz gözleri mavi(sözlümün de mavi ama o değil kesinlikle) ben yabancı diye tahmin ederken Azerbaycanlı çıkıyor daha da mutlu oluyorum. Sonra bi yerde oturuyoruz sarılıyo o kadar mutlu oluyorum ki..Annesini bile gördüm. Hiç daha önce yaşamadığım duyguları rüyamda yaşıyorum. Böyle kalbim küt küt atıyo uyanmak istemiyorum. Saçma sapan rüyamdaki şahsı rüyamda deli gibi seviyorum. Uyanıyorum bitiyo. Son 2 haftadır aynı kişiyi görüyorum. Her gece değil ama en azından bi gün görmezsem ertesi gün görüyorum. Mutluluğumu tarif dahi edemem. Uyanıyorum ve bitiyo. Bu kişi kim bilmiyorum hiç daha önce görmedim ya da beynim benimle oyun mu oynuyor. Sözlümü sevemiyorum sadece evlenecek adam olarak görüyorum ve ilerde severim diye tahmin ediyorum. Onun da yanındayken mutluyum değer veriyo ama rüyamdakinin yarısı kadar bile değil. Nolcak benim bu halim bi size dökebiliyorum içimi. Bi rüya beni bu hale getirdi:KK42:

aslında sen severek evlenmek istiyorsun sanırım, kafan karışık sanırım sözlünle ilgili ki zaten evlenince sevebileceğini düşünüyorsun, ama iyi düşün

Bence bir psikolog ruyalarinizdaki adam hakkinda size yardim edebilir. Sürekli aynı şeyleri görmek mantıklı degil açıkçası. Evlilik konusunda da iyu düşünün derim bir cok bayan evdeki sıkıntılardan kaçayim derken daha kotusune yakalaniyor

X