Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet biliyorum onu. Ama o sadece hayırlı olup olmadığını gösteriyormuşkucukken ruyamda evlenecegim adami gormustum. orta boylu beyaz tenli yuvarlak yuzluydu dun gibi aklimda surati. ama iki sene once esmer uzun boylu bir adamla evlendim iyi ki de evlenmisim. ruyayla amel edilmez sozlunden ayrilacaksan ruyandaki adam icin degil de onu sevmedigin icin ayril. istihare diye bisey duymus muydun daha once, eger inancin varsa deneyebilirsin :)
O duygu değişik oluyor değilmi?normalde görmedigin kisiyi rüyanda görmen zor,mutlaka bir yerde görmüssündür ya tv de ya fotograf illa sen onu gördün ama nerdee... bana da oluyor böyle rüya.. hep ayni insan degil ama rüyamda aski yasamis gibi oluyorum hatta gecenlerde oldu.
Biliyorsunuz anlattıklarımı, ev de çok beter. Ailem Anlayışta sıfırYanlışa gidiyorsun Sumoshh. Evden kurtulmak için sevmediğin bir adamla evlenip ömrünü yakacaksın gencecik yaşında.
Çok pişman olursun iyi düşün.
O duygu değişik oluyor değilmi?
Zaten her türlü sevemedim, ama rüyalar daha bir etkiliyor. O duygunun yarısını yaşayamadım hiç. Kendimi sevgiye aç hissediyorum belki de ondan. Bu arada pascal nouma yı bende çok seviyorum :)Bence sen sevmediğin insanla evlenme.İleride severim diye bir şey yok bence evlendikten sonra aşk bitiyor laflarından sonra tebrikler
Evleneceksen sevdiğin insanla evlen o rüyanda yasadıgın duygular o kadar güzeller ki yasanmayı hakediyorlar zaten
Rüyaların da bilincaltından kaynaklanıyor.Yani illa evlenecegim tek istedigim rüyalardan kurtulmak diyorsan caresi psikologdur kesin çözüm
demiii çok güzelll gerçekte de var mıdır acaba böyle aşklarvalla sana söyle söylim uyanmak istemiyor insan :)
Ne zaman gezebildim ki şimdi gezeyim.. Aşk evliliği işe yaramıyor bu devirde diyolarNeden sevdiğin biriyle evlenmek dururken, sevmediğin biriyle neden canisi?
Ama ben senin annene babana ayrı şaşırdım.
Yas 18. Sen hangi ara gezip tozucan????
demiii çok güzelll gerçekte de var mıdır acaba böyle aşklar
Ekonomik ozgurlugun olduğunda mesela, istediğin yeri gezersin istediğini yaparsın.post: 40707300 .!.:Ne zaman gezebildim ki şimdi gezeyim.. Aşk evliliği işe yaramıyor bu devirde diyolar
Ekonomik özgürlük için de iş lazım. Öğretmenlik okuyorum atama beklemiyorum. Birdaha hazırlanamıyorum. Maddiyat yok. Evdeki durumlar zaten belli. Ben de çareyi evlilikte buldumEkonomik ozgurlugun olduğunda mesela, istediğin yeri gezersin istediğini yaparsın.
E ask evliliği yaramıyor diye de mantık evliliği yapılmaz ki hem de 18 nde..
Kızlar merhaba
Ben sadece lise3 teyken birine aşık olmuştum hem de sırılsıklam. Onda da karşılığını alamadım.
Şimdi sözlüyüm 23 mayısta nişanım var.
Derdime gelecek olursak rüyalarımda hep daha önce görmediğim aynı kişiye aşık oluyorum . Sonra bi yerde oturuyoruz sarılıyo o kadar mutlu oluyorum ki..Annesini bile gördüm. Hiç daha önce yaşamadığım duyguları rüyamda yaşıyorum. Her gece değil ama en azından bi gün görmezsem ertesi gün görüyorum.
Bu kişi kim bilmiyorum hiç daha önce görmedim ya da beynim benimle oyun mu oynuyor. Sözlümü sevemiyorum sadece evlenecek adam olarak görüyorum ve ilerde severim diye tahmin ediyorum. Onun da yanındayken mutluyum değer veriyo ama rüyamdakinin yarısı kadar bile değil. Nolcak benim bu halim bi size dökebiliyorum içimi. Bi rüya beni bu hale getirdi