bi rüya beni bu hale getirdi :(

Yanlışa gidiyorsun Sumoshh. Evden kurtulmak için sevmediğin bir adamla evlenip ömrünü yakacaksın gencecik yaşında.
Çok pişman olursun iyi düşün.

Bence sen sevmediğin insanla evlenme.İleride severim diye bir şey yok bence evlendikten sonra aşk bitiyor laflarından sonra tebrikler :KK51:
Evleneceksen sevdiğin insanla evlen o rüyanda yasadıgın duygular o kadar güzeller ki yasanmayı hakediyorlar zaten

Rüyaların da bilincaltından kaynaklanıyor.Yani illa evlenecegim tek istedigim rüyalardan kurtulmak diyorsan caresi psikologdur kesin çözüm

Neden sevdiğin biriyle evlenmek dururken, sevmediğin biriyle neden canisi?

Ama ben senin annene babana ayrı şaşırdım.
Yas 18. Sen hangi ara gezip tozucan????

offff o ruyalar ah bi gercek olsaaa :) seni anlıyorum canım ama dedigin gibi hepsi ruya. yani bilinc altinin sana oyunu. ayrica sozlunu sevmiyorsanda neden evleniyorsun. ilerde sorun cikacak eminim biliyirsundur bu durumu. neyse karar senin ama sakin ruyalara kanipta gercek hayatini karartma.

resmen araftasın burdan yola çıkarak nişan süresini uzatmayı düşünüyosun aklın çok karışık sumosh
ilerde severim ederim deyip evlenmiş olmak için evlenme :KK43:

normalde görmedigin kisiyi rüyanda görmen zor,mutlaka bir yerde görmüssündür ya tv de ya fotograf illa sen onu gördün ama nerdee... bana da oluyor böyle rüya.. hep ayni insan degil ama rüyamda aski yasamis gibi oluyorum hatta gecenlerde oldu.

kucukken ruyamda evlenecegim adami gormustum. orta boylu beyaz tenli yuvarlak yuzluydu dun gibi aklimda surati. ama iki sene once esmer uzun boylu bir adamla evlendim iyi ki de evlenmisim. ruyayla amel edilmez sozlunden ayrilacaksan ruyandaki adam icin degil de onu sevmedigin icin ayril. istihare diye bisey duymus muydun daha once, eger inancin varsa deneyebilirsin :)
Evet biliyorum onu. Ama o sadece hayırlı olup olmadığını gösteriyormuş

normalde görmedigin kisiyi rüyanda görmen zor,mutlaka bir yerde görmüssündür ya tv de ya fotograf illa sen onu gördün ama nerdee... bana da oluyor böyle rüya.. hep ayni insan degil ama rüyamda aski yasamis gibi oluyorum hatta gecenlerde oldu.
O duygu değişik oluyor değilmi?

Yanlışa gidiyorsun Sumoshh. Evden kurtulmak için sevmediğin bir adamla evlenip ömrünü yakacaksın gencecik yaşında.
Çok pişman olursun iyi düşün.
Biliyorsunuz anlattıklarımı, ev de çok beter. Ailem Anlayışta sıfır

Bence sen sevmediğin insanla evlenme.İleride severim diye bir şey yok bence evlendikten sonra aşk bitiyor laflarından sonra tebrikler :KK51:
Evleneceksen sevdiğin insanla evlen o rüyanda yasadıgın duygular o kadar güzeller ki yasanmayı hakediyorlar zaten

Rüyaların da bilincaltından kaynaklanıyor.Yani illa evlenecegim tek istedigim rüyalardan kurtulmak diyorsan caresi psikologdur kesin çözüm
Zaten her türlü sevemedim, ama rüyalar daha bir etkiliyor. O duygunun yarısını yaşayamadım hiç. Kendimi sevgiye aç hissediyorum belki de ondan. Bu arada pascal nouma yı bende çok seviyorum :)

Ne zaman gezebildim ki şimdi gezeyim.. Aşk evliliği işe yaramıyor bu devirde diyolar
Ekonomik ozgurlugun olduğunda mesela, istediğin yeri gezersin istediğini yaparsın.
E ask evliliği yaramıyor diye de mantık evliliği yapılmaz ki hem de 18 nde..

Canım neden evleniyosun hem de sevmediğin biriyle,yazık değil mi sana,bu hayatımı kendine layık gördün
bu sevgi açlığıyla ileride birine aşık olursun eşini aldatman hoş olmaz,uzaktan sevsen bile bu bile aldatmaktır,sevmediğin kişiyle evlenme.

İleride sevmek ne demek,şimdi sevmediğin birini çocukların olunca bi sürü sorunun arasında nasıl seveceksin uzaklaşıp gidersin tamamen,iyi düşün. etme !

Ekonomik ozgurlugun olduğunda mesela, istediğin yeri gezersin istediğini yaparsın.
E ask evliliği yaramıyor diye de mantık evliliği yapılmaz ki hem de 18 nde..
Ekonomik özgürlük için de iş lazım. Öğretmenlik okuyorum atama beklemiyorum. Birdaha hazırlanamıyorum. Maddiyat yok. Evdeki durumlar zaten belli. Ben de çareyi evlilikte buldum

QUOTE="sumoshh, post: 40707416, member: 616377"]Ekonomik özgürlük için de iş lazım. Öğretmenlik okuyorum atama beklemiyorum. Birdaha hazırlanamıyorum. Maddiyat yok. Evdeki durumlar zaten belli. Ben de çareyi evlilikte buldum[/QUOTE]
Cok ama çok yanlış düşünüyorsun.. Burada bu kadar kişi ayni şeyi söylüyorsa sana otur bir düşün bence. Sen o kadar emeği de çöpe atcaga benziyorsun, boşa mi okudun sen?
Senin geleceğini yazayım mi.. Çok mutlu bir evliliğin olsa bile, ki sevmiyorsun esin olacak kişi melaike çıkarsa belki. okuluna eğitimine önem vermeyen/yarıda bırakan ve cok pisman genç bir anne..

Kızlar merhaba
Ben sadece lise3 teyken birine aşık olmuştum hem de sırılsıklam. Onda da karşılığını alamadım.
Şimdi sözlüyüm 23 mayısta nişanım var.
Derdime gelecek olursak rüyalarımda hep daha önce görmediğim aynı kişiye aşık oluyorum . Sonra bi yerde oturuyoruz sarılıyo o kadar mutlu oluyorum ki..Annesini bile gördüm. Hiç daha önce yaşamadığım duyguları rüyamda yaşıyorum. Her gece değil ama en azından bi gün görmezsem ertesi gün görüyorum.

Bir çok insan rüyasında bir başkasına aşık olduğunu görür. Bunu yaşayan ilk insan değilsin merak etme :)

Sen bu aşık olduğun kişiden alamadığın karşılığı rüyanda o kişide buluyorsun. Sözlüne aşık olmadığın için ve ilk aşkta reddedilmek duygusu senin bilinçaltında hasara yol açmış ve bence sen bunu rüyanda birine aşık olarak tamir ediyorsun.
Ya da sözlünden beklediğin şeyleri rüyanda bir başkasıyla yaşıyorsun.

Bu bilinçaltı ile alakalı değil, senin durumun tamamen bilinçdışında ki istek ve arzularınla alakalı.
Rüyandaki bu kişi ise senin kaderin değil ilerde tanışıp kaderini değiştirecek kişi de değil. Sadece senin isteklerinin görsel bileşimi. Annesini görmen de senin şefkate ihtiyacın olduğunu gösteriyor.

İnsanlar rüyalarda duyguları çok fazla yoğun yaşarlar. Acıyı bile net bir şekilde hissedersin. Daha fazla zevk alırsın. Haz oranı yüksektir yani rüyanda ki mutluluğu gerçek hayatta istesen de yaşayamazsın. Kıyas yapma.

Bu kişi kim bilmiyorum hiç daha önce görmedim ya da beynim benimle oyun mu oynuyor. Sözlümü sevemiyorum sadece evlenecek adam olarak görüyorum ve ilerde severim diye tahmin ediyorum. Onun da yanındayken mutluyum değer veriyo ama rüyamdakinin yarısı kadar bile değil. Nolcak benim bu halim bi size dökebiliyorum içimi. Bi rüya beni bu hale getirdi:KK42:

İnsanlar rüyalarında tanımadığı veya daha önce görmediği bir yüzü rüyasında göremez. Bilinçaltı içerisinde bulunmayan bir sureti sana rüyada yaratamaz yani. Mutlaka görmüşsündür yolda gezerken falan ama dikkat etmemişsindir.
Bu rüyanın üzerine çok fazla düşme. Önemseme. Filmlerde falan izlediğimiz gibi olmuyor rüyalar. Eğer bu durumdan kurtulamazsan psikoloğa gitmekte fayda var. Gerçek hayattan kopma yani.

Sözlünü gerçekten sevmiyorsan devam ettirme. Ama rüyamdaki kişiye aşığım sözlümü bu yüzden sevemiyorum demek bana nevrotik geldi.

X