bi kafasi kalbi boş benmiyim :D

yarali__kalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
46
16
Selam bayanlar,
Ya insanin yaşi gectikce ister istemez kendine soruyor hayatim neden hala bombos diye. Millet ask yasiyo ask,acisi cekiyo, nişanlaniyo, evleniyo, ayriliyo, barisiyo Vs. benim hayatim ev ve okul üzerine kurulu normalmi bu. Ve yaşim 24. Benim gibi olan varmi?

Selam bayanlar,
Ya insanin yaşi gectikce ister istemez kendine soruyor hayatim neden hala bombos diye. Millet ask yasiyo ask,acisi cekiyo, nişanlaniyo, evleniyo, ayriliyo, barisiyo Vs.

Sizin yasinizda hayatina evlilik ve bosanma sigdiranlar var.

İliskisi younda gitmeyenler var.

İliskisi oldugu halde baska alanlarda sorunlari olanlar var.

Onlarin da cogu hayatini bombos hissediyor.

Yani keramet evlilikte degil.

Kendi ic huzurunu saglayip mutlulugu baska sart ve kisilere baglamamakta.

Nickim o an aklima gelmisti yazdim benimle pek alakasi yok .
Haklisiniy bayanlar suan benim durumumda olmak.isteyen cok kisi vardir :) Ama bazen oyle bian geliyoki biseyler olsun istiyo insan

Nickim o an aklima gelmisti yazdim benimle pek alakasi yok .
Haklisiniy bayanlar suan benim durumumda olmak.isteyen cok kisi vardir :) Ama bazen oyle bian geliyoki biseyler olsun istiyo insan
seninki yaz gelince kışı kış gelince yazı özlemek gibi birşey ..

25 yaş korkusuda basliyo tabi. Birde arkadaslar teker teker gidiyo sen sadece izliyosun insanin içi içini yiyo.
16 yaşında evlendim 17 yaşında hamile kaldım 18 de anne olucam.. baya hızlı demi ? iyi mi bi sor bakıyım bana ... evlilik ilerdede olur ama bu anını bulamazsın

evliler bekarları bekarlar evlileri her gün sevişiyor sanarmış misali,rahatını sev,batınca acısını fena çıkarıyor

Kitabın ortasından konuşmuşsunuz:) hepsine katılıyorum.

bu işler cesaret işidir ..
cesaretin varsa aşka yaşayabilirsin :) 5 gün ağlar 1 gün güler 2 gün hasta yatarsın olur biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…