bi kafasi kalbi boş benmiyim :D

Kotu bir sey bence kalbin bos olmasi, en azindan bana gore.

Kisiden kisiye degisir bu, kimi oh dertsiz basim der, kimi uzulur.

Bence kalbin bos olmasi, huzunlu, mutsuzluk verici bir durum. Ben ask insaniyim, kalbime birini tasimaya, sevmeye, ask hissetmeye adeta muhtacim , aksi takdirde hayat benim icin bombos. Benim icin hayatin ulvi anlami ask ve asik olmak, aski yasamak. Hayatta geriye kalan seyler bos benim icin. Yani benim hayata yukledigim anlam bu, kimisi huzur bekler hayattan, beriki para.

Bazen dusunuyorum acaba ben ask'a mi asigim, asik oldugum erkeklerin onemi var mi gercekten yoksa kalbim aski onlara mi yukledi diye?

Dedigim gibi insanlarin aska yukledikleri anlam, askin hayatlarindaki yeri insandan insana degisir, kimi olmasa da olur der, kimi onsuz yapamaz. Ben asksiz yapamayan, sefil, perisan olanlardanim.

edit: Soranlar icin evet balik burcuyum, yukselenim yengec.

Selam bayanlar,
Ya insanin yaşi gectikce ister istemez kendine soruyor hayatim neden hala bombos diye. Millet ask yasiyo ask,acisi cekiyo, nişanlaniyo, evleniyo, ayriliyo, barisiyo Vs. :KK45: benim hayatim ev ve okul üzerine kurulu normalmi bu. Ve yaşim 24. Benim gibi olan varmi?
Bende senin gibiydim.ikinci universitemi okuyordum 24yasimda.hayTimda sadece derslerim vardi.ozel hayatima gelirsek 29yasimda nisanlanmistim :KK45: bence en guzeli senin hayatin.

Selam bayanlar,
Ya insanin yaşi gectikce ister istemez kendine soruyor hayatim neden hala bombos diye. Millet ask yasiyo ask,acisi cekiyo, nişanlaniyo, evleniyo, ayriliyo, barisiyo Vs. :KK45: benim hayatim ev ve okul üzerine kurulu normalmi bu. Ve yaşim 24. Benim gibi olan varmi?
24 yasımda ben de öyleydim:-):-):-)
Ama 25 ime nışanlı girdim :KK71::KK71::KK71:

Hersey zamanı gelince oluyo merak etme:KK45::KK45::KK45::KK45:

herkesin yorumlarina tesekkurler. Insandan insana degisiyo iste benimde tek duam hayirli biri cikmasi asla aceleci degilim. Ama iste o "Ama" var. Insan sevmek sevilmek istiyo hele bu yaşlarda bence en güzel yaş bos gecmesini istemiyo insan.

ben 32 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim..28 yaşımda tanıştım eşimle..hemde hiç tahmin edilemeyecek bir şekilde..o zaman da mutluyum şimdi de mutluyum..yani demek istiyorum ki birilerinin karşına çıkması için aramana gerek yok. inanmazdım ama gerçekten nasip kısmet bu işler..herşey kendiliğinden olduğunda güsel..24 yaş bence bunları dert etmek ve ciddi bir ilişkiye girip evlenmek için oldukça küçük bir yaş..gençliğinin ve dertsizliğinin tadini çıkar..evlenmek çok güsel ama yanında getirdiği sorumlulukların bazen altında kalıp ezilebiliyorsun...

Bende tam sizin yaşınız da artık birseyler olsun demiştim.hep böyle tek düze mi gider demiştim 4 sene önce.çok şükür şimdi eşim ve kızım var ama o günlerimi sakinligi özlüyorum

X