- 21 Ağustos 2022
- 121
- -193
- Konu Sahibi bilmediklerinokyanus
Tamam işte OLMAZ yanlış bir şey size katılıyorum.36 YAŞINDAKİ KİŞİ HETERO. ERKEKLERDEN HOŞLANIYOR. KIZ ONU ERKEĞİM DİYE KAN-DIR-MIŞ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam işte OLMAZ yanlış bir şey size katılıyorum.36 YAŞINDAKİ KİŞİ HETERO. ERKEKLERDEN HOŞLANIYOR. KIZ ONU ERKEĞİM DİYE KAN-DIR-MIŞ.
Sen de kesin covid geçirip ertesi gün homofobik olarak iyileştin. İşte covidin herkese yan etkisi farklı36 YAŞINDAKİ KİŞİ HETERO. ERKEKLERDEN HOŞLANIYOR. KIZ ONU ERKEĞİM DİYE KAN-DIR-MIŞ.
36 yaşındaki kızın konu sahibine olan tutumundan ötürü.Şu an diyemedigini ne bildin?
Kovid olmasa 36 yaşında ki kadın kollarıni açıp konu sahibine mi kosucakti yani?36 yaşındaki kızın konu sahibine olan tutumundan ötürü.
Hyr millet birde savunmaya geçmiş..Konunun bu olmadığını beş bin kez söyledik ama sizin idrak yolları kapalı. Ayrıca konu sahibi hemcinsiyle beraber değil. Erkeğim diye kandırdığı hetero biriyle beraber olup onu kandırmış. YALAN SÖYLEMİŞ. ONUNLA OYNAMIŞ.
Etme biterizYok çoğalmaya gerek yok zaten nüfus fazlası var
Ben gıcık olduğumla kaldımHyr millet birde savunmaya geçmiş..
Konu sahibi 9000'lik klima gibi üfürüyor.
Napsaydı 36 yaşındaki hetero kadın, "hmm, demek 40 yaşında bir adam değil de 23 yaşında bir kızsın, tamam o zaman gel sevişelim hemen" mi demesi gerekiyordu acaba?36 yaşındaki kızın konu sahibine olan tutumundan ötürü.
Konu sahibini yargılayınca elinize ne geçti? O bahsettiğim 19 yaşındaki kız ve 25 yaşındaki kızı da böyle yargılayabilir miydiniz? Hiç sanmam.Ben gıcık olduğumla kaldım
Ben pek güldüm eğlendim. Sen covidi ağır geçirdiğin için böyle olduhjhhjjBen gıcık olduğumla kaldım
Bende kime olduğu belli koronaaaaaBen gıcık olduğumla kaldım
Tobe haşa ne haddimizeKonu sahibini yargılayınca elinize ne geçti? O bahsettiğim 19 yaşındaki kız ve 25 yaşındaki kızı da böyle yargılayabilir miydiniz? Hiç sanmam.
İmdatKonu sahibini yargılayınca elinize ne geçti? O bahsettiğim 19 yaşındaki kız ve 25 yaşındaki kızı da böyle yargılayabilir miydiniz? Hiç sanmam.