Bi insan gerçekten hatasını anlayıp düzelirmi

ben de nisanlandigimda ayaklarim yerden kesilmis vaziyetteydi.. evlenince, yanyana olunca boyle olmaz diye safca dusunerek, kustahliklara goz yumdum.. sonuc: yaklasik 7 ay once bosanma..
millet kimsenin degismeyecegini soylese de, biz farkliyiz ya oyle olmaz, diye dusundum zamaninda.. ama asla fark yok..
bir de su var; 'sinirinden yapti, ben hataliyim ondan boyle davrandi, ilk kez oluyor' dusunceleri, hatalar silsilesinin basidir.. esas bi insan sinirliyken/uzgunken ne oldugunu belli eder.. sakinken herkes iyidir, normaldir.. lutfen bu sekilde bakarak kendimizi hataya suruklemeyelim (genel konusuyorum)..
Doğru söylüyosun canım hangi sebeplerdi onlar peki

Aldatma mevzuları çok ince bir çizgi bir kez o aşıldı mı düzeltilebilecek birşey kalmıyor geriye,
bir inşaat düşün , bencilliğimden para hırsı ile ben demirinin birazını çaldım , sonra o bina bitti ve olası bir depremde enkaza döndü, sence o binanın içindekiler sağ çıkma ihtimali nedir?
Özel değilse ayrılma nedenini öğrenebilirmiyim

Özel değilse ayrılma nedenini öğrenebilirmiyim
Aşırı kıskançlık , sürekli sorun yaratma ve annesinin bana karşı olan tavrı iki yüzlü olması , bana yaptıklarına rağmen ailesiyle bir olup bana tavır olması hemde hiçbir neden yok iken... 2,5 yıldır gelde gör onu düzelticem diye nasıl yıprandım , 3gün iyi 2gün kötüyüz , en çok koyanda bana ben o kadar fedakarlık yapmışken annesinin yalanlarına inanıp yanında durup onlarla birlikte beni kötülemesiydi , naptım ne ettim başa çıkamadım kaç kezde söz verdi bana düzeleceğine dair... Çok sevsekte , sevmek yetmiyor , bir kez ince çizgi aşıldımı devamı kesilmiyor ve evliliktede böyle olacağı için kalbime taş bastım. Bişeylerin üstünü kapatıp evlenipte mutlu olanını görmedim çünkü , temel sağlam değilse çabuk yıkılıyor...

Aşırı kıskançlık , sürekli sorun yaratma ve annesinin bana karşı olan tavrı iki yüzlü olması , bana yaptıklarına rağmen ailesiyle bir olup bana tavır olması hemde hiçbir neden yok iken... 2,5 yıldır gelde gör onu düzelticem diye nasıl yıprandım , 3gün iyi 2gün kötüyüz , en çok koyanda bana ben o kadar fedakarlık yapmışken annesinin yalanlarına inanıp yanında durup onlarla birlikte beni kötülemesiydi , naptım ne ettim başa çıkamadım kaç kezde söz verdi bana düzeleceğine dair... Çok sevsekte , sevmek yetmiyor , bir kez ince çizgi aşıldımı devamı kesilmiyor ve evliliktede böyle olacağı için kalbime taş bastım. Bişeylerin üstünü kapatıp evlenipte mutlu olanını görmedim çünkü , temel sağlam değilse çabuk yıkılıyor...
Çok geçmiş olsun canım annesi beni kötülese savunurmuydu bilemem öyle bişey yaşanmadı henüz ikimizin konusu çok farklı tabikide erkek arkadaşımı savunmuyorum belkide ortada ciddi bi adım yok henüz onun rahatlıgı var üzerimde hakkımızda hayırlısı olsun

X