Bi insan gerçekten hatasını anlayıp düzelirmi

Neden yazismis ki başkasıyla?
Igrenc bir şey bu.
Her boşlukta böyle gidip yazisacaksa onunla bununla işin var senin.
Seninki oğlak burcuydu dimi?
Oğlak burçları çok fena diyim sana

Her seyin altinda bir sebep ararsan cok yipranirsin iliskinede yansir eger bir seylerin ustunu ortmek icin yapiyosa zaten bi sure sonra anlarsin madem affettin kafandada kurma oluruna birak mutlulugun tadini cikar ne guzel bak bugun mutlusuniz yaron belki olmayacaksin iyice doya doya yasa aninu

bence bir insan 7 sinde neyse yetmişinde de o' dur diye bir söz var atalarımız boş yere söylememiş düzelmeye çalışır fakat bir yerde patlak verir diye düşünüyorum bir insanın içinde olacak arkadaş yoksa yoktur yani

Merhaba kızlar konu açmak istedim budamı dert demeyin bazen mutluluk bile dert olabiliyor..Erkek arkadaşımın bazı vukuatları olmuştu sanal sohbet gibi ben görmedim ama yazıştığını falan itiraf etti önemsiz bişey olduğunu söyledi ve söz verdi bidaha yapmayacağına dair bende affettim..bu olaylar olalı sanırım 2,5-3 ay geçti..Şu sıralar o kadar ilgiliki sürekli arıyor yazıyor görüntülü konuşmak istiyor..Geçenlerde biyere gittik ve arabası bi çukura girdi ben sürdüm o ittirdi ve birlikte çıkardık hele ogünden sonra bana karşı acayip sıcak sen benim her sıkıntımda mutluluğumda yanımdasın diyerek..gülüyorum halime ama adamın iyiliği bile şüpheli:))) inanmak istiyorum gerçekten bidaha yapmazmı acaba diye bazende ya yaptığı kötü şeylerin üstünü örtmek içinmi bu kadar iyi diyorum kafam öyle karışıkki sizce bi insan gerçekten hatasını anlayıp düzelirmi

Gerçekten hata olduğunun farkındaysa yapmaz. Ama bunu tamamen idrak edememişse yapabilir takibe devam...

Yapmaz yapmaz göznüü dört aç yınede gözle görülür değişiklikler war diyorsun
Bunlar hep kaybetme korkusundan

Yok canım ya hata yapıyorlar ama düzelmiyor. Eşim aynı hatayı üç kere yapdı dördüncü olmayacak dedi geçenlerde gene yapdı 15 gün hiç konuşmadım içim soğumadı en son merdaneyle üzerine yürüdüğümü hatırlıyorum vurduğumu söylüyor hatırlamıyorum :KK57:Ve genede yapacağını biliyorum bu sefer ne yapacağımı planlıyorum :KK14:
ne diyo peki onadamı normal geliyomuş böyle bişey gerçekten çok sinir bozucu bi durum

Bunu önemsiz bir şey olarak görüyor bence tekrarlar benim erkek arkadasımda ne zaman tartıssak hemen faceden falan birilerini ekleyip konusuyordu söz veriyordu olmucak bidaha diye ama hep oldu
çok kırıcı bi davranış sadık olmak çokmu zor ya son durum ne oldu peki

Benim de dikkatimi çekti. Kararını vermek bana düşmez ama dediğiniz gibi olsa konu sahibi için sanki daha iyi. Kendisi buradan okuduğum kadarıyla iyi biri. Dediğiniz gibi bir erkek arkadaş sorunudur sürekli kızcağızın başında. . . İnşallah iyi olur. Hayırlısı.
sagol canım benim sende iyi birisin belkide ben çok takıyorum herşeyimi paylaştıgım için çok konu açıyorum haliyle dikkat çekiyorum ama buna ihtiyacım oluyor inşallah senin içinde hayırlısı olur

Gerçekten hata olduğunun farkındaysa yapmaz. Ama bunu tamamen idrak edememişse yapabilir takibe devam...
inşallah gerçekten farkındadır nereye kadar takip edebilirimki eger yapıyosada evlenmeden patlak verir umarım

Yapmaz yapmaz göznüü dört aç yınede gözle görülür değişiklikler war diyorsun
Bunlar hep kaybetme korkusundan
bana göre gerçekten degişiklik var ama insanoglu işte bilinemiyor inşallah hayırlısı olur

Neden yazismis ki başkasıyla?
Igrenc bir şey bu.
Her boşlukta böyle gidip yazisacaksa onunla bununla işin var senin.
Seninki oğlak burcuydu dimi?
Oğlak burçları çok fena diyim sana
yok canım ya keşke oğlak olsaydı :KK48: akrep burcu

herkes hata yapabilir..hatanın boyutu küçük bence düzelmiştir bile...
inşallah dediğiniz gibidir içimi rahatlattınız teşekkür ederim

Her seyin altinda bir sebep ararsan cok yipranirsin iliskinede yansir eger bir seylerin ustunu ortmek icin yapiyosa zaten bi sure sonra anlarsin madem affettin kafandada kurma oluruna birak mutlulugun tadini cikar ne guzel bak bugun mutlusuniz yaron belki olmayacaksin iyice doya doya yasa aninu
doğru söylüyosun canım şüphe kadar kötü bişey yok insanın hayatını zindan ediyor inşallah hayırlısı olur

En son barısmamızda yeminler etti yine söz yapmıcam bu cok kolay sana sinirli olduuum için yapıyodum dedi neyse dedikten sonra tartıstık ayrıldm fake adresten ekledim hemen kabul etti sence değişmiş mi bir daha asla barısmıcam

ne geçiyo ellerine böyle yapınca anlamıyorumki elindeki yetmiyomu
Soruyorum coguyla konsmuyosun ne geçiyo eline diye hiçbişey egomu tatmin ediyorum demişti bi kere sonrada sana cok sinirleniyorum ekliyorum sinirim geçince siliyodun diyor face sifresi vardı bnde baktım hareketler dökümüne tiksindim resmen

Soruyorum coguyla konsmuyosun ne geçiyo eline diye hiçbişey egomu tatmin ediyorum demişti bi kere sonrada sana cok sinirleniyorum ekliyorum sinirim geçince siliyodun diyor face sifresi vardı bnde baktım hareketler dökümüne tiksindim resmen
banada o zaman bu olay olduğunda sana sinir olmuştum demişti biliyomusun özrü kabahatinden büyük hayret bişey hiçmi sinirlendirmicez neler yapmış kız aratmamı

ne diyo peki onadamı normal geliyomuş böyle bişey gerçekten çok sinir bozucu bi durum
Eşimin yaptığı öle aldatma falan değil yada sizin konunuz gibi bi mevzuda değil ama benim için büyük hata ilk yapdığında yeminler etti bidaha olmayacak falan diye ikincide üçüncüde öle dördüncüde bi daha olabilir dedi merdaneyi yedi.Anlıcan benim ses çıkarmayacağımı düşündü evet boşanma sebebi olamaz ama bende katlanmak zorunda değilim.siz daha evli değilsiniz çok da sorun olmaz bakdınız olmuyor eyvallah dersiniz bu erkek milletine yüz vermeye gelmiyor artık astarı geçiyorlar

X