Bi insan gerçekten hatasını anlayıp düzelirmi

Tabii ki değişir.
Mesela ben ani tepkilerim yüzünden çok pişman oldum .
Çok kalp kirdim ama yine yaptim.
2 gün dikkat ettim 3. Gün yine aynisi oldu
oda olaya şöyle bakıyo biz arkadaşlarla açar dalga geçerdik basit bişey aslında ama haklısın inşallah istediğin yönde değişirsin canım

Siz sürekli aynı konuları açacağınıza eski konularınızdan devam etseniz?
Hayatınızı sevgiliniz üzerine kurmuşsunuz..
Hayatta başka şeyler de var. 1 kere affetmişseniz affetmişsiniz, madem takacaktınız ne diye affettiniz?
2169423791 küsür konu açtınız resmen.
Konu tekrarından bu da kapanır, demedi demeyin..
bu kadar sert tepki göstermenize gerek yok bazen hemcinslerle dertleşmeye ihtiyacım oluyor yıkıcı değil yapıcı olalım teşekkür ederim yinede

bu kadar sert tepki göstermenize gerek yok bazen hemcinslerle dertleşmeye ihtiyacım oluyor yıkıcı değil yapıcı olalım teşekkür ederim yinede
Sert tepki değil. Baştan beri hep konularınıza yorum yaptım. Ama siz kabul etmiyorsunuz. Bu ilişki olmaz boşverin dedim ama siz hala kabul etmiyorsunuz. İnanın ayrılsanız daha huzurlu olacaksınız. Demek istediğim budur..

Bence öyle neticede sanal sohbet dediğin olay hevesden ibarettir ya da meraktan ibarettir yani kimsede kalıcı olabilecek bir şey değildir. Üstelik itiraf etmiş kendisi, istese etmezdi inkar ederdi. Bence düzeldi demektir :KK66: Ha ayrıca itiraf etmemiş olsaydı ve senin hiç bir falsosunu görmeseydin de yine didikleyecektin zaten yani her halükarda mercek altında olacaktı :))) bence rahat bir nefes al :KK60:
teşekkür ederim canım doğru söylüyosun kendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte ayrılsam daha rahat ederdim :KK53:

Sert tepki değil. Baştan beri hep konularınıza yorum yaptım. Ama siz kabul etmiyorsunuz. Bu ilişki olmaz boşverin dedim ama siz hala kabul etmiyorsunuz. İnanın ayrılsanız daha huzurlu olacaksınız. Demek istediğim budur..
o konuda haklısınız ayrılsam belki daha rahat ederdim ama ayrılcamda elle tutulur bi sebebim yokki en azından şimdilik yok sadece kötü düşüncelerden sıyrılıp rahatlamak istedim arkadaşların yardımıyla

Siz hatanızı anlayıp düzeliyor musunuz? Sevgilinizle ilgili on bin tane konu açıp yine onla devam ediyorsunuz kendinizden yola çıkarak hatanın anlaşılıp düzelmeyeceğine pay biçebilirsiniz

TE="homeostas, post: 40250624, member: 520347"]çok basit hiç açıp okumayabilirsiniz mesela?[/QUOTE] bu da yeni moda heralde hoşuna gitmeyen yoruma açıp okuma yazma bilmem ne demek. Tabii doğru söze denecek başka bişey bulunamadığı için. Olur hanfendi okumam siz de böyle size iyi davrandığında bile işkillendiğiniz bir ilişkiye kafa karışıklığı ile devam edin aman derinlemesine düşünmeyin ama

Yok canım ya hata yapıyorlar ama düzelmiyor. Eşim aynı hatayı üç kere yapdı dördüncü olmayacak dedi geçenlerde gene yapdı 15 gün hiç konuşmadım içim soğumadı en son merdaneyle üzerine yürüdüğümü hatırlıyorum vurduğumu söylüyor hatırlamıyorum :KK57:Ve genede yapacağını biliyorum bu sefer ne yapacağımı planlıyorum :KK14:

Yok canım ya hata yapıyorlar ama düzelmiyor. Eşim aynı hatayı üç kere yapdı dördüncü olmayacak dedi geçenlerde gene yapdı 15 gün hiç konuşmadım içim soğumadı en son merdaneyle üzerine yürüdüğümü hatırlıyorum vurduğumu söylüyor hatırlamıyorum :KK57:Ve genede yapacağını biliyorum bu sefer ne yapacağımı planlıyorum :KK14:
en son merdaneyle üzerine yürüdüğümü hatırlıyorum vurduğumu söylüyor hatırlamıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bunu önemsiz bir şey olarak görüyor bence tekrarlar benim erkek arkadasımda ne zaman tartıssak hemen faceden falan birilerini ekleyip konusuyordu söz veriyordu olmucak bidaha diye ama hep oldu

Geçmişte yaptigim bazi hatalar vardi.
Farkina vardim hepsinin pişman oldum, daha yapmam dedim. Ama yine yaptim.
Yani insan değişmez...

Sen nasılsın ceylin? :) Burada konularını okuyordum. Noldu? unuttun mu malum kişiyi? Burada seni tekrar görünce sormak istedim. .

Benim de dikkatimi çekti. Kararını vermek bana düşmez ama dediğiniz gibi olsa konu sahibi için sanki daha iyi. Kendisi buradan okuduğum kadarıyla iyi biri. Dediğiniz gibi bir erkek arkadaş sorunudur sürekli kızcağızın başında. . . İnşallah iyi olur. Hayırlısı.

X