- Konu Sahibi homesweethome3
size itiraf etçem rahatlığı varsa siz yinede takipten vazgeçmeyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda olaya şöyle bakıyo biz arkadaşlarla açar dalga geçerdik basit bişey aslında ama haklısın inşallah istediğin yönde değişirsin canımTabii ki değişir.
Mesela ben ani tepkilerim yüzünden çok pişman oldum .
Çok kalp kirdim ama yine yaptim.
2 gün dikkat ettim 3. Gün yine aynisi oldu
bu kadar sert tepki göstermenize gerek yok bazen hemcinslerle dertleşmeye ihtiyacım oluyor yıkıcı değil yapıcı olalım teşekkür ederim yinedeSiz sürekli aynı konuları açacağınıza eski konularınızdan devam etseniz?
Hayatınızı sevgiliniz üzerine kurmuşsunuz..
Hayatta başka şeyler de var. 1 kere affetmişseniz affetmişsiniz, madem takacaktınız ne diye affettiniz?
2169423791 küsür konu açtınız resmen.
Konu tekrarından bu da kapanır, demedi demeyin..
Sert tepki değil. Baştan beri hep konularınıza yorum yaptım. Ama siz kabul etmiyorsunuz. Bu ilişki olmaz boşverin dedim ama siz hala kabul etmiyorsunuz. İnanın ayrılsanız daha huzurlu olacaksınız. Demek istediğim budur..bu kadar sert tepki göstermenize gerek yok bazen hemcinslerle dertleşmeye ihtiyacım oluyor yıkıcı değil yapıcı olalım teşekkür ederim yinede
teşekkür ederim canım doğru söylüyosun kendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte ayrılsam daha rahat ederdimBence öyle neticede sanal sohbet dediğin olay hevesden ibarettir ya da meraktan ibarettir yani kimsede kalıcı olabilecek bir şey değildir. Üstelik itiraf etmiş kendisi, istese etmezdi inkar ederdi. Bence düzeldi demektir Ha ayrıca itiraf etmemiş olsaydı ve senin hiç bir falsosunu görmeseydin de yine didikleyecektin zaten yani her halükarda mercek altında olacaktı :))) bence rahat bir nefes al
peki bunu anlamanın yolu varmıdır?İnsanlar değişmez, değişmiş gibi yapar...
Yok yahu ne ayrılması. Sen gözünü üstünden ayırma ama biraz da akışına bırakteşekkür ederim canım doğru söylüyosun kendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte ayrılsam daha rahat ederdim
o konuda haklısınız ayrılsam belki daha rahat ederdim ama ayrılcamda elle tutulur bi sebebim yokki en azından şimdilik yok sadece kötü düşüncelerden sıyrılıp rahatlamak istedim arkadaşların yardımıylaSert tepki değil. Baştan beri hep konularınıza yorum yaptım. Ama siz kabul etmiyorsunuz. Bu ilişki olmaz boşverin dedim ama siz hala kabul etmiyorsunuz. İnanın ayrılsanız daha huzurlu olacaksınız. Demek istediğim budur..
Aynı hatayı veya benzerini yaptığında zaten anlayacaksın canım. Kimi kısa süre sonra yapar, kimi uzun süre sonra ama illa ki yapar... İnsan olmanın gerçeği bu ne yazıkki...peki bunu anlamanın yolu varmıdır?
çok basit hiç açıp okumayabilirsiniz mesela?Siz hatanızı anlayıp düzeliyor musunuz? Sevgilinizle ilgili on bin tane konu açıp yine onla devam ediyorsunuz kendinizden yola çıkarak hatanın anlaşılıp düzelmeyeceğine pay biçebilirsiniz
en son merdaneyle üzerine yürüdüğümü hatırlıyorum vurduğumu söylüyor hatırlamıyorumYok canım ya hata yapıyorlar ama düzelmiyor. Eşim aynı hatayı üç kere yapdı dördüncü olmayacak dedi geçenlerde gene yapdı 15 gün hiç konuşmadım içim soğumadı en son merdaneyle üzerine yürüdüğümü hatırlıyorum vurduğumu söylüyor hatırlamıyorum Ve genede yapacağını biliyorum bu sefer ne yapacağımı planlıyorum
Gülme gülme diyorumEskiden elinde merdaneyle bi smiley vardı nerde o gözüm döndü napabilirim içimde patlıyacağına merdane kafasına patlasınen son merdaneyle üzerine yürüdüğümü hatırlıyorum vurduğumu söylüyor hatırlamıyorum
Geçmişte yaptigim bazi hatalar vardi.
Farkina vardim hepsinin pişman oldum, daha yapmam dedim. Ama yine yaptim.
Yani insan değişmez...
Sert tepki değil. Baştan beri hep konularınıza yorum yaptım. Ama siz kabul etmiyorsunuz. Bu ilişki olmaz boşverin dedim ama siz hala kabul etmiyorsunuz. İnanın ayrılsanız daha huzurlu olacaksınız. Demek istediğim budur..
Sen nasılsın ceylin? :) Burada konularını okuyordum. Noldu? unuttun mu malum kişiyi? Burada seni tekrar görünce sormak istedim. .