- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
gelde iki yorum yap tatlımHemen geliyorum iki dakkaya canım benim
Evet evet aynen böyle.Cünkü benimde gibimsi hatalarım oldu ve gercekten cok pisman oldum.Bidaha da yapacagımı düsünmüyorumiçselleştirmişse ve gerçekten hata olarak görüyorsa düzelir ama mesela sırf siz istiyorsunuz ya da öyle görüyorsunuz diye hata kabul ediyorsa değişmez..
Geçmişte yaptigim bazi hatalar vardi.
Farkina vardim hepsinin pişman oldum, daha yapmam dedim. Ama yine yaptim.
Yani insan değişmez...
içselleştirmişse ve gerçekten hata olarak görüyorsa düzelir ama mesela sırf siz istiyorsunuz ya da öyle görüyorsunuz diye hata kabul ediyorsa değişmez..
gözüm çaktırmadan üzerinde zaten ama bilemiyoki insanTabiki düzelebilir ama gözlem iyidir temkinli olun.
inşallah öyledir sağolunEvet eğer gerçekten pişmansa düzelir
hatanın ne olduğuna göre değişmezmi buGeçmişte yaptigim bazi hatalar vardi.
Farkina vardim hepsinin pişman oldum, daha yapmam dedim. Ama yine yaptim.
Yani insan değişmez...
herkes için aynımıdır sizce yoksa konuya duruma kişiye göre degişirmidüzelir,ama değişmez....
yine yapar...
sana değil kendime söz veriyorum ben demişti sürekli sorupta sık boğaz etmek istemiyorum güvenimde yerine geldi gibi ama insanın içi içini yiyo bazen malesefkiiçselleştirmişse ve gerçekten hata olarak görüyorsa düzelir ama mesela sırf siz istiyorsunuz ya da öyle görüyorsunuz diye hata kabul ediyorsa değişmez..
gözüm çaktırmadan üzerinde zaten ama bilemiyoki insan
inşallah öyledir sağolun
hatanın ne olduğuna göre değişmezmi bu
herkes için aynımıdır sizce yoksa konuya duruma kişiye göre degişirmi
ahh ah defalarca telefonmu kurcalanmadı avea online işlemlermi günde 1500 defa kontrol edilmedi benden daha paranoyagı yoktur şu yeryüzünde eminimKız sen yine paranoya yapmışsın canım benim :))) Bence hatasını anladı hem düşünsene kendisi itiraf etmiş eğer niyeti kötü olsa senin görmemiş olduğun bir şeyi sana itiraf eder mi? Bence keyfini çıkar mutluluğun
Bence öyle neticede sanal sohbet dediğin olay hevesden ibarettir ya da meraktan ibarettir yani kimsede kalıcı olabilecek bir şey değildir. Üstelik itiraf etmiş kendisi, istese etmezdi inkar ederdi. Bence düzeldi demektirahh ah defalarca telefonmu kurcalanmadı avea online işlemlermi günde 1500 defa kontrol edilmedi benden daha paranoyagı yoktur şu yeryüzünde eminiminşallah dedigin gibi olur canım benim