Bi' gün pişman olmaktan çok korkuyorum.

Baban çok sevseydi, evliliğinize onay verseydi, halan babannen hep yanında olsalardı bu süreçte, köpeğin nişanlını çok sevseydi, onu gördüğünde taklalar atsaydı... BİLE PİŞMAN OLMA OLASILIĞIN HEP OLACAKTI. Tıpkı senin dediğin gibi, hayat bu..

Sevgiliniz, aileniz, bunlar sizin bileceğiniz iş. Ben sadece köpeğinize üzülürüm. Bu kadar yıldır sizi kayıtsız şartsız seven ve tek ailesi olduğunuz canlıyı hayatınıza biri girdiği için veriyorsunuz çünkü. benim de iki köpeğim var ve muhtemelen çoğu üye beni bu konuda sert bulacaktır ama açıkçası bu durumda beni tek ilgilendiren, 7 aylık sevgili için gözden çıkarılan 3 yaşındaki köpek.

İyi ya inşallah iyi bir aile sahiplenir köpeği.
Annenizin yanında daha fazla durması oldukça tehlikeli.

Kimse boşanmak için evlenmez zaten.Hem seviyorsunuz hayatımın sonuna kadar yanımda taşıyacağım adam bu diyorsunuz hem de ya pişman olursam diyorsunuz demekki fikirleriniz net değil .. Aslında haklısınız da burdan okuduklarımız olsun çevreden duyduklarımız evlenince canavara dönen o kadar çok erkek var ki .. Ama en iyi kararı siz vereceksiniz sonuçta hayattan ve evlilikten beklentiniz ne eşiniz olmaya aday kişi bunu karşılıyormu bir sorgulayın sonrası kader :)

Az önce yorum yazdım ama demeye dilim varmadı , yüreğinize sağlık ...

katılıyorum ozellıkle kopekler hıslı hayvanlardır
ben köpeğimi vermeye kıyamazdım mutlaka yanıma alırdım annem bakamıyorsa.....fakat bana babalık yapmayan adamın soyledıklerı umrumda bıle olmazdı

Bir arkadaş yazmış ben de yazayım. Hayvanlar gerçekten çok hisli hayvanlar neden sevemedi? Kıskanmış da olabilir ama belki de ölene kadar sizinle kalacak adam o değildir? Pişman olmaktan korkuyorsunuz neden net değilsiniz? Pişman olabileceğinizi düşünüyorsunuz? Bilemiyorum baba tarafı falan pek önemli değil zaten yanında olmamışlar, ama köpek ve annene üzüldüm gerçekten.

Hakikaten evlilik için yaşın küçük..kendini hayatı insanlaŕı, sevgilini daha iyi tanımalısın.ekonomik ve sosyal koşullar olgunlaşmış olmaĺı yoksa dediğin gibi evlilikler yüŕümüyor..erkek için 27 de çok erken zaten geç olgunlaşıyorlar.şimdi yok benimki çok olgun deme aynı eve girince daha iyi anlaşılıyor.

Benim de kedim vardı, 4,5 senem geçti onunla.
Eski eşime çok düşkündü ve onu evden yolladıktan sonra hayvanın psikolojisi bozuldu.
Aşırı derecede ilgi düşkünü oldu ve en sonunda istediği ilgiyi veremediğim görüp sahiplendirmek zorunda kaldım.
Öylesine içim rahat ki, benim tatlı kızım yolandam gittiği evde benimle olduğundan çok daha mutlu.
Beni hemen unuttu haspam ..
Diyeceğim o ki hayat bizi bazen öyle noktalara sürüklüyor ki insanın en sevdiği dostlarından ayrılması gerekebiliyor.
Evlenmek konusunda da acele etmemeni tavsiye ederim. Karar vermenize birşey diyemem en azından kendinize daha çok zaman tanıyın lütfen.
Yaşlarınız genç.

Mutluluklar

Her şey yolunda gitmiş olsaydı bile ilerde pişman olma olasılığın var emin ol.

Elbette inşallah pişman olmazsın. Allah seçimlerimizden pişmanlık yaşatmasın.

Hiç hayvan beslemedim. Öyle oğlum gel, kızım koş gibi bir iletişimim olmadı..
Dolayısıyla o sevgiyi ne kadar anlıyorum desem de yeteri kadar anlamadığım kesin :)

Belki sevgilin de benim gibi biridir.
O derece sıcaklık gösteremediği bir canlı ile arasında mesafe olması doğal.

Yani köpeğin tepki gösteriyorsa dikkat et sevgiline diyemiyorum bu yüzden.

Önerebileceğim tek şey evlilik için acele etmemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…