- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Lady katyana
-
İnşallah Allah'ım bana bı çıkış yolu gösterir insalah Kaynanam melek gibi bı kadindi kimselere koymazdi gelirdi yanıma işte avimdir dedim kimsem yok dedim o ise neler düşünmüş kafasindaArabanızı da alın oğlunuzla beraber. Yaşadığınız eve gelin aklî selim düşünüp bir yol bulursunuz inşallah
Adiyamandaİ
Altının çıkacağının garantisi yok ki ..
Madem kardeşleri müteahhit veri versinler kardeşlerine bir ev , nasıl olsa akrabalık önemli !
Siz ilk iş gidin çocuğunuzu da arabanızı da alın oradan. Abinize de resti çekin.
Özel değilse nerede yasıyorsunuz ?
Şaka mı bu insanlarAltın bı iki ay içinde 550 ye çıkacakmış 100 bin lira 250 bin lira olucakmis ikimizibde işine gelirmiş
Neyseki mesleginiz var kimseye muhtac değilsiniz yalniz hissetmeyin zira menfaatle yaninizda olacak olan hiç olmasınİnşallah Allah'ım bana bı çıkış yolu gösterir insalah Kaynanam melek gibi bı kadindi kimselere koymazdi gelirdi yanıma işte avimdir dedim kimsem yok dedim o ise neler düşünmüş kafasinda
Abim sokmuştur kafasına yoksa yengem böyle bı kadın değildi gram önem vermez parayaHicbiaey belli etmeden alın oğlunuzu sonrasi vermemek yani inan en buyuk hatanız olur abiniz iyi olabilir ama evlendikten sonra maalesef degisebiliyorlar sifir iyi niyet
Çok uzaksınız MalesefAdiyamanda
O zaman hic uzülme iyi bi insansın ki Allah seni muhtaç etmiyo bak kimseye bende anne babamı kaybettim mükafatını alacaksin bu dünya sınav dünyasi Allah senin sesini duymayi seviyor duani eksik etme cocuklarinla cok mutlu ol içinde rahat olsn sağlam arkadaşlıklar kur onlar aile gibi olur inanAbim sokmuştur kafasına yoksa yengem böyle bı kadın değildi gram önem vermez paraya
İlk başlarda aklım ermiuordu dedim abim küflü evde oturmasin abi kardeşiz alalım bı ev beraber oturuzu diye düşünmüş abim canım abim dedim ama niyet farklıymış beni kullanmamış ustelik evi benim üstümde değil karısının üstüne yapması lazımmış yoksa abim batarsa direk ev elimizden gidermiş1 maaş 2 çocukla yaşayan eşi ölmüş bir kadınsınız (Allah rahmet eylesin)
Bence borç istenecek en son kişisiniz. Üstelik tek sermayeniz araba. Onu satıp nasıl birine borç verebilirsiniz? Kesinlikle mantık dışı.
Ohaaa ya afedrinde yani tutamadim kendimi. Ama boşver iyi oldu boylece niyetinden emin oldunİlk başlarda aklım ermiuordu dedim abim küflü evde oturmasin abi kardeşiz alalım bı ev beraber oturuzu diye düşünmüş abim canım abim dedim ama niyet farklıymış beni kullanmamış ustelik evi benim üstümde değil karısının üstüne yapması lazımmış yoksa abim batarsa direk ev elimizden gidermiş
Allah razı olsun bin kere Parasal anlamda çok şükür sıkıntıda dedigim Ankara'da evimiz var ama ordada yaşlı bı amcayla teyze oturuyor çıkamazlar cikartamam yani sokakata kalırlar gitcek yerleri yokÇok uzaksınız Malesef
Burada olmaydınız inanın size seve seve yardım ederdim.
Benim eşimin disjnden tirnagindan arttırdığı parayı alıp karısının üstüne ev alicak hadi deseki senin üstüne yapalım sana borcumu ödeyince bana gevirek diye gene şüphe etmicektim ama karaisin üstüne geçirmek ne ya Allah hidayet versin ben bişey diyemiyorumOhaaa ya afedrinde yani tutamadim kendimi. Ama boşver iyi oldu boylece niyetinden emin oldun
Valla para olunca mevzu bazilari bu raddeye geliyor ama neyseki siz hata yapmadan atlattinizBenim eşimin disjnden tirnagindan arttırdığı parayı alıp karısının üstüne ev alicak hadi deseki senin üstüne yapalım sana borcumu ödeyince bana gevirek diye gene şüphe etmicektim ama karaisin üstüne geçirmek ne ya Allah hidayet versin ben bişey diyemiyorum
Yengeniz bence sırf çıkarları için size iyi davranmıs.Çıkarları için rol yapan insanlar çok var malesef.Eger size yardimı iyi niyetli olsaydi "arabayı satıp borc vermezse hakkımı helal etmem" demezdi.ne hakkı Allah aşkına yaa.3 ay yanlarında kalmışsınız.size yardımcı olması icin tutacagınız bir part-time bakıcıya aylık 2.000 verseniz yeter.3 ayda 6.000 TL ediyor.eger illaki haktan bahsediyorsa öyle birine 6.000 TL'yi verip iletişimi kesmek çok daha hayırlı.resmen arabanıza göz dikmişler. Ayrıca onlar icin kredi çekmenize de hic gerek yok.sizin ve çocuklarınızın rızkını neden tehlikeye atasınız ki. Eşinize Allah rahmet eylesin.sizin için de zorlu bir süreçtir.Bu süreçte bir de bu konularla aklınızı kurcalamayın. Eşiniz hayatta olsa abiniz ve yengeniz arabanızı satmanızı istemeye cesaret edemezdiler şu an sanki size destek oluyor gibi görünüp paranıza göz dikmişler bence çok belli.Altın bı iki ay içinde 550 ye çıkacakmış 100 bin lira 250 bin lira olucakmis ikimizibde işine gelirmiş
Ev benim üstüme geçti şuan ama işte o insanları çıkartmam 3 aylık mamaisndan başka bişey almiyolar devlet 10 günde bir evlerini temizliyor her gün yemek getiriyor şuan o evden çıkın desem kalicak yerleri yok evde bulamazlar hayatta oldukları sürece otursunlar eşime dua etsinler dualarını eksik etmesinler yeterYengeniz bence sırf çıkarları için size iyi davranmıs.Çıkarları için rol yapan insanlar çok var malesef.Eger size yardimı iyi niyetli olsaydi "arabayı satıp borc vermezse hakkımı helal etmem" demezdi.ne hakkı Allah aşkına yaa.3 ay yanlarında kalmışsınız.size yardımcı olması icin tutacagınız bir part-time bakıcıya aylık 2.000 verseniz yeter.3 ayda 6.000 TL ediyor.eger illaki haktan bahsediyorsa öyle birine 6.000 TL'yi verip iletişimi kesmek çok daha hayırlı.resmen arabanıza göz dikmişler. Ayrıca onlar icin kredi çekmenize de hic gerek yok.sizin ve çocuklarınızın rızkını neden tehlikeye atasınız ki. Eşinize Allah rahmet eylesin.sizin için de zorlu bir süreçtir.Bu süreçte bir de bu konularla aklınızı kurcalamayın. Eşiniz hayatta olsa abiniz ve yengeniz arabanızı satmanızı istemeye cesaret edemezdiler şu an sanki size destek oluyor gibi görünüp paranıza göz dikmişler bence çok belli.
Ayrıca bir söz var "hiçbir borçlu alacaklısını sevmez" diye.yani borc verseniz bile geri alana kadar burnunuzdan getirirler.
Insanın abisi bunu yapar mı diye düşünmeyin bu hayatta kimseye güven olmuyor. Çok şükür düzenli maaşınız var,birikiminiz var.Bu birikimi abinize borç vermeyin bence.Hukuki olarak eşinizin babasının evi eşinizin oluyor.onda amcasının kalması da saçma.onu da çocuklarınızın üzerine alın hukuki sekilde bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?