• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi gecede hayatım alt ust oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yapacağım inanın bilemiyorum vermesem gidecek yerim yok Adıyaman'da ki ev sahibine evden çıkacağımi söyledim Ankara'da lojman bulmak biraz sıkıntı 2 cocukl akaldim bu başıma ev kirası bakıcı derken araba elimdeki tek guvencem

abiniz size destek olacağı yerde şu an elinizdekini almaya çalışıyor.
verdiğinizde birlikte nasıl ne kadar yaşayacağınızın bir garantisi yok. 1 sene sonra hem evsiz hem arabasız kalabilirsiniz.
Bence abinize güvenmekten vazgeçin. Kendinize başka çözüm arayın, zor biliyorum ama elinizdekinden de olmayın lütfen.

cok uzuldum ya o kadar planli geldi ki, yanlarina cagirmalari bile. ozellikle yengenizin yaptiklarinin karsiligi olarak sanki mecburmussunuz gibi baski yapmasi. duzeninizi kurana kadar kimseye borc vermeyin bence kredi de cekmeyin. duzenimi kurayim duruma gore elimden ne gelirse yardimci olurum dersiniz.

Altın bı iki ay içinde 550 ye çıkacakmış 100 bin lira 250 bin lira olucakmis ikimizibde işine gelirmiş
Takip ettiğim ekonomi ve finans uzmanları bile altının ne kadara çıkacağını bu kadar net bir şekilde öngöremiyor. Abinizin oyununa gelmeyin

Durumunuz gercekten cok zor abinize bebek kücükken bakıcı bulamaz çalısamazsam arabayi satar yerim deseniz belki istemekten vazgecer. Sonucta elinizde kalan tek sey o. Ayrıca esinizin babasindan kalan evde neden başkası oturuyor. Ankaraya gidince oraya yerlesseniz
Eşimin amcası ve yengesi oturuyor yaşlı insanlar 3 aylıklarında başka paraları ve çocukları yok eğer çıkın dersem çok zora düşerler benim en azından maaşım var bı şekilde hallederim ama onlar aylık 1000 lirayla bu yaştan sonra çok zor olur onlar için

Eşimin amcası ve yengesi oturuyor yaşlı insanlar 3 aylıklarında başka paraları ve çocukları yok eğer çıkın dersem çok zora düşerler benim en azından maaşım var bı şekilde hallederim ama onlar aylık 1000 lirayla bu yaştan sonra çok zor olur onlar için
oyle olsa bile siz ankara gibi bi sehirde 2 cocuk okul masraflari kira vs. gecinebilecek misiniz. bu yasli insanlarin cocuklari falan yok mu. kucugunu krese biraksaniz buyui sehir kres bakici uygun fiyatli bulamazsiniz

Takip ettiğim ekonomi ve finans uzmanları bile altının ne kadara çıkacağını bu kadar net bir şekilde öngöremiyor. Abinizin oyununa gelmeyin
Düşenin dostu olmuyor yengem şuan durum atmış whatsapa benim en büyük hatam herkesi kendim gibi görmek nankör insanlarla bu saatten sonra isim yok diye şuan oğlum o evde ve inşallah çocuğuma kötü davranmazlar

oyle olsa bile siz ankara gibi bi sehirde 2 cocuk okul masraflari kira vs. gecinebilecek misiniz. bu yasli insanlarin cocuklari falan yok mu. kucugunu krese biraksaniz buyui sehir kres bakici uygun fiyatli bulamazsiniz
İşte yengem diyorki çocuklarına bakarım sen ver her zaman arkanda olurum eşimden gelen maas ve benim maaşım biraz kesilecek doğumdan daloyi falan yaklaşık 5e yakın alıyorum ben bu para sana yetmez bakicisiydi okuliydu bana mecbursun diyor vermezsen çocuğunu görmeye bile gelmem diye rest çekiyor bana

evet oraya da dokunulmaz. Neyse ki o ev çocuklarınızın olacak sonunda 🙏🏻🙏🏻

Oncelikle oglunu yanina al sana resmen kumpas yapmislar. Hersey planli. Seni somurmeyi amacliyorlar yanlarinda tutarak. Sakin yakin oturma sakin kredi cekme sakin arabani satma. Bu devirde baba ogluna vermiyor yuzbini. Sen onun cocugunu dusunmek zorunda degilsin sen kendi cocugunu dusunmek zorundasin. Eger de o arabani satip colugunun cocugunun rizkini baskasina verirsen kocanin emegini yedirirsen mezarda esinin kemikleri sizlar sakin verme. Kocan hayatta olsa bu teklifi yapabilecekler miydi? Sıkardi.. bu bir oyun sakin bu oyuna gelme. Seni de silerlerse silsinler. Sen borc harca girip rizkini verecegine seni silsinler silerlerse ki zaten oyle gozleri senin rizkinda demektir

Düşenin dostu olmuyor yengem şuan durum atmış whatsapa benim en büyük hatam herkesi kendim gibi görmek nankör insanlarla bu saatten sonra isim yok diye şuan oğlum o evde ve inşallah çocuğuma kötü davranmazlar
Eşiniz ne arabayı satmanızı isterdi ne de onlara para yedirmenizi. Hepsi sizin ve çocuklarınızın hakkı. Bırakın ne derlerse desinler

evet oraya da dokunulmaz. Neyse ki o ev çocuklarınızın olacak sonunda 🙏🏻🙏🏻
İnanin eşimin acisına yanamadim olenle ölünmüyor kaldım bı başıma hamile hamile eşim o kadar iyi bir insandiki bana bırak kötü sözü yüksek tonla bile bir kere konusmamistir

Eşiniz ne arabayı satmanızı isterdi ne de onlara para yedirmenizi. Hepsi sizin ve çocuklarınızın hakkı. Bırakın ne derlerse desinler
Evimin direği gitti gitti para pul gözümde yok ama iki çocuğuma gelecek hazırlamak zorundayim

İşte yengem diyorki çocuklarına bakarım sen ver her zaman arkanda olurum eşimden gelen maas ve benim maaşım biraz kesilecek doğumdan daloyi falan yaklaşık 5e yakın alıyorum ben bu para sana yetmez bakicisiydi okuliydu bana mecbursun diyor vermezsen çocuğunu görmeye bile gelmem diye rest çekiyor bana
eger o yasli insanlarin cocuklari falan varsa onlarla gorusun durumunuzu anlatin. ev isini cozebilirseniz onlara ihtiyaciniz kalmaz. yada kucuk bir ilceye tayininizi aldirirsaniz yine muhtac olmazsiniz. kucuk yerlerde kira da ucuz olur kres bakici da. kendinize yetersiniz. ankarada kalmak zorundaysaniz da azicik asim agrisiz basim deyin yine de yengenize guvenip karar vermeyin. hergun makarna yerim yine de bu insanlarin yardimini istemem.

Oncelikle oglunu yanina al sana resmen kumpas yapmislar. Hersey planli. Seni somurmeyi amacliyorlar yanlarinda tutarak. Sakin yakin oturma sakin kredi cekme sakin arabani satma. Bu devirde baba ogluna vermiyor yuzbini. Sen onun cocugunu dusunmek zorunda degilsin sen kendi cocugunu dusunmek zorundasin. Eger de o arabani satip colugunun cocugunun rizkini baskasina verirsen kocanin emegini yedirirsen mezarda esinin kemikleri sizlar sakin verme. Kocan hayatta olsa bu teklifi yapabilecekler miydi? Sıkardi.. bu bir oyun sakin bu oyuna gelme. Seni de silerlerse silsinler. Sen borc harca girip rizkini verecegine seni silsinler silerlerse ki zaten oyle gozleri senin rizkinda demektir
Oy oy eşim olsaydı yanımda Allah'ım kimseye yaşatmasın napicam bilemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back