• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi gecede hayatım alt ust oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yengeniz bence sırf çıkarları için size iyi davranmıs.Çıkarları için rol yapan insanlar çok var malesef.Eger size yardimı iyi niyetli olsaydi "arabayı satıp borc vermezse hakkımı helal etmem" demezdi.ne hakkı Allah aşkına yaa.3 ay yanlarında kalmışsınız.size yardımcı olması icin tutacagınız bir part-time bakıcıya aylık 2.000 verseniz yeter.3 ayda 6.000 TL ediyor.eger illaki haktan bahsediyorsa öyle birine 6.000 TL'yi verip iletişimi kesmek çok daha hayırlı.resmen arabanıza göz dikmişler. Ayrıca onlar icin kredi çekmenize de hic gerek yok.sizin ve çocuklarınızın rızkını neden tehlikeye atasınız ki. Eşinize Allah rahmet eylesin.sizin için de zorlu bir süreçtir.Bu süreçte bir de bu konularla aklınızı kurcalamayın. Eşiniz hayatta olsa abiniz ve yengeniz arabanızı satmanızı istemeye cesaret edemezdiler şu an sanki size destek oluyor gibi görünüp paranıza göz dikmişler bence çok belli.
Ayrıca bir söz var "hiçbir borçlu alacaklısını sevmez" diye.yani borc verseniz bile geri alana kadar burnunuzdan getirirler.
Insanın abisi bunu yapar mı diye düşünmeyin bu hayatta kimseye güven olmuyor. Çok şükür düzenli maaşınız var,birikiminiz var.Bu birikimi abinize borç vermeyin bence.Hukuki olarak eşinizin babasının evi eşinizin oluyor.onda amcasının kalması da saçma.onu da çocuklarınızın üzerine alın hukuki sekilde bence 🌸
Okurken bana abimin çok yardımı oldu p yardımları haram ederim diyor bende edersen et abi dedim bu araba eşimin bana çocuklarım için emaneti kusura bakma veremem yegenlerim benim canlarım yarın birgün kendimi toparlayinca elimden helen herşeyi yaparım ama 100 bin çok fazla abi bide bana diyosunki evi Hatice'nin üstüne yapmamaiz lazım dersen bunda bı art niyet ararım abi kusura bakma dedim kapattı suratıma telefonu oglumuda arayamiyorum uyuyor kapını kitle dicem ama inşallah bişey yapmazlar

Demek ki sana menfaati için bakmış ne kadar ayıp ya şunlara bak asıl onların sana yardım etmeleri gerekir bi ihtiyacın vs... var mı? Diyerek pess istediği paraya bak 100 bin kredi çeksende bunun faizi var pes valla
Niye kredi cekiyim evi karısinin üstüne yapması lazımmış benim eşimin tırnaklarıyla biriktirdiği parayı karısına ev alacak ne hale gelmiş dünya vah gidene

Okurken bana abimin çok yardımı oldu p yardımları haram ederim diyor bende edersen et abi dedim bu araba eşimin bana çocuklarım için emaneti kusura bakma veremem yegenlerim benim canlarım yarın birgün kendimi toparlayinca elimden helen herşeyi yaparım ama 100 bin çok fazla abi bide bana diyosunki evi Hatice'nin üstüne yapmamaiz lazım dersen bunda bı art niyet ararım abi kusura bakma dedim kapattı suratıma telefonu oglumuda arayamiyorum uyuyor kapını kitle dicem ama inşallah bişey yapmazlar
Iciniz rahat etmesi için "abinize fikrinizin değistigini" söyleyin bence.en azından pazartesi gününe kadar iciniz rahat eder.

Iciniz rahat etmesi için "abinize fikrinizin değistigini" söyleyin bence.en azından pazartesi gününe kadar iciniz rahat eder.
Abi özür dilerim sen haklısın mi diyiyim satalım tamam mı yumuşaması için öylemi dersiniz pazartesiye kadar

Abinizi biraz oyalayıp çocugunuzu yanından aldıktan sonra gerçek fikrinizi söyleseniz daha iyi olurdu.ama simdi de " biraz düsününce sana haksızlık ettigimi anladım.Arabayı satısa cıkaralım bence de" derseniz hic olmazsa pazartesi gününe kadar iciniz rahat eder hem çocugunuz için hem arabanız için

Abinizi biraz oyalayıp çocugunuzu yanından aldıktan sonra gerçek fikrinizi söyleseniz daha iyi olurdu.ama simdi de " biraz düsününce sana haksızlık ettigimi anladım.Arabayı satısa cıkaralım bence de" derseniz hic olmazsa pazartesi gününe kadar iciniz rahat eder hem çocugunuz için hem arabanız için
Hemen yszicam abime çok teşekkür ederim bı anlık sinirle patladım çok sağolun Allah razı olsun

Abi özür dilerim sen haklısın mi diyiyim satalım tamam mı yumuşaması için öylemi dersiniz pazartesiye kadar
Bence dik durun, bisi yapcagini sanmiyorum ben. Oyun mu oynuosun die sana daha cok yuklenirler

Mesaj falan yazmayın, bir öyle bir böyle diye daha çok sorun çıkarir abiniz.
Zaten şuan uyoyodur sabah yazicaktim ama inşallah oğlumu ordan alana kadar biraz ılımlı davranayim arabayı sahibindene koymuş görünce acaip sinirlendim

"Abi biraz sert cevap verdim kusura bakma hassasım bu dönemler hamilelik sebebiyle de deyin.pazartesi günü gelicem.geldigimde yüzyüze konusup senin icin de uygun olacak şekilde karar veririz.Hakkını ödeyemem haklısın.sert çıktıgım icin affet " deyip ortamı yumusatın bence.zaten cocugunuzu ve arabanızı alıp evinize döndügunuzde neden böyle yaptın dese bile umrunuzda olmaz

Vah gidene vah arabayı sahibindebs koymuş bu nasil vicdan ya benim bacım iki çocuğuyla ortada kaldı ben ev bark düşünüyorum diye insan kendinden utanmszni yengem böyle şeylerle ilgilenmez abim dediytiriyodur hakkımi helal etmem diye

"Abi biraz sert cevap verdim kusura bakma hassasım bu dönemler hamilelik sebebiyle de deyin.pazartesi günü gelicem.geldigimde yüzyüze konusup senin icin de uygun olacak şekilde karar veririz.Hakkını ödeyemem haklısın.sert çıktıgım icin affet " deyip ortamı yumusatın bence.zaten cocugunuzu ve arabanızı alıp evinize döndügunuzde neden böyle yaptın dese bile umrunuzda olmaz
En mantıklısı bu şekil konuşmak çok teşekkür ederim

Benim kafam biraz karıştı yanlış anlamazsanız sormak isterim
Evlendikten 1 ay sonra çocuğum oldu yazmışsınız öncesinde hamilemiydiniz yoksa 1 ay sonra mı hamile kaldınız
Diğeri ise iki çocukla bi başıma naparım diyorsunuz birde hamilelikten bahsetmişsiniz tam olarak anlayamadım siz hamilemisiniz

Zaten şuan uyoyodur sabah yazicaktim ama inşallah oğlumu ordan alana kadar biraz ılımlı davranayim arabayı sahibindene koymuş görünce acaip sinirlendim
Siz arabayı onda bırakmakla hata etmissiniz.tapusu sizin üzerinizde ama Allah korusun parçalarını satıp bile para elde eder isterse arabadan.amcam diger amcama araba sattı noterde tapuyu verdi.
Noterden cıkıp bankadan parayı vercekti satın alan amcam diğer amcama.ama parayi vermedi.tapu da şu an kendinde.
Amcam parasini alamadi.mahkememlikler şu an öz kardesler düsman oldu.araba da 250 bin TL'lik araba.
Siz arabayla evinize geri dönene kadar bir sey belli etmeyin.hatta yasadıgım yerde arabayı bilen birkac arkadasım talip oldu arabaya deyin.yalan söylemeyi hic sevmem ama bu durumdan kurtulmaniz icin bu şart yani. Universitede size harcadigi max 10-15bin TL icin böyle yapan bir abiden hayır gelmez

Vah gidene vah arabayı sahibindebs koymuş bu nasil vicdan ya benim bacım iki çocuğuyla ortada kaldı ben ev bark düşünüyorum diye insan kendinden utanmszni yengem böyle şeylerle ilgilenmez abim dediytiriyodur hakkımi helal etmem diye
Allah'ım kendimi üzmek istemiyorum karnımdaki sabiye yazık inanın saat sabah 10 dan beri ağzıma lokma koyamadım komşum wp çevrimiçi olduğumu görmüş uyumuyosan sana yemek getircem mutfağının ışığı hiç yanmadı aç bırakıyor sabiyi diye işte yedi kat yabancı böyle uapiyor aynı karında yattigim abiye bak

Sorun çıkarmaya hakkı yok.çocuguyla ve arabasıyla evine geri döndügunde abisi istedigi kadar laf etsin amacına ulasamaz.bir de sahibindene ilan koymuş ne haddine ki onun

Benim kafam biraz karıştı yanlış anlamazsanız sormak isterim
Evlendikten 1 ay sonra çocuğum oldu yazmışsınız öncesinde hamilemiydiniz yoksa 1 ay sonra mı hamile kaldınız
Diğeri ise iki çocukla bi başıma naparım diyorsunuz birde hamilelikten bahsetmişsiniz tam olarak anlayamadım siz hamilemisinini
Evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım şuan oğlum 7 yaşında suandada 7 aylık hamileyim eşim 3 aylık hamileyken vefat etti

Siz arabayı onda bırakmakla hata etmissiniz.tapusu sizin üzerinizde ama Allah korusun parçalarını satıp bile para elde eder isterse arabadan.amcam diger amcama araba sattı noterde tapuyu verdi.
Noterden cıkıp bankadan parayı vercekti satın alan amcam diğer amcama.ama parayi vermedi.tapu da şu an kendinde.
Amcam parasini alamadi.mahkememlikler şu an öz kardesler düsman oldu.araba da 250 bin TL'lik araba.
Siz arabayla evinize geri dönene kadar bir sey belli etmeyin.hatta yasadıgım yerde arabayı bilen birkac arkadasım talip oldu arabaya deyin.yalan söylemeyi hic sevmem ama bu durumdan kurtulmaniz icin bu şart yani. Universitede size harcadigi max 10-15bin TL icin böyle yapan bir abiden hayır gelmez
İşte bende bundan korkuyorum para için ya oğluma zarar verirse hadi arabayı geçtim pazartesiye kadar ılımlı davranıp sorasinada Allah kerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back