bi gecede hayatım alt ust oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin çok teşekkür ederim Adıyaman'da her sokak bana eşimi hatırlatıyor eşim çok sevilen bı öğretmendi okulda küçük bı kasabada yaşıyorum zaten o yüzden gitmek istiyorum burdan
su an yengenizin yaninda kalmasindan iyidir o hatiralar cocugunuzu alin oldugunuz yerde kalin.

Oğlumu aradım demin anne pic ne demek yengem bana öyle dedi diyor oğlum kötü bişey değil bizim cocukken yediğimiz bı cips ismi dedim öyle zoruma gittiki internetten baktım öyle değil diyor napicam bilemedim
Ben sizin yerinizde olsam suan yoldaydim oglumu almaya gidiyordum.. siz hala nasil durabiliyorsunuz

Amin çok teşekkür ederim Adıyaman'da her sokak bana eşimi hatırlatıyor eşim çok sevilen bı öğretmendi okulda küçük bı kasabada yaşıyorum zaten o yüzden gitmek istiyorum burdan
Ah arkadaşım anladım durumunuzu ama 2 ay var sanırım doğumunuza. 2 ayda toparlansanız 4 ay. Sonra güzelce düzeninizi kurarsınız. Ankara'ya gitmeyin evinizde de oturamayacakmışsınız. Başka bir ile gidin. Abiniz size destekten çok köstek. Şimdi okudum oğlunuz orada sanırım. İlk işiniz gidip oğlunuzu oradan almak olmalı

Ben sizin yerinizde olsam suan yoldaydim oglumu almaya gidiyordum.. siz hala nasil durabiliyorsunuz
Uçak bileti aldım arabayla çok uzun oluyor hamile olduğum için kullanamıyorum uzun yol zaten yanımda arabada yok abime birakmistim Arabayı en yakın pazartesiye buldum bileti inanın ne yediğim yemek ne içtiğim su zehir oluyor hersey

Şuan pazaretsiyi iple çekiyorum bilet aradım ama bulamadım yok hiç kimbilir tayinimi daha istemedim doğum iznim bu hata basinda başlayacak zaten baslamasa bile ücretsiz izne ayrılacağım oğlumu almam lazım bı an önce psikolojisi bozulmadan

Altın bı iki ay içinde 550 ye çıkacakmış 100 bin lira 250 bin lira olucakmis ikimizibde işine gelirmiş

Altın çıksa da düşse de hakkım helal diyen insanla iş olmaz

Demek ki senin maaşın için falan yada ilerde ışım düşerse diye kapısını açmış ...

Altın yukselecekse de elindekini yapsın 100 bin lira nedir

Dipnot:altın gramı 600 olacak dediler
Yaptık da yaptık yaptık da yaptık elimizdeki ile

470 den gram altın yaptık
Şuan 420 e çıktı diye seviniyoruz ...

Unideki bı kız arkadaşım beni Amasya'da ki evine davet etti eside müdür belki bana nasıl yapicagim neler yapabilecegim hakkında bi fikir verirler

Ahhh ahhhh kanmayın sakın...
Emin olun ödemezler , kendileri ceksin kredi.
100 bin çok büyük para . Madem akrabalıksa yok mu yenge hanımın kardeşi o versin.
Hem eşinizin hatırasıymış nasıl kıyıp satacaksınız?

Abla ne kredi çek ne de arabani sat saçmalama bunu aklından bile.gecirme çocukların var senin onlari düşün hele arkanizdan böyle konuşan kişiler için asla ne kadar terbiyesizce bir konuşma bu
Yok asla ne kredi ne araba çocuklarımın rızkını kimseye yedirmem yegenlerime canım feda ama bu fırsatçı insanlar

Bu yengeniz nasıl bir insan şaştım kaldım doğrusu. İnsan yaptığı iyilikten böyle karşılık bekler mi ya. Yok bana mecbursun yok istediğimi yapmazsan yüzüne bakmam. Çok zor bir durumda bırakmışlar sizi. Ama o araba iki çocuğunuzun güvencesi. Satmasanız daha iyi olur sanki.

Unideki bı kız arkadaşım beni Amasya'da ki evine davet etti eside müdür belki bana nasıl yapicagim neler yapabilecegim hakkında bi fikir verirler
Seni menfaati için isteyen abi degildir bu bir ikincisi seni onden caģirarak mecbur birakmışlar kusura bakma bunu yapan insan yarın hiçbisey olmamış gibi yapmasaydn durumumuz yok der . Bence arabanın uzerinde borç var fln tarzi bisey yaomaniz lazim hani vermek iatiyorum ama olmuyor gibisinden

Düşün ilk başta anlamiyordum ama şuan ne yapmaya çalıştıklarını anlayabiliyorum insan iki çocukla ortada kalmış bu kadının malina göz dikmez

Arabanızı da alın oğlunuzla beraber. Yaşadığınız eve gelin aklî selim düşünüp bir yol bulursunuz inşallah

3 abidi var ucude mutahit iste bu parayı onlara vericekler onlarda 1 sene bekleriz demişler bu süre zarfında parayı altına yatırıp 1 sene sonra onlara vereceklerine ne kadar çıkarsa para

Eşimin gözü gibi baktığı araba nasıl koyarsa satarım her okuldan geldiğinde silerdi her yerini arabasının

Ne yapacağım bilmiyorum ama ilk işim oğlumu yanlarından almak olucka Allah bı kapı açar inşallah

İ
3 abidi var ucude mutahit iste bu parayı onlara vericekler onlarda 1 sene bekleriz demişler bu süre zarfında parayı altına yatırıp 1 sene sonra onlara vereceklerine ne kadar çıkarsa para
Altının çıkacağının garantisi yok ki ..
Madem kardeşleri müteahhit veri versinler kardeşlerine bir ev , nasıl olsa akrabalık önemli !

Siz ilk iş gidin çocuğunuzu da arabanızı da alın oradan. Abinize de resti çekin.

Özel değilse nerede yasıyorsunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…