- 17 Aralık 2015
- 26.802
- 48.907
- 598
- Konu Sahibi Lady katyana
-
yengenin agzini yirtasim geldi.İşte yengem diyorki çocuklarına bakarım sen ver her zaman arkanda olurum eşimden gelen maas ve benim maaşım biraz kesilecek doğumdan daloyi falan yaklaşık 5e yakın alıyorum ben bu para sana yetmez bakicisiydi okuliydu bana mecbursun diyor vermezsen çocuğunu görmeye bile gelmem diye rest çekiyor bana
Emin olmadan açıklama yapmadık şimdiye kadar, bu konuda da bu sebeple bir açıklama yapılamaz.
Ancak meslek lisesidir, stajda öğrencileri vardır da öyle belki... Yoksa şu korona zamanı 5000 zor görüyoruz...Ben de öğretmenim 30 saat dersim var. Yani fuul alıyorum. 20 yıllık da öğretmenim. 7000 TL yi görmedim. Nasıl alıyorsunuz açıklayın da ben de alayım. Yani nasıl bir sallamadir
Yahu niye ortada kalıyorsun Allah aşkına başınızda illa bir erkek mi olucak.si çalışan eli ekmek tutan mesleği olan bir bayansiniz.benim eski komşum boşandı iki çocukla küçük ailesiyle bile oturmadı evini tuttu çalışmıyor ev hanımı mesleği yok sadece nafaka,çocuğundan hasta olduğu için az bir maaş ikisiyle gül gibi geçiniyor yeminle.tokiye yazıldı dul olduğu için evide çıktı oturacak kiradan kurtulacak iki artı bir oh mis.lutfen kendinizi toplayın k ndiniz guveninKararim kesin satmayacagim ama bunu abimi kustirmeden yapmak istiyorum eğer kuserse kimsem kalmaz iki çocukla ortada kalirim
Sizin malinizin üzerinde kendilerine sermaye görüp yatırım yapmaları hiç iyi niyetli değil.abiniz çeksin bankadan kredi koysun altın hesabına hem taksidini ödesin hemde yeni alacağı evinin parasını çıkartın. Sizi yanlarına almaları da sizin iyiliginize değil kendilerini düşündükleri içindir. Nasılsa memursunuz düzenli maaşınız var. Başları her sıkıştığında yanlarında olacaksınızİnanın napicam bilemiyorum versem ayrı vermesem ayrı tek başına yasayamassin öyle bı dünya yok benim dizimin dibinde olacaksın diyor yanımda kalmak istemiyorsan aynı apartmanda olucaksin diyor yengemde diyorki iki yeğenine de acimiyorsun küflü evde oturuyoruz insanlık böyle olmaz versen ikimizde fayda gorucez diyor
Canım verme sakın küsen küssün Allaha sığın güçlü ol .Kararim kesin satmayacagim ama bunu abimi kustirmeden yapmak istiyorum eğer kuserse kimsem kalmaz iki çocukla ortada kalirim
Si abinizi hiç tanimamissinizVah gidene vah arabayı sahibindebs koymuş bu nasil vicdan ya benim bacım iki çocuğuyla ortada kaldı ben ev bark düşünüyorum diye insan kendinden utanmszni yengem böyle şeylerle ilgilenmez abim dediytiriyodur hakkımi helal etmem diye
Aa evet.Profilinde hesabı geçici olarak pasiftir yazıyor ama nasıl girebiliyor ki hesabına aklım karıştı.Galiba hanımefendi konusunu takip ediyor ara ara...
Banlanınca siteye girdiğinde misafir olarak takılmak zorundasınız yazısı çıkıyor. Eğer sen üyelikten çıkış yapıp misafire geçmezsen gri de olsan böyle gözüküyorsunAa evet.Profilinde hesabı geçici olarak pasiftir yazıyor ama nasıl girebiliyor ki hesabına aklım karıştı.
Konuyla ilgili bir güncelleme yapsa güzel olur insallah sorununu çözmüştür
Üyenin hesabı kalıcı olarak mı banlanmış acaba?Banlanınca siteye girdiğinde misafir olarak takılmak zorundasınız yazısı çıkıyor. Eğer sen üyelikten çıkış yapıp misafire geçmezsen gri de olsan böyle gözüküyorsun
Altın yükselir ablacım.illaki yükselir ama ne zaman.hemen olmaz bı dört ay beklemek lazimAbim nereden duymuş bilmiyorum öyle diyip duruyor inşallah çıkmaz yoksa halimiz harap olur 1 kutu yağ 80 lira
Siz diğer üyeliğinizde bekarsınız anne babanızda var.benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?