Bi cinnet her şeyi çözer!

Annenize çook geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin inşallah. Canınız sıkkın düşünceleriniz karışık olduğu için size bir öneri vereceğim. Bir daha ararsa açın ya da tekrar görüşürseniz kendinizi kaybetmeyin. Sakince 'niyetim oğlunuzu sizden uzaklaştırmak olsaydı şimdiye dek yapardım, fakat sözkonusu annemin canının sağlığı iken istediğiniz şeyi bencilce buluyorum. Zaten biz kararımızı verdik saygı duymanızı bekliyoruz lütfen böyle bi dönemde işleri zorlaştırmayın'
Başka da bişey söylemeyin kendinizi paralamayın. Fazla yüz göz olmuşsunuz, zaten kayınvalideniz kerameti kendinden menkul maşşallah nasıl da belli ediyor oturduğu semti kendine kalkan ederek karakterindeki açıklarını kapatmayı.
Böyle soğukkanlı durarak eşinizi de yıpratmamış olursunuz zaten yanınızdaymış.

Esin yanında ya tamam gerisini boşver .. Anaciginin yanında olmak istemen en doğal hakkın .. Keşke benimde imkanım olsada ayrılmasam dizinin dibinden

Çok geçmiş olsun, anneniz ile yaşadığınız süreç sizi çok yıpratmış herkesle tartışmamaya haklısınız diye de fazlası ile kalp kırmamaya çalışın bence. Ankara'yı bilen biri olarak tabiki de Çankaya'dan Keçiören'e taşınmak pek tercih edilmez ama annenin sağlığı söz konusu olunca insan heryere gidiyor işte fakat siz bu süreci çok sert yaşıyorsunuz zaten derdiniz var benim derdim var diyip başınıza Yen'i dertler açmanın alemi yok diyorum ben. Daha sakin olun

Eşin arkandaysa hiç umrunda olmasın kimin ne söylediği..

Davanda haklısın ama üslubun yanlış
Daha az kalp kırarak kendini ifade edersen daha iyi olur derim
3 aydır kayınvalidenin aramalarına çıkmaman da hoş olmamış. Evet zor zamanlar geçiriyormuşsunuz ama o da en azından bi geçmiş olsun derdi.
Annene geçmiş olsun, acil şifalar dilerim ama lütfen biraz daha az gergin olmaya çalış. Kolaylıklar diliyorum...

Benim anlamadigim üc ay icinde neden kv kendinizden uzak tuttunuz? Aramasa sormasa bak kv hic ilgilenmedi olacak. Bence bu konuda ayip etmissiniz uc ay az bir zaman degil. Yine kadin kalkmis evinize gelmis..tasinicam diyince iyice zivanadsn cikmis belliki korkulari var

Boşuna üzülmeyin yanlış olan birşey yok.size ihtiyacı olan bir insan var tabi ki bu süreçte yanlız bırakmayacaksınız.
peki kızını evlendiren valideniz tüm bagını koparmış mı evladından hiç mi ona ihtiyacı olmuyor hiç mi yanında olmasıni beklemiyor
eşinizi takdir ettim yanınızda olması size verdigi önemi gösteriyor. bu konuyu kapatın evinizin huzuruna gölge olmasına izin vermeyin

Kuzum Allah sifa versin annene esin arkanda sen hemen evini taşı annecine destek olmaya devam et kac annen var sonucya?kaynanan cok terbiyesiz boyle birsey dillendirmemesi lazimdi neyse sen moralini bozma esin birara annesiyle konusur durumun ciddetini anlamamis belliki evladi sonucta onu dinler diye dusunuyorum hatasini anlar belki

Geçmiş olsun, umarım anneniz tez zamanda eski sağlığına kavuşur. Şimdi size manende daha çok ihtiyacı var. Çok doğru bir karar vermişsiniz ve eşiniz desteğiniz. Gerisini kafanıza takıp üzülmeyin, kv niz bencil davranmış.

Çünkü insanlar bana samimiyetsiz geliyor . Hastaneye geldi 1 2 kere annemi görmeye çalışıyor kadının tüm derdi annem ne kadar düşmüş onu görmek! Kafasına gözlüğünü takıp beni delirtiyo samimiyetsiz hareketleriyle...

Canım annene geçmiş olsun Allah şifalar versin.
Ben de subayevlerinde oturuyorum gayet güzel ve seçkin bir semttir...

Herşey eşinde bitiyordu ve eşinizde kısa , öz ve net olarak yapmış gerekeni .
Ben takmam bile kocam benim yanımda olduktan sonra .
Bu arada annenize sevgiler ve geçmiş olsun
Ömrü uzun olsun :)

Annenede geçmiş olsun şifalar dilerim sen vicdanının sesini dinledin evlât olmak öyle bir şey kaynanan anlamamış o oğlunun derdinde sürekli ön planda olmaya alışkınlar ya allah onu başka türlü sınayacak bekle gör

Eşinizi tebrik ediyorum. Umursama terbiyesizlik yaptıkları

Herşey eşinde bitiyordu ve eşinizde kısa , öz ve net olarak yapmış gerekeni .
Ben takmam bile kocam benim yanımda olduktan sonra .
Bu arada annenize sevgiler ve geçmiş olsun
Ömrü uzun olsun :)

Amin canım saol :) Allah razı olsun eşim hiç ikiletmedi.. kadın bizim aile olduğumuzu kabullenemedi bi türlü..

Hayır kötü değilsin annem hasta ve yanında olmak istiyorsun ben olsam bende taşınırdım annesi karışamaz bu duruma bu ne terbiyesizsizlik allahtan eşin yanındaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…