Bi cinnet her şeyi çözer!

Uyarma şekliniz kırıcı değil gerçekten
Ben yanlış algılamış olabilirim

Ayyy bana denk gelmiyor ki şöyle kayınvalideler

İnşallah ,Allah sağlıkla sana bağışlasın ..
Ben babamı kaybettim ..farklı şehirlerde yaşıyorduk ..kayınvalidem birşeyler ima bile etseydi oğlunu alır kapısının önüne bırakırdım. O kadar zor ki ,yaşamayan anlayamıyor ..

Cankayanin neresi orası çok merak ettim. Keciorene taşınınca statüsü düşecek kadar oğlunun. Altı üstü en fazla yarım saatlik yola taşınıyorsun.

Valla 8 yaş sümükle oynamak için bayağı büyük bir yaş, 3-4 olsa hoşgörebilirsiniz ama şimdiye dek eğitilmesi gerekirdi çocuğun o konuda. Uyarma şeklinizde gayet normal bence iyi etmişsiniz. Bebek sizin bebeğiniz, anne sizin anneniz ve hasta. İnsanların hoşuna gitmemesi ya da cinnet geçirmeleri bu gerçekleri değiştirmiyor. Eşinizin yanınızda olması da normal olan, ne yazık ki öyle adamlar okuduk-gördük ki takdir eder hale geldik. Taşınmak sadece eşinizin değil sizin de düzeninizi bozacak. Kimse keyfi almaz bir de bebekle bu kararı. Umarım anneniz bir an evvel iyileşir.

İlk oncelikle cok gecmis olsun rabbim hayirli sifalar versin insallah
Kv yi kesinle takmayin esin tasinmayi kabul etmisse olay bitmistir

Görümcem eğitimci olduğu halde kızını dayaktan bi hal ediyor ben uyarınca zorlarına gitti el kızıyım ya ondan olsa gerek.. şükürler olsun anacım günden güne iyi oluyor nazar değmesin.

Şimdiye kadar hiç bu kadar gerilmemiştik demek içinde biriktiriyormuş... Mekanı cennet olsun babacığının canım benim.

Şimdiye kadar hiç bu kadar gerilmemiştik demek içinde biriktiriyormuş... Mekanı cennet olsun babacığının canım benim.
Yaşadıkların herkesin başına gelebilecek şeyler .. yarın aynı duruma düşüp yardımına ihtiyaç duyduğunda yüzüne nasıl bakacak ? Oğlunu evlatlık almadin ki neyini paylasamiyor, esin olduğunu idrak edemiyor yada kabul etmiyor ..şu saatten sonra düşünmek bile canını sıkmaktan başka birşeye yaramaz .boşver !

Amin çok teşekkür ederim. .

Anneciğinize çok çok geçmiş olsun.Tamamen haklısınız bence insan böyle ciddi bir hastalıkta annesinin yanında olmayacakta ne zaman olacak,birde keyfi yapıyormuşsunuz gibi tepki göstermiş,eşinizden sizden tarafıymış destekmiş hiç üzülmeyin bence.Tekrardan şifalar dilerim annenize.

Anneciğinize çok çok geçmiş olsun.Tamamen haklısınız bence insan böyle ciddi bir hastalıkta annesinin yanında olmayacakta ne zaman olacak,birde keyfi yapıyormuşsunuz gibi tepki göstermiş,eşinizden sizden tarafıymış destekmiş hiç üzülmeyin bence.Tekrardan şifalar dilerim annenize.

Keyfi de olabilirdi... Bu olay olmasaydı da yine taşınırdım. Bıktım valla bunlardan.
Teşekkür ederim canım.

Görümcemin 8 yaşındaki kızı Duvara burnunun pisliğini sürüyor o eliyle çocuğuna dokunuyor

Burasi disinda haklisiniz. Ama 8 yasinda bir cocugu o sinirle rencide etmek hoş degil bence. Ustelik o yasa gelince sizin cocugunuz da yapacak ayni seyi.
Diger konuda haklisiniz ama. Subayevleri de gayet guzel. Cankayaya da tas catlasa yarim saatlik mesafededir. Kayinvalide kiskanclik krizine girmis. Pislik cıkmış icinden. Kendi kızı da kendine yakın otursun iste.

Ooh o kadar güzel yapmışsınız ki okurken içim soğudu. Sizi de eşinizi de tebrik ederim, birey olmayı başarabilmiş insanlarsınız. Anneciğinize de geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşsin.

Kv de pek bencil.ya hu kadın beyin kanaması geçirmiş.onun bebek gibi bakılması gerek.kendi başına gelseydi sizin eve yerleşmişti.. en iyisini yapmışsınız

Burasi disinda haklisiniz. Ama 8 yasinda bir cocugu o sinirle rencide etmek hoş degil bence. Ustelik o yasa gelince sizin cocugunuz da yapacak ayni seyi.

Ama o eliyle konu sahibinin çocuğuna dokunuyormuş uyarmasın mı? Annesi uyarsaymış madem kızını rencide edilmesini istemiyorsa. Valla ben de uyarırdım, duvar neyse de çocuğuma dokundurtmam.

Ama o eliyle konu sahibinin çocuğuna dokunuyormuş uyarmasın mı? Annesi uyarsaymış madem kızını rencide edilmesini istemiyorsa. Valla ben de uyarırdım, duvar neyse de çocuğuma dokundurtmam.

Uyari var uyarı var. Benim gözümde canlanan olay, konu sahibinin o sinirle cocuga kizmasi şeklinde oldu. Cocugun bu ego savasinda bir sucu yok sonucta. Tabii ki düzgünce uyarilabilir.

Cok gecmis olsun annenize. Ama ben sizin psikolojinizi pek iyi görmedim sizin de bir eviniz, eşiniz, aileniz var. Hayatınızı annenizden ibaret hale getirmek eşinize haksızlık olur.
Bir de olaya karşı açıdan bakın. Kendinizi eşinizin yerine koyun. 3 ay annenizde kalmissiniz, şimdi taşınıyorsunuz, ilerideki günleriniz nasıl geçecek belli degil.
Ankara yı bilmiyorum ama statuyle değil de, oğlunun genel ev düzeni bozulacak, aile hayatı sekteye uğrayacak diye istemiyordur bence kv. Semt cok anlamsız geldi bana.
3 ay boyunca telefonla bile iletişim kurmamaniz da üzücü. Belki kadın geçmiş olsun demek istedi, birşeye ihtiyacınız var mi diye sormak istedi. Telefonla bile konusmazsaniz, kadının da cildirmaya bahanesi olur

Annemle ilgili açtığım ilk konuda belirttim eşimin yurtdışında olup kendimi yalnız hissettiğimi. Yapayalnız kocaman bi süreci atlattım ve ya ımda sadece kardeşim vardı.. annem toplamda 45 gün hastanede yoğun bakımda kaldı ve ben günde yarım saat onun yanında olup yemek yedirmekten başka bişey yapamadım. Kardeşim üzüntüden yeme içmeden kesildi alkolik oldu... sabah içti akşamı dualar etti. Bu dönemde teyzemiz tatillere gitti. Benim annem yıllarca bizim için çalıştı çabaladı.. bizi kimseye muhtaç etmedi. İsterse eşim de gider benim bi tane anam var. Verilen hiçbir tepki abartı olamaz! BEN çektiğim acıyı derdi bilirim. Annem gayet hızlı iyileşiyor maşallah. 1 aydır evde belki bir buçuk ay oldu, annemle kalıyorum ama eşim tr de değildi bu dönemde. Olsaydı da böyle bi konuda söz hakkı olamaz. Eşim için sorun değil, öyle olsa düşünelim derdi hemen kabul etti.

Hayır kötü bişey demedim çocuğa. Canın yapma çok ayıp dedim sadece. Normalde seviyorum çocuğu zaten. Onlar takacak mesele aradılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…