eşinin de desteği var zaten sen devam et içinden geldigi sekilde. bi annen var ve yanında, yakınında olmak istiyosan olmalısın.
Geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin eşinde destekmiş sana gerisini boşver.Zaten eşim en büyük şansım. Kötü bi adamla evli olup bunların eline düşseymişim yerlermiş beni.
Eşin destekmiş zaten, diğerlerini hiç duyma. Hatta münakaşaya girmen bile yanlış olmuş bence. Biz böyle karar verdik deyip kapatırdım ben olsaydım. Nispet yapar gibi taşı evini. Kimse umurunda olmasın.
Bu süreçte eşinin gönlünü hoş tut ki aklını kimse çelemesin
Geçmiş olsun bu arada
Eşini tebrik ederim ..
Bir süre onlarla görüşme ..evini taşı ,kimseye kulak asma .. bir tane annen var ,kimse yüzünden ihmal etme ..
Bazı anneleri anlamıyorum ..ellerinde olsa çocuklarını eşlerinden uzak tutmak(!) için çıkardıkları yere geri sokacaklar ...
haklısın.
deseydin, kv jeton geç düştü, oğlunu çoktan elinden aldım diye.
Bu ne kadar bencil bir kadın. KENDİ kızı taşınsa kendisi için oooo dillendirip reklam eder beni söyle seviyor kızım diye bu tipler tehlikeli eşin zaten onay vermiş ortak kararı almışsiniz ona ne düşüyor ?
Bence taşınmak istemenizde sorun yok sonuçta şehir değiştirmiyorsunuz hem eşinizde destek ne güzel siz yine içinize sineni yapın ama çocuk elini burnuna sürüyor sonra çocuğuma dokunuyor diye herkesin içinde söylemeniz biraz ayıp olmuş sadece yargılamak için söylemiyorum belli ki yıpranmış yorulmuşsunuz bu dönem ama hazır eşiniz de destekçinizken elinizden geldiğince kalp kırmadan en az yarayla atlatmaya bakın
Aynen öyle zaten anne kız hık deyicinin pık deyicisi kıvamında geziyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?