Bi cinnet her şeyi çözer!

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Merhaba kızlar. Önceki konumda anneciğimin beyin kanaması geçirdiğini paylaşmıştım ve destekleriniz sayesinde bir nebze de olsa iyi hissetmeyi başarabilmiştim. Şimdi yine akıl almam lazım sizden. Şükürler olsun anneciğim iyiye gidiyor her geçen gün. Sondadan kurtulduk, fizik tedavi ve psikolojik desteğe başladık. Eşim de yurtdışındaki işinden döndü. Ben 1 aydır annemde kalıyorum destek olmak adına. ben Çankaya da oturuyorum annem keçiören de. Ankara da olanlar bilirler Biraz uzak kalıyor mesafe. Eşime annemin yakınında bi eve taşınmak istediğimi söyledim o da kabul etti. Şimdi hazırlık yapıyoruz taşınmak için. Annemin 3 aylık hastane sürecinde doğal olarak kayınvalideme hiç gitmedim ve telefonlarını da çoğu zaman açmak istemedim çünkü o psikolojiyle kimseyle görüşmeyi istemiyordum. Bugün akşamüstü bize oturmaya geldiler görümcemle beraber. Taşınma meselesi açıldı ve kayınvalidem çıldırdı adeta! Normalde onunla yakın oturuyoruz. Neymiş oğlunu çekip almışım, Keçiören de ne işi varmış! Burdan oraya taşınmak aptallıkmış.. zaten 3 aydır annemdeymişim yetmemiş mi... annem subayevlerinde oturuyor, Keçiören e bağlı ama bana göre çok güzel bi semt. Ben de artık sinirlendim ve sen de ağır hastalık geçirirsen tekrar taşınırız buraya dedim. Ona da bi ayrı delirdi. Kızı da ayrı dert bi yandan da o konuştu saçma sapan pek dinlemedim. Görümcemin 8 yaşındaki kızı Duvara burnunun pisliğini sürüyor o eliyle çocuğuna dokunuyor. Onu da uyardım hepsinin içinde, kalkıp gittiler. Çok mu haksızım kızlar? Kötü müyüm yani? Benim bi tane annem var ve çok zor günler geçirdim yanımda kimsem Yoktu. 8 yıllık arkadaşlığımı bitirdim bu dönemde. Anneme yakın olmak isteyemez miyim? Kadının derdi oğlunun semti değişecek, statüsü düşecek(!) Artık çekilecek çilem kalmadı. Eşim de olanlara hiç karışmadı sağ olsun. Taşırız evimizi dert etme dedi. Hatalı mı davranıyorum? Yazıda hatalar varsa özür dilerim kızlar, hem tel.den yazıyorum hem de antidepresan kullandığım için biraz kafam donuk. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Eşin destekmiş zaten, diğerlerini hiç duyma. Hatta münakaşaya girmen bile yanlış olmuş bence. Biz böyle karar verdik deyip kapatırdım ben olsaydım. Nispet yapar gibi taşı evini. Kimse umurunda olmasın.
Bu süreçte eşinin gönlünü hoş tut ki aklını kimse çelemesin

Geçmiş olsun bu arada

Bence taşınmak istemenizde sorun yok sonuçta şehir değiştirmiyorsunuz hem eşinizde destek ne güzel siz yine içinize sineni yapın ama çocuk elini burnuna sürüyor sonra çocuğuma dokunuyor diye herkesin içinde söylemeniz biraz ayıp olmuş sadece yargılamak için söylemiyorum belli ki yıpranmış yorulmuşsunuz bu dönem ama hazır eşiniz de destekçinizken elinizden geldiğince kalp kırmadan en az yarayla atlatmaya bakın

Annenize çok geçmiş olsun.Ne mutlu size annenizle ayni Şehirde yaşıyorsunuz ,ben 12 saat uzağındayım

Bisürü laf saydı ben bi iki kelime edebildim onlara da kudurdu. Zaten kayınvalidem kalk gidelim deyince kızına, eşim de hemen evet ben sizi bırakıyim dedi..

Aynen valla bazen o dediğinden korkuyorum ben de içine sokacak oğlunu. Allahtan mantıklı bi kocam var. Annem canım benim. Bizi başımızda baba olmadan hiçbir seye muhtaç etmeden büyüttü. Hiç yalnız bırakmıyorum onu bırakmam da. Annem daha da iyi olacak inşallah ve eski günlerimize döneceğiz.

Aynen öyle zaten anne kız hık deyicinin pık deyicisi kıvamında geziyorlar.

Tabi ki taşının.. Ben anlamıyorum bu kayınvalideler kendinde bu kadar söz hakkını nerden buluyorlar acaba ?! Bir tane anneniz var yanında olun ayrıca taşınmanız için böyle bir duruma da gerek Yok canınız ister o semtte yaşamak istersiniz taşınırsınız , siz bir tek eşinizden sorumlusunuz ona hesap verip onunla karar verirsiniz diğerleri konuşsun düşünmeyin bile..
Annenize acil şifalar diliyorum.

Gergin olmasam bile uyarmam gerekmez mi? Doğru düzgün evle ilgilenemiyorum zaten ayrıca çok yanlış bi davranış. O elleriyle benim bebeğime dokunuyor. Kaç defa annesi uyarmıştı şimdiye kadar. Yengesi olarak yapma canım çok ayıp dedim. Böyle uyardım.

Aynen öyle zaten anne kız hık deyicinin pık deyicisi kıvamında geziyorlar.

Ayrıca o kadar değerli oğlu varsa neden evlendirmis gerçek bir anne oğlu mutlu olsun diye dünyanın bir ucunda gitse orda mutlu olcagina inanıyosa oğlu saygı duyar bunun ki sevgi değil hırs öfke gereksiz otorite aaaama kim takar yani bu tavrı cirkinligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…