bi baksanız

İki ihtimal var kardeşini beğenmemiş ama beğenildiğini hissetmek hoşuna gidiyor diğer ihtimal ise sevgilisinden yeni ayrılmış içindeki boşluğu kardeşinin ilgisiyle doldurmaya kalkıyor Nitekim hiçkimse hoşlandığı birine piyon muamelesi yapmaz

2 gündür cevap yazmıyor zaten belki de böylece biter zaten dediğiniz gibiyse uzamasa iyi olur

Ortalık taciz haberlerinden geçilmiyor, siz hala kız acaba istemiyor mu diyorsunuz. Kız yine bir şekilde cevap vermiş... Başkası olsa hiçbir şey demezdi.

kizin begendigi veya gorustugu biri olamaz mi? buda kuvvetli bi ihimall

Kardeşin yüz yüze konuşmalı bence. Yalnızca facebook tan atmış kız güvenememiştir ki ben olsam kaale almazdım. Kardeşin için üzüldüm, cesaretini toplasın ve gidip konuşsun

Kardeşin yüz yüze konuşmalı bence. Yalnızca facebook tan atmış kız güvenememiştir ki ben olsam kaale almazdım. Kardeşin için üzüldüm, cesaretini toplasın ve gidip konuşsun
bana olması zor gibi göründü ama gidip konuşsa belki bir şeyler değişir sizce olur mu ki bence zor

teşekkür ederim mesajla görüşmek istediğini söylese mi daha iyi sence aniden çıksa mı

Tekrar mesaj atıp buluşalım dese kız gelmez bence. Aniden çıksa ama dank diye değil, kendini tanıtsa ben yazdım onları falan. Çok zor ya umarım başarır

arkadaşlar kız facebook ve twitter hesabını askıya almış, en son ''umrumda değil desem de ağlıyorum'' içerikli bir fotoğraf paylaşıp bu durumdayım yazmış sonra da kapatmış. kardeşimi engellememiş ama sanırım çok yanlış bir zamana denk gelmiş oldu tanışma çabası. ya aşk acısı çekiyor ya da bir derdi var bu da bir etken tabi

kizin begendigi veya gorustugu biri olamaz mi? buda kuvvetli bi ihimall
kız facebook ve twitter hesabını askıya almış, en son ''umrumda değil desem de ağlıyorum'' içerikli bir fotoğraf paylaşıp bu durumdayım yazmış sonra da kapatmış. kardeşimi engellememiş ama aşk acısı çekiyor olma ihtimali var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…