Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
cok uzuluyorum,bebegim hafdaya 5 aylik olacak ,kilosu yanlizca 5klio350 gr boyu ise 62,5cm,dogum kilosu 2,690 di,istahi neredeyse yok denecek kadar az,siteden bakiyorumda en dusuk kilolu bebek benimki,5 aylik bir bebege istahi artacak neler yapilabilirki?
Canım ben doktoruma sormuştum havuç tohumu içir demişti.Bir tatlı kaşığı havıç tohumu sıcak suda demleyip ılıtarak içirdim.Ama denemeden önce doktoruna danış istersen
günde 2 tatlı kaşığı pekmez verin. hem kan yapar hem toparlanmasına yardımcı olur. yanlız fazla vermeyin pekmez alerji yapabiliyor. doktorunuza sorun isterseniz balık yağı veya arı sütü gibi iştah açıcı bir şurup verebilir belki.
Canım ben doktoruma sormuştum havuç tohumu içir demişti.Bir tatlı kaşığı havıç tohumu sıcak suda demleyip ılıtarak içirdim.Ama denemeden önce doktoruna danış istersen
günde 2 tatlı kaşığı pekmez verin. hem kan yapar hem toparlanmasına yardımcı olur. yanlız fazla vermeyin pekmez alerji yapabiliyor. doktorunuza sorun isterseniz balık yağı veya arı sütü gibi iştah açıcı bir şurup verebilir belki.
bugun doktora göturdum.bu ay sadece210gr almis cok az dedi doktor,hafdaya kadar bakacaz kilo alimi nasil ,sonra tekrar cagirdi doktorumuz bakalim,birde bugun yenio farkettim galiba poposunda catlak var,istahsiz olusu bu yuzden olabilirmi?hep ikinip duruyor zaten,
istah acici uzum veya uzum pekmezi verebilirsin.defne yapragi ama ancak 6 aydan sonra o da cok az yemeklere katabilirsin,biz supravir surubu kullaniyoruz biraz fayda etti.ama bebegim 1 yasinda dr danis.
biraz ara verin,sikilmistir,bir kac gun bisey yidirmeyin sadece sut verin.benim oglum bunu cok yapmisti ben 1 2 gun sadece sut verirdi ve tekrar yemeye baslardi.
Benim kızım 6 ay 9 günlük dün doktora gittik 6280gr. bu ay 240gr. almış, hiç iştah yok hiç, 1 aydır uğraşıyorum, türlü türlü ek gıdalar hazırladım, hepsi çöpe gitti, resmen benimle inatlaşıyor ben kaşığı sokmaya çalışırken kafasını yana çevirip diliyle ittiriyo es kaza ağzına verebilimişsem dışarı atıyor, artık gündüz memede emmiyor, mama zaten hiç almadı, biberondan da su bile içmiyor,