• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakarmısınızzz:((

sunny38

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
20
6
286
Benim bi süredir sağ kasığımda ilk başlarda ceviz büyüklüğünde bi şişlik oluyodu elimde dokununca iniyodu dr.gittim ultrosan falan çektiler kasık fıtığı olabilir dedi burda pek görülmüyo dedi.Ama zamanla büyüdü gibi adet dönemimde çok şişiyo karnımın içinde sanki birşey var hareket edip duruyo.Hızlı yürüdüğümde falan hemen şişiyo korkuyorum başka birşey mi acaba diye,başka birşey olsa ultrosonda görünürdü dimi,benim gibi şikayetleri olan var mı senağlama

yazmış olduğunuz sorunlarınız sebebini bulmak ve gerçek nedeni ortaya çıkarmak gerekir.
sizin kendi kendinize tanı koymaya çalışmanız ve sonrasında yaşadığınız endişeler için mutlaka bir hekimle görüşmeniz gerekmekır
size buradan bısı demek sızı dahada endıselendırır ve kendınızı uzersınız ama gercekdende sorunun cevabını en guzelı doktorunuz verırı sıze...aa anlattıklarınıza kasık fıtıgına cok benzıyo tanımınız..

Seninki kadar değil ama ksığımda benim de şişlikler oluyor; son bir kaç aydır. Özellikle dikkat ettim reglim yaklaştığında büyüyor, adetim bitince de şişlik azalıyor. Ben dokunmayıp kafama takmamaya çalışıyorum. Doktora gitmeyi düşündüm ama öyle rahatsız edici bir şey olmadığı için üstünde durmadım. Ama sen başka bir doktora daha görünsen iyi olur .Geçmiş olsun.

teşekkür ederim benimkide aynı adet dönemimde büyüyor,sanki bi yoğunluk var karnımda çok yorarsam kendimi ağrım oluyor,Dr.ağrın çok olmadığından ciddi birşey değil, küçük herhalde ultrosanda görülmüyor dedi.Ama kafama takılıyor acaba jinekoloğa gitsem mi yumurtalıklarımda kist falan mı var yoksa :uhm:

Back