- 1 Eylül 2023
- 2.506
- 632
- 43
- 26
- Konu Sahibi Yagmur9091
-
Ay inşallah bakalım hayırlısı ile yarın tekrar tesr yapcam bakalım nasıl cikcak ,bende merak ediyorum ilk defa bu kadar acıyorİlla uçları ağrıycak diye bişey yok cnm inşallah bebiştir hayırlı haberlenizi alalım
Yapabilirsiniz,adetinize ne kadar kaldı pekiİnşallah sevinirsiniz.Bende yarın olmazsam yapsam mı acaba sizin gibi kasıklarıma agrı giriyor ve goguslerim şişmiş bir şekilde uçları büyüdü
Dün veya bugün olmam gerekiyordu adet hala olmadım kasıklarım feci şekilde batıyor ayaklarıma vuruyor ki genelde ne zaman ayagım ağırsa adet olurum daYapabilirsiniz,adetinize ne kadar kaldı peki
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesinizİnşallah sevinirsiniz.Bende yarın olmazsam yapsam mı acaba sizin gibi kasıklarıma agrı giriyor ve goguslerim şişmiş bir şekilde uçları büyüdü
Merakla bekliyorum inşallahAy inşallah bakalım hayırlısı ile yarın tekrar tesr yapcam bakalım nasıl cikcak ,bende merak ediyorum ilk defa bu kadar acıyor
Ee bugun de yapabilirsiniz o zaman ilk idrara da gerek yok ki , testiniz varsa hemen yapın benceDün veya bugün olmam gerekiyordu adet hala olmadım kasıklarım feci şekilde batıyor ayaklarıma vuruyor ki genelde ne zaman ayagım ağırsa adet olurum da
İnşallah yapayım haber veririm unutursam siz yazın söylerim olur muMerakla bekliyorum inşallah
17.gündeyim şuan uygulamaya baktım öyle gösteriyor döngüm 28Yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesiniz
1,5 yıldır test fobim oluştu desem inanırmısınızEe bugun de yapabilirsiniz o zaman ilk idrara da gerek yok ki , testiniz varsa hemen yapın bencebenim ayaklarım da üşüme var bide neden bilmiyorum
Tabiki yazarımİnşallah yapayım haber veririm unutursam siz yazın söylerim olur mu
Çok teşekkür ederim inşallah sizdede vardır adete 6 gün kaldı benim sizin ne kadar kaldı1,5 yıldır test fobim oluştu desem inanırmısınızsizinle aynı durumdayım şuan ayaklarım üşüyor benimde.Aynı durumdayız bakalım beni bilmemde bu ay sizde inşallah vardır beni de haberdar ederseniz çok sevinirim
Testiniz varsa yapın yarın varsa kesin cıkar1,5 yıldır test fobim oluştu desem inanırmısınızsizinle aynı durumdayım şuan ayaklarım üşüyor benimde.Aynı durumdayız bakalım beni bilmemde bu ay sizde inşallah vardır beni de haberdar ederseniz çok sevinirim
Amin inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip etsinTeşekkür ederimrabbim sizede nasip etsin
Benim Dün olmam gerekiyordu adet bugünde olmadım bakalımÇok teşekkür ederim inşallah sizdede vardır adete 6 gün kaldı benim sizin ne kadar kaldı
Evet Yarın sabah yapacağım.Testiniz varsa yapın yarın varsa kesin cıkar
Test yapin bence hemen ,ben kesin yapardım yaniBenim Dün olmam gerekiyordu adet bugünde olmadım bakalım
AminnAmin inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip etsin
Testim yok evde çoktandır almıyordum fobim oluştu diye.Yarın sabah ilk işim test almak olucak adet olmazsam eğer.Test yapin bence hemen ,ben kesin yapardım yani
Evet 14yada 15.günde regl geliyor eger bir sorun yoksa hadi inşallah vardırrBenim Dün olmam gerekiyordu adet bugünde olmadım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?