- 20 Kasım 2023
- 336
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi Yagmur9091
-
Çok teşekkür ederim3 ay. cünkü erkek spermleri tamamen 72 günde yenilenir. bu yüzden de ameliyattan sonraki en sağlıklı spermler 3-6 ay içerisinde oluşur en erken.
2 gün gecikme normal 3-6 ay sonra test versin eşiniz hareketli sperm sayısı önemliHerkese merhaba kızlar.Eşim varikosel ameliyatı oldu geçen ay.Acaba bu ameliyattan sonra ne kadar süre de hamile kalabilirim bir bilginiz var mı?Birde bu ay 2 gün geciktim tabi psikolojik te olabilir bu.Yani internnete 3 ay sonra şans artıyor muş
Teşekkürler sagolun2 gün gecikme normal 3-6 ay sonra test versin eşiniz hareketli sperm sayısı önemli
Çok teşekkür ederim cevabınız için bana umut verdiniz.Bu aydan beklemiyorum ama bir sonraki aydan umutluyum niyeyse inşallah sizin durum nedirTestiniz varsa bence yapın, benim eşim de geçen ay varikoselden ameliyat oldu doktor direk bu ay değerlendirin dedi değerlendirdik biz, umutsuzluğa kapılmadan degerlendirin
Bize 3 ay demişti doktor ama insan yinede umut ediyor işteTestiniz varsa bence yapın, benim eşim de geçen ay varikoselden ameliyat oldu doktor direk bu ay değerlendirin dedi değerlendirdik biz, umutsuzluğa kapılmadan degerlendirin
Bende de silik çizgi çıktı bugün konuka girio bakar mısınız muallakta bekliyorum,varikoselden sonra ilk aydı bu ayÇok teşekkür ederim cevabınız için bana umut verdiniz.Bu aydan beklemiyorum ama bir sonraki aydan umutluyum niyeyse inşallah sizin durum nedir
Hiç ümitsizliğe kapılmayın genel anlamda diyor doktorlar biz değerlendirdik muallaktaBize 3 ay demişti doktor ama insan yinede umut ediyor işte
İçimi ferahlattınıHiç ümitsizliğe kapılmayın genel anlamda diyor doktorlar biz değerlendirdik muallakta
Bende de silik çizgi çıktı bugün konuka girio bakar mısınız muallakta bekliyorum,varikoselden sonra ilk aydı bu ay
İnşallah hamilesinizdirBende de silik çizgi çıktı bugün konuka girio bakar mısınız muallakta bekliyorum,varikoselden sonra ilk aydı bu ay
İnşallahİçimi ferahlattını
İnşallah hamilesinizdir
Sizin testiniz net çıkmış var birşeyler sanki başka marka kaset testle hergün yapın koyulasmaya bakın benceBende de silik çizgi çıktı bugün konuka girio bakar mısınız muallakta bekliyorum,varikoselden sonra ilk aydı bu ay
Biz 1,5 yıldır deniyorduk.Olmuyordu adetlerim dakikasında geliyor.Saati bile şaşmaz şimdi 2 gün geçinde acaba olabilirim mi dedim bir umut.Geçen ay eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu güzel geçti.İnşallah bu ay olmadı sonraki ay hayırlı haberi alırımHiç ümitsizliğe kapılmayın genel anlamda diyor doktorlar biz değerlendirdik muallakta
İnşallah amin size kalbimden hayırlı haber almanızı diliyorumİnşallahrabbim isteyen herkese nasip etsin
Onu nerde bakıyorsunuz acaba ayıptır sorması ben göremedim deSizin testiniz net çıkmış var birşeyler sanki başka marka kaset testle hergün yapın koyulasmaya bakın bence
Yarın tekrardan yapcam inşallah vardır göğüslerim çok aciyor yanları yani uçları değil bide belim ve kasıklarıma ağrı giriyorSizin testiniz net çıkmış var birşeyler sanki başka marka kaset testle hergün yapın koyulasmaya bakın bence
Konuma girip baktıOnu nerde bakıyorsunuz acaba ayıptır sorması ben göremedim de
İlla uçları ağrıycak diye bişey yok cnm inşallah bebiştir hayırlı haberlenizi alalımYarın tekrardan yapcam inşallah vardır göğüslerim çok aciyor yanları yani uçları değil bide belim ve kasıklarıma ağrı giriyor
İnşallah sevinirsiniz.Yarın tekrardan yapcam inşallah vardır göğüslerim çok aciyor yanları yani uçları değil bide belim ve kasıklarıma ağrı giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?