- 14 Kasım 2024
- 1.603
- 557
- 38
- 30
- Konu Sahibi Yagmur9091
-
İlk denemenizmiydiTestim yok evde çoktandır almıyordum fobim oluştu diye.Yarın sabah ilk işim test almak olucak adet olmazsam eğer.
İnşallah çok sağolun güzel dilekleriniz içinEvet 14yada 15.günde regl geliyor eger bir sorun yoksa hadi inşallah vardırr
Evet bencede hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebis sizinledirTestim yok evde çoktandır almıyordum fobim oluştu diye.Yarın sabah ilk işim test almak olucak adet olmazsam eğer.
1 bucuk yıl oldu canım her akşam deniyorduk ta ki eşimde varikosel olduğunu ögrenene kadar ameliyat oldu geçen ayİlk denemenizmiydi
AminEvet bencede hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebis sizinledirrabbim isteyen herkese nasip etsin
Anladım cnm olsun bu ilk deneme sayılır benm eltimde ilk boş gebelik oldu sonra eşinde varikosel çıktı ameliyat oldu ve hemen hamile kaldı şimdi 2 cocugu var artık hemen hemen her erkekte cıkabliyor ve Allah'tan çözümü var en azından oyuzden 5 ay deneyip sonra eşli bir sekılde tüm kontrollerin yapılması gerek bence1 bucuk yıl oldu canım her akşam deniyorduk ta ki eşimde varikosel olduğunu ögrenene kadar ameliyat oldu geçen ay
Öyle canım haklısınız. İnşallah kavuşurum artık bende bebegimeAnladım cnm olsun bu ilk deneme sayılır benm eltimde ilk boş gebelik oldu sonra eşinde varikosel çıktı ameliyat oldu ve hemen hamile kaldı şimdi 2 cocugu var artık hemen hemen her erkekte cıkabliyor ve Allah'tan çözümü var en azından oyuzden 5 ay deneyip sonra eşli bir sekılde tüm kontrollerin yapılması gerek bence
Amin inşallah ilk bebek olucak galiba demiÖyle canım haklısınız. İnşallah kavuşurum artık bende bebegime
Bir sabah 5 gbi yapma imkanınız varsa eğer olmazsa diğerlerini öyle deneyinÖyle canım haklısınız. İnşallah kavuşurum artık bende bebegime
Evet ilk bebeğim o yüzden çok heyecanlıyımAmin inşallah ilk bebek olucak galiba demi
Nedir ki bu canım sabah 5i onu anlayamadımBir sabah 5 gbi yapma imkanınız varsa eğer olmazsa diğerlerini öyle deneyin
İlişkiyi sabah 5 gbi yapmak cnm dptemlerin en kaliteli ve hızlı oldugu zaman o saatlermiş doktor öyle dediNedir ki bu canım sabah 5i onu anlayamadım
Sağol cnm deneyecegim adet oldum çünküİlişkiyi sabah 5 gbi yapmak cnm dptemlerin en kaliteli ve hızlı oldugu zaman o saatlermiş doktor öyle dedi
Üzülme dediğim gibi daha ilk deneme say kendine zwman tanı akışs bırakarak gün aşırı ilişkiye devam et olucak inşallahSağol cnm deneyecegim adet oldum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?