çıkmayabilir arkadaşımAdet gelmeden 6 gun once kanda cikarmi gebelik acaba ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi bakarmisiniz kizlar hamile olabilirmiyim acaba
- Konu Sahibi glsmhmt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Selam kızlar aynı durumdayım. 18 ekim sad tarihim normalde 1 hafta erken oluyorum ve yaklaşık 3 günden beri aşırı kasık agrım vardı.
dün akşam dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. adet günüme 5 gün var bekliyorum ama tek sorunum benim aslında olmasada olur çünkü suan 15 aylık bi çocuğum var. sizden farklı eğer hamileysem naparım nasıl bakarım modundayım. İnşaalh allah gönlünüze göre verir.
dün akşam dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. adet günüme 5 gün var bekliyorum ama tek sorunum benim aslında olmasada olur çünkü suan 15 aylık bi çocuğum var. sizden farklı eğer hamileysem naparım nasıl bakarım modundayım. İnşaalh allah gönlünüze göre verir.
- 12 Kasım 2014
- 389
- 249
- 53
Hakkında hayırlısı olsun canımSelam kızlar aynı durumdayım. 18 ekim sad tarihim normalde 1 hafta erken oluyorum ve yaklaşık 3 günden beri aşırı kasık agrım vardı.
- 15 Mayıs 2010
- 36
- 10
- 98
- 36
- 8 Aralık 2014
- 199
- 36
- 118
- 36
Kizlar benimde kasiklarimda siddetli agri var agrinin yerleri degisiyo bazen soluma siddetli vuruyo bazen sagima bazende her iki tarafimada ve bunun yanisira akintimda var sizce bu hamilelik belirtisimiKizlar hamilemiyim diye ilk defa bu ay supheliyorum kendimden istiyorum da umutlanmak istemiyorum ama onun icin belirtiler ne yone gidicek bi bakarmisiniz. Bende aiddetli bir haftadr kasik agrisi var egilince ustune filan agri artiyor belime vuruyor ara ara migdem de eksime oldu iki sabah ayrica da asiri yemeye basladim birde gecen hfta kahverngi lekelenme oldu akintim oldu adetime 6 gun var acaba bunlar hamilelik belirtisimi test yapip izulmekte istemiyorum. fikirlerinizi merk edyrum
- 4 Aralık 2014
- 313
- 125
- 48
yazdiklarinin tamamini okumadan kesin hamilesin dedim icimden :) benim kayinvalidemin tarafi komple lekelenme yasayarak hamile kaldigini ogrenmis. diger belirtiler herkese gore degisir bisiy diyemem ama lekelenme en belirgin ozelliklerinden biri. benzer bisiy bende yasadim ama lekelenme gununun ertesi gunu biraz pihti ve su gibi kirmizi kan da geldi benden. adetime 10 gun vardi. dun adet olmam lazimdi ama olmadim. ya hamileyim yada gecen defa olan sey adet kanamasiydi bilemiyorum; kasik batmasi bendede var suandaKizlar hamilemiyim diye ilk defa bu ay supheliyorum kendimden istiyorum da umutlanmak istemiyorum ama onun icin belirtiler ne yone gidicek bi bakarmisiniz. Bende aiddetli bir haftadr kasik agrisi var egilince ustune filan agri artiyor belime vuruyor ara ara migdem de eksime oldu iki sabah ayrica da asiri yemeye basladim birde gecen hfta kahverngi lekelenme oldu akintim oldu adetime 6 gun var acaba bunlar hamilelik belirtisimi test yapip izulmekte istemiyorum. fikirlerinizi merk edyrum
- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
Canim benim gebelik degilmis iki tarafimda da kist varmis sagimdaki gecti simdi solumdaki kitle olmus dotralicaz ins seninki gebeliktirryazdiklarinin tamamini okumadan kesin hamilesin dedim icimden :) benim kayinvalidemin tarafi komple lekelenme yasayarak hamile kaldigini ogrenmis. diger belirtiler herkese gore degisir bisiy diyemem ama lekelenme en belirgin ozelliklerinden biri. benzer bisiy bende yasadim ama lekelenme gununun ertesi gunu biraz pihti ve su gibi kirmizi kan da geldi benden. adetime 10 gun vardi. dun adet olmam lazimdi ama olmadim. ya hamileyim yada gecen defa olan sey adet kanamasiydi bilemiyorum; kasik batmasi bendede var suanda
- 6 Şubat 2012
- 687
- 133
- 83
- 8 Aralık 2014
- 199
- 36
- 118
- 36
Idrar testiyle belki cikmayablir ama kan testi yaptir cnm kanla cikar adetin gectiysekızlar merhaba benimde adetim 1 gün geçti normal adet belirtilerim yok hafif kasık ve bel agrım bol iştahım ve uykum var bu aralar çok istiyorum bebek olmasını ama 2 ay önce 8 gün geçikmişti ama 9 gün regl oldum buda öyle olmaz inşallah
- 6 Şubat 2012
- 687
- 133
- 83
- 8 Aralık 2014
- 199
- 36
- 118
- 36
Kiminde ckmiyo dogru cnm bnim teyzem 2 aylik hamileydi halq cikmamisti sonra ogrendi bende hamile kalmk cok istiyorum ama bakalm kismet hayirlisi olsngeçen sefer 3. günde yaptırmıştım 1 kusur cıkmıştı negatif 8. gün yaptırdığımda 5 lerdeydi düşük ihtimal ama belki geç döllenme olabilir dedi doktor o yüzden en az 5 gün geçmeden test yaptırmamayı düşünüyorum çünkü çok üzülüyorum çıkmayınca
- 6 Şubat 2012
- 687
- 133
- 83
Kiminde ckmiyo dogru cnm bnim teyzem 2 aylik hamileydi halq cikmamisti sonra ogrendi bende hamile kalmk cok istiyorum ama bakalm kismet hayirlisi olsn
aynen canım olabiliyor o şekilde de , allah sana da banada isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda senin bu ay geçti mi
- 8 Aralık 2014
- 199
- 36
- 118
- 36
Amin ins cnm saglikli olsn da allah isteyen herkeze nasip etsin bnimndurumlar farkli degisik cnm ya bnm rahmimde ur vardi gecen yil aldirdm simdi tekrar ckti dokturum hemen hamile kalman lazm dedi ilac verdi bana 3 aylik hemen hamile kalmam icin hamile kalmayi kolaylastirici kalmazsn gel dedi bakalm o yuzden hemen kalmam lazm bnim gecen ay kalamadm bu ay ins oluraynen canım olabiliyor o şekilde de , allah sana da banada isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda senin bu ay geçti mi
- 6 Şubat 2012
- 687
- 133
- 83
Amin ins cnm saglikli olsn da allah isteyen herkeze nasip etsin bnimndurumlar farkli degisik cnm ya bnm rahmimde ur vardi gecen yil aldirdm simdi tekrar ckti dokturum hemen hamile kalman lazm dedi ilac verdi bana 3 aylik hemen hamile kalmam icin hamile kalmayi kolaylastirici kalmazsn gel dedi bakalm o yuzden hemen kalmam lazm bnim gecen ay kalamadm bu ay ins olur
inşallah bu ay kalırsın canım korkma herşey halloluyor bende 2 sene önce yumurtalık kanserini atlattım allaha şükür sağ yumurtalığım ve rahmim duruyor benimde bu 1 sene içinde hamile kalmam vücudum için en sağlıklısı inşallah allah nasip eder canım önemli olan sağlık
- 8 Aralık 2014
- 199
- 36
- 118
- 36
Haklisn cnm saglik herseyden onde gelir ama biz 3 yillik evliyz 4 e giricz artik istiyorz cnm sn ne kadarlik evlisninşallah bu ay kalırsın canım korkma herşey halloluyor bende 2 sene önce yumurtalık kanserini atlattım allaha şükür sağ yumurtalığım ve rahmim duruyor benimde bu 1 sene içinde hamile kalmam vücudum için en sağlıklısı inşallah allah nasip eder canım önemli olan sağlık
- 6 Şubat 2012
- 687
- 133
- 83
Haklisn cnm saglik herseyden onde gelir ama biz 3 yillik evliyz 4 e giricz artik istiyorz cnm sn ne kadarlik evlisn
bizde 3 yıldayız canım ben biraz daha bebek istemiyordum açıkcası ama hastalıktan sonra kararımızı değiştirdik 1 tanede olsa olması için planlarımızı erkene aldık
- 8 Aralık 2014
- 199
- 36
- 118
- 36
Bizimle ayni durum cnm bn hem evliym hemde univ okuyorum o yuzden bizde 2 sene sonra dusunuyoduk ama doktorum ur buyumeden hamile kalman lazm deyince bizde dusunmeye basladk cnm 2 aydirbizde 3 yıldayız canım ben biraz daha bebek istemiyordum açıkcası ama hastalıktan sonra kararımızı değiştirdik 1 tanede olsa olması için planlarımızı erkene aldık
- 31 Ağustos 2008
- 129
- 57
- 298
merhaba;geçen sefer 3. günde yaptırmıştım 1 kusur cıkmıştı negatif 8. gün yaptırdığımda 5 lerdeydi düşük ihtimal ama belki geç döllenme olabilir dedi doktor o yüzden en az 5 gün geçmeden test yaptırmamayı düşünüyorum çünkü çok üzülüyorum çıkmayınca
3.gün ve 8.gün regl gecıkme zamanların mı acaba?
- 4 Aralık 2014
- 313
- 125
- 48
insallah canim. bikac gune belli olur benimkide. korkudan gidip test alamiyorum valla :)Canim benim gebelik degilmis iki tarafimda da kist varmis sagimdaki gecti simdi solumdaki kitle olmus dotralicaz ins seninki gebeliktirr
- 18 Aralık 2013
- 2.414
- 4.101
- 333
Belirtileri pek dinlememek gerek. Ben 3 aydır her ay bütün belirtileri gördüm. Kimisi idrar enf. kimisi mantar çıktı. Şuan çok sakinim ve hayırlısı diyerek dua ediyorum. klomen kullanmaya başlayacağım. Artık 6 ay korunmasız ilişkiden sonra doktor üzerine eğilelim dedi. test yaptırdı her hangi bi sorun çıkmadı. bakalım haftaya ne bekliyor beni. kısmetimde inşallah vardır anne olmak. Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin anneliği inşallah.