bi bakarmisiniz kizlar hamile olabilirmiyim acaba

günaydın ya benim sorum olacak 2 gün geçti benimde ama sabah test yaptım birşey çıkmadı prod. acaba iyimidir birde onda yapsam günün her saatinde diyor ama ?

günaydın ya benim sorum olacak 2 gün geçti benimde ama sabah test yaptım birşey çıkmadı prod. acaba iyimidir birde onda yapsam günün her saatinde diyor ama ?
Normal gebelik testinde çıkmaya bilir daha hassas olanlar var early predictor almıştım ben adetten 4 gün önce çıktı, bi onu deneyin isterseniz, ya da sağlık ocağında bi kan verin kesin çözüm :)

Normal gebelik testinde çıkmaya bilir daha hassas olanlar var early predictor almıştım ben adetten 4 gün önce çıktı, bi onu deneyin isterseniz, ya da sağlık ocağında bi kan verin kesin çözüm :)

predictor aldım bugün gelirken birde onu denemek istiyorum günün her saatinde diyor acaba akşam eve gidince yapsam ? çıkarmı ki acaba

Kızlar benim de bi sorum olacak. Adetimin ikinci haftası kanamam oldu çok az. Sonra koyu kahverengi akıntı halini aldı. 10 gün sürdü ve bitti. Birsonraki adetime 1 hafta var. Doktora gittim kanamam için ama hiçbir sorun yok dedi kanamanım sebebini saptayamadı. Gebelik gözükmüyr ama erken olduğu için de gözükmüyor olabilir dedi. Yumurtlamam gerçekleşmiş çünkü. Böyle bi durum daha önce yaşayan oldu mu. Gebelik istiyoruz eşimle ama boşa ümitlenmek de istemiyoruz Adete 1 hafta kala kanda çıkar mı eğer varsa

predictor aldım bugün gelirken birde onu denemek istiyorum günün her saatinde diyor acaba akşam eve gidince yapsam ? çıkarmı ki acaba
bende o test ıle ogrendım gunum 1 gun gecınce ıstedıgın saatte yap sorun deıl ıns Allah gonlune gore verır

slm adete 1 hafta kala kan tahlılınde cıkar ama erken yaptırıp kendını strese sokma derım ben sabret 1 hafta kalmıs yumurtlama donemınde yumurtası catladıgında lekelenme duymustum ama kanama ılk defa duydum ıns bebegın senınledır

Evet canım ya gerçekten beklemek en iyisi sanırım yoksa moralim bozulacak iyice. Çok teşekkür ederim Allahım herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bi şekilde inşallah

Evet canım ya gerçekten beklemek en iyisi sanırım yoksa moralim bozulacak iyice. Çok teşekkür ederim Allahım herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bi şekilde inşallah
amin canım ıns sende en yakın zamanda melegıne kavusursun

Kizlar adetime 5 gun var kendimi hamile gibi hissedyorum ama test yapmayada korkyurm bekleyemiyorumda surekli dusunuyrum paranoya oldum sanirim pakljim bozulacak bu gidisle test yapsam cikarmiki ya kan tesyi yaptramyr calsyrum :-(

Kizlar adetime 5 gun var kendimi hamile gibi hissedyorum ama test yapmayada korkyurm bekleyemiyorumda surekli dusunuyrum paranoya oldum sanirim pakljim bozulacak bu gidisle test yapsam cikarmiki ya kan tesyi yaptramyr calsyrum :-(
Canım aynı durumdayız ben de şüpheleniyorum ilk defa böyle oldum. 1 hafta var benim de ama cesaretim yok Galiba beklemek daha iyi adetim gecikirse yaptırcm ben inşallah hamileyizdir

Canım aynı durumdayız ben de şüpheleniyorum ilk defa böyle oldum. 1 hafta var benim de ama cesaretim yok Galiba beklemek daha iyi adetim gecikirse yaptırcm ben inşallah hamileyizdir
Allah gonlunuze gore versın stres yapmadan beklemeye calısın ıns ıstedıgınız olur

benim geçen ay reglim 8 gün gecikti ve neyazıkki 9. gün regli oldum bu ay aynı şekilde gecikti 8. gün test yaptım negatif çıktı regli olmayınca 10.gün tekrar test alıp yaptım çift çizgi çıktı 10. günden önce idrardan cıkmıyor en iyisi betahcg yaptır arkadaşım ama onuda erken yaptırma bazen o bile cıkmıo Allah gönlüne göre wersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…