Normal gebelik testinde çıkmaya bilir daha hassas olanlar var early predictor almıştım ben adetten 4 gün önce çıktı, bi onu deneyin isterseniz, ya da sağlık ocağında bi kan verin kesin çözüm :)günaydın ya benim sorum olacak 2 gün geçti benimde ama sabah test yaptım birşey çıkmadı prod. acaba iyimidir birde onda yapsam günün her saatinde diyor ama ?
Normal gebelik testinde çıkmaya bilir daha hassas olanlar var early predictor almıştım ben adetten 4 gün önce çıktı, bi onu deneyin isterseniz, ya da sağlık ocağında bi kan verin kesin çözüm :)günaydın ya benim sorum olacak 2 gün geçti benimde ama sabah test yaptım birşey çıkmadı prod. acaba iyimidir birde onda yapsam günün her saatinde diyor ama ?
predictor aldım bugün gelirken birde onu denemek istiyorum günün her saatinde diyor acaba akşam eve gidince yapsam ? çıkarmı ki acabaNormal gebelik testinde çıkmaya bilir daha hassas olanlar var early predictor almıştım ben adetten 4 gün önce çıktı, bi onu deneyin isterseniz, ya da sağlık ocağında bi kan verin kesin çözüm :)
bende o test ıle ogrendım gunum 1 gun gecınce ıstedıgın saatte yap sorun deıl ıns Allah gonlune gore verırpredictor aldım bugün gelirken birde onu denemek istiyorum günün her saatinde diyor acaba akşam eve gidince yapsam ? çıkarmı ki acaba
Ben saat 15:00 gibi yapmıştım iş yerinde çıkmıştı :)predictor aldım bugün gelirken birde onu denemek istiyorum günün her saatinde diyor acaba akşam eve gidince yapsam ? çıkarmı ki acaba
slm adete 1 hafta kala kan tahlılınde cıkar ama erken yaptırıp kendını strese sokma derım ben sabret 1 hafta kalmıs yumurtlama donemınde yumurtası catladıgında lekelenme duymustum ama kanama ılk defa duydum ıns bebegın senınledırKızlar benim de bi sorum olacak. Adetimin ikinci haftası kanamam oldu çok az. Sonra koyu kahverengi akıntı halini aldı. 10 gün sürdü ve bitti. Birsonraki adetime 1 hafta var. Doktora gittim kanamam için ama hiçbir sorun yok dedi kanamanım sebebini saptayamadı. Gebelik gözükmüyr ama erken olduğu için de gözükmüyor olabilir dedi. Yumurtlamam gerçekleşmiş çünkü. Böyle bi durum daha önce yaşayan oldu mu. Gebelik istiyoruz eşimle ama boşa ümitlenmek de istemiyoruzAdete 1 hafta kala kanda çıkar mı eğer varsa
Evet canım ya gerçekten beklemek en iyisi sanırım yoksa moralim bozulacak iyice. Çok teşekkür ederim Allahım herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bi şekilde inşallahslm adete 1 hafta kala kan tahlılınde cıkar ama erken yaptırıp kendını strese sokma derım ben sabret 1 hafta kalmıs yumurtlama donemınde yumurtası catladıgında lekelenme duymustum ama kanama ılk defa duydum ıns bebegın senınledır
amin canım ıns sende en yakın zamanda melegıne kavusursunEvet canım ya gerçekten beklemek en iyisi sanırım yoksa moralim bozulacak iyice. Çok teşekkür ederim Allahım herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bi şekilde inşallah
İnşallahhamin canım ıns sende en yakın zamanda melegıne kavusursun
amin canım cumlemız ınsİnşallahhSen de hamilesin sanırım hayırlısıyla kucağına alır büyütürsün inşallah bebişini
kaç gün gecikme olmuştu seninBen saat 15:00 gibi yapmıştım iş yerinde çıkmıştı :)
Canım aynı durumdayız ben de şüpheleniyorum ilk defa böyle oldum. 1 hafta var benim de ama cesaretim yokKizlar adetime 5 gun var kendimi hamile gibi hissedyorum ama test yapmayada korkyurm bekleyemiyorumda surekli dusunuyrum paranoya oldum sanirim pakljim bozulacak bu gidisle test yapsam cikarmiki ya kan tesyi yaptramyr calsyrum :-(
Allah gonlunuze gore versın stres yapmadan beklemeye calısın ıns ıstedıgınız olurCanım aynı durumdayız ben de şüpheleniyorum ilk defa böyle oldum. 1 hafta var benim de ama cesaretim yokGaliba beklemek daha iyi adetim gecikirse yaptırcm ben inşallah hamileyizdir
Allah razı olsun canım inşallahAllah gonlunuze gore versın stres yapmadan beklemeye calısın ıns ıstedıgınız olur
peki senin kaç gün geçmitiBen saat 15:00 gibi yapmıştım iş yerinde çıkmıştı :)
benim geçen ay reglim 8 gün gecikti ve neyazıkki 9. gün regli oldum bu ay aynı şekilde gecikti 8. gün test yaptım negatif çıktı regli olmayınca 10.gün tekrar test alıp yaptım çift çizgi çıktı 10. günden önce idrardan cıkmıyor en iyisi betahcg yaptır arkadaşım ama onuda erken yaptırma bazen o bile cıkmıo Allah gönlüne göre wersin inşallahKizlar hamilemiyim diye ilk defa bu ay supheliyorum kendimden istiyorum da umutlanmak istemiyorum ama onun icin belirtiler ne yone gidicek bi bakarmisiniz. Bende aiddetli bir haftadr kasik agrisi var egilince ustune filan agri artiyor belime vuruyor ara ara migdem de eksime oldu iki sabah ayrica da asiri yemeye basladim birde gecen hfta kahverngi lekelenme oldu akintim oldu adetime 6 gun var acaba bunlar hamilelik belirtisimi test yapip izulmekte istemiyorum.fikirlerinizi merk edyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?