Bı bakarmisiniz acil

Miya357

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
565
633
23
Bugün öğlen test yaptım saat 12 gibi 10dakika önce testim siliklesmis böyle olup hamile olan varmi

İlk 5 10 dk da falan doğru çıkıyor. Tekrarlama şansınız varmı kuruma çizgisi olabiliyormuş o öyle diyorlar

Sizin durumunuza baktim yine bi silik cizgi cikmis herhlde ondan sonra hastamı oldunuz acaba testiniz ne marka

Bence hamilesin cnm çünkü pembe gibi çıkmış kendi çizgisi gibi değil ..

Kesin hamilesin tebrik ederim...darısı başımıza inşallah ...dua istiyoruz..

Bana mi dedinz canim dger arkadasya etiketlememis bu konu sahibi acanda foto atmadi bende ustume.aliniyorim
Ne güzel şey....teste çift çizgiyi görmek...ben teste göre yazmıştım evet lütfenn siz üstünüze alın ve bizlerede dua edin..kaç yıllık evlisiniz bu arada çok beklediniz mi?

Ne güzel şey....teste çift çizgiyi görmek...ben teste göre yazmıştım evet lütfenn siz üstünüze alın ve bizlerede dua edin..kaç yıllık evlisiniz bu arada çok beklediniz mi?
4 yillik evliyim 3 bucuk yil vajinimusla gecti sykur yendim ama vajinismusla bilr bisiler yapmaya calisioduk o sekilde kalanda coktu cunku olmadi doktora gittik hersey normaldi vajinimusu yendim kasimdan beride isdiom.olmadiydi martta doktoruma gittim yine klomene baslatti canim sen nezanandir istiosun hep dua ediyorum rabbim herkesin gönlüne gore versinnn

Benim 11 yaşında bir kızım var ablası...5 yıl onu beklemiştim...ama 11 yıl oldu yine hiç korunmadım bir aşılama iki tüp bebek olumsuz...yaşımda ilerledi artık bakalım rabbim birtanecik daha verir inşallah..

Eklentiler

• 20200402_143252.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 21
  • 20200402_143247.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…