Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki saat sonra cikti ondan suphede kaldımBence hamilesiniz test tekrarlamaya devam edin koyu bir çizgi aldığınız zaman doktora gidersiniz şimdi gereksiz yere gitmeyin bu kötü ortamda
Henüz adet zamanınız geçmediyse bence test yapmaya devam edin Buraya da atın biz de merak ediyoruz inşallah vardırİki saat sonra cikti ondan suphede kaldım
bal gibi hamilesin işteBgum yaptigim
Kesin hamilesin tebrik ederim...darısı başımıza inşallah ...dua istiyoruz..
Bence hamilesin cnm çünkü pembe gibi çıkmış kendi çizgisi gibi değil ..
Henüz adet zamanınız geçmediyse bence test yapmaya devam edin Buraya da atın biz de merak ediyoruz inşallah vardır☺![]()
Hemen çıkmadı 2 saat sonra cikti çizgi ondan sevinemiyorumbal gibi hamilesin iştegozun aydin canim
Hemen çıkmadı 2 saat sonra cikti çizgi ondan sevinemiyorum
Ben adet görmüyorum 1 yıldır falan oda 3 aylık iğne yaptırmıştım korunmak için onunda süresi bitti yaklaşık 5 aydır falan korunmuyorumdaAdetiniz geciktimi peki
Adet görmeden gebe kalacağımı söyleyen bı doktorum var o yüzden her ay sen takip etcen gebeliğini adet olmadığı için bende her ay böyle 3 defa test yapiyorumAdetiniz geciktimi peki
Adet görmeden gebe kalacağımı söyleyen bı doktorum var o yüzden her ay sen takip etcen gebeliğini adet olmadığı için bende her ay böyle 3 defa test yapiyorum
Sonradan çıktı 2 saat sonra falan geçen ayda aynı böyle çıkmıştı hep böyle çıkıyor ama kan tahlilleri hep negatif pozitif olsa bile umut yok bende geç çıkıyor hemen anında çıksa o zaman tamam diyecem ama işte durum buŞimdiye kadar bir defa mı yaptınız ozaman tekrarlayın. İlk 15 20 dk falan çizgi yokmuydu sonradan mı çıktı. Ya ben 2 senedir 100 defa belki test yapmışımdır sonrasında böyle çizgi görmedim bile :)
Sağol kuzum var benim 3 tane çocuğum Rabbim önce olmayana versin olursada sevinirdim hayırlısı olsun yaş 34 benimHayırlısı olsun değilsenizde canınızı sıkmayın zamanı varmış deyip önümüze bakmamız lazıminş en yakın zamanda güzel haberler alırız
![]()
Sağol kuzum var benim 3 tane çocuğum Rabbim önce olmayana versin olursada sevinirdim hayırlısı olsun yaş 34 benim
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım rabbim seninde kucağını boş bırakmasın dualarım seninle ufak tefek ağrılar var daha önce hamileklerimde olduğu gibibya yarın baktircam kandan ya bu testlerde çık kafa karıştırıcı bu kaçıncı pozitif görüşüm sonra negatif sonuç aldım geçen 4 kez kan verdim bakalım bu ay rabbim önce sana versin inşallah yürekten söylüyorumNe güzel Allah bağışlasın. Bende 33 yaşındayım. 7 ay önce 5 aylık hamileydim. Bebeğin kalbi gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldımşimdi tekrardan düşünüyoruz hayırlısı bakalım. İlki çok zor olmuştu. Bu sefer ne zaman nasip ederse
Sağlıkla gelsinler
![]()
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım rabbim seninde kucağını boş bırakmasın dualarım seninle ufak tefek ağrılar var daha önce hamileklerimde olduğu gibibya yarın baktircam kandan ya bu testlerde çık kafa karıştırıcı bu kaçıncı pozitif görüşüm sonra negatif sonuç aldım geçen 4 kez kan verdim bakalım bu ay rabbim önce sana versin inşallah yürekten söylüyorum ❤
Vajinismus olan biri hamşle kalabilir mi yanlış anlamayın birleşme olmadan nasıl oluyor ki benimde kuzenim öyle ve 3 yıldır yenemedi, en son tüp bebek yaptılar daha 24 yaşında,4 yillik evliyim 3 bucuk yil vajinimusla gecti sykur yendim ama vajinismusla bilr bisiler yapmaya calisioduk o sekilde kalanda coktu cunku olmadi doktora gittik hersey normaldi vajinimusu yendim kasimdan beride isdiom.olmadiydi martta doktoruma gittim yine klomene baslatti canim sen nezanandir istiosun hep dua ediyorum rabbim herkesin gönlüne gore versinnn