Bı bakarmisiniz acil

Hatta silik gibi değil bi iki gün sonra falan baya koyu çıkar kalın bi çizgi yani

Kesin hamilesin tebrik ederim...darısı başımıza inşallah ...dua istiyoruz..

Bence hamilesin cnm çünkü pembe gibi çıkmış kendi çizgisi gibi değil ..
Henüz adet zamanınız geçmediyse bence test yapmaya devam edin Buraya da atın biz de merak ediyoruz inşallah vardır☺
bal gibi hamilesin işte gozun aydin canim
Hemen çıkmadı 2 saat sonra cikti çizgi ondan sevinemiyorum

Adetiniz geciktimi peki
Ben adet görmüyorum 1 yıldır falan oda 3 aylık iğne yaptırmıştım korunmak için onunda süresi bitti yaklaşık 5 aydır falan korunmuyorumda

Adetiniz geciktimi peki
Adet görmeden gebe kalacağımı söyleyen bı doktorum var o yüzden her ay sen takip etcen gebeliğini adet olmadığı için bende her ay böyle 3 defa test yapiyorum

Adet görmeden gebe kalacağımı söyleyen bı doktorum var o yüzden her ay sen takip etcen gebeliğini adet olmadığı için bende her ay böyle 3 defa test yapiyorum

Şimdiye kadar bir defa mı yaptınız ozaman tekrarlayın. İlk 15 20 dk falan çizgi yokmuydu sonradan mı çıktı. Ya ben 2 senedir 100 defa belki test yapmışımdır sonrasında böyle çizgi görmedim bile :)

Sonradan çıktı 2 saat sonra falan geçen ayda aynı böyle çıkmıştı hep böyle çıkıyor ama kan tahlilleri hep negatif pozitif olsa bile umut yok bende geç çıkıyor hemen anında çıksa o zaman tamam diyecem ama işte durum bu

Hayırlısı olsun değilsenizde canınızı sıkmayın zamanı varmış deyip önümüze bakmamız lazım inş en yakın zamanda güzel haberler alırız

Hayırlısı olsun değilsenizde canınızı sıkmayın zamanı varmış deyip önümüze bakmamız lazım inş en yakın zamanda güzel haberler alırız
Sağol kuzum var benim 3 tane çocuğum Rabbim önce olmayana versin olursada sevinirdim hayırlısı olsun yaş 34 benim

Sağol kuzum var benim 3 tane çocuğum Rabbim önce olmayana versin olursada sevinirdim hayırlısı olsun yaş 34 benim

Ne güzel Allah bağışlasın. Bende 33 yaşındayım. 7 ay önce 5 aylık hamileydim. Bebeğin kalbi gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldım şimdi tekrardan düşünüyoruz hayırlısı bakalım. İlki çok zor olmuştu. Bu sefer ne zaman nasip ederse Sağlıkla gelsinler

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım rabbim seninde kucağını boş bırakmasın dualarım seninle ufak tefek ağrılar var daha önce hamileklerimde olduğu gibibya yarın baktircam kandan ya bu testlerde çık kafa karıştırıcı bu kaçıncı pozitif görüşüm sonra negatif sonuç aldım geçen 4 kez kan verdim bakalım bu ay rabbim önce sana versin inşallah yürekten söylüyorum

Çok teşekkür ederim amin hepimize sağlıkla inş

Vajinismus olan biri hamşle kalabilir mi yanlış anlamayın birleşme olmadan nasıl oluyor ki benimde kuzenim öyle ve 3 yıldır yenemedi, en son tüp bebek yaptılar daha 24 yaşında,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…