Bi bakar mısınız ?

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Meraba sevgili KK üyeleri.
Asker eşleri sevgilileri çoğunlukta olduğu için buraya başvurdum.Özellikle askeriyede görev yapan yada tanıdığı olanlara bi sorum olacak.
Askeri teknikerlik diye bi meslek var mı varsa ne iş yapar ?

Birde daha önce alımı yapılmış haftaya 3 eylülde göreve başlayacak bi grup varmı acaba bildiğiniz , duyduğunuz? (Askeri personel)

Var canim askeri tekniker disaridaki teknik işlerin askeriye icinde yapilmasi.mesela elektrik teknisyeni uzman veya astsubay olabilir askeriyedeki elektrik islerine bakar

asker mi sivil mi olacak?

Eşime sordum teknisyenler varmış
Eşim sivil memur mesela sivil memurlar var kaloriferlerle, tesisatla, elektrikle ayrı ayrı ilgilenen birimleri oluyomuş, aslında yaptıkları iş teknikerlik. Kadroları ise memurluk.
Bu memurların da amirleri astsubaylar oluyomuş
Ama onlara teknisyen denmiyor onlar asker dedi

Asker ise alımları toplu yapılıyor olabilir ama sivillerin alımları ilan çıkıp yapılıyor. Sonra güvenlik soruşturması biten işe başlıyor
Herkesin aynı gün işe başlangıcı yok yani

asker mi sivil mi olacak?

Eşime sordum teknisyenler varmış
Eşim sivil memur mesela sivil memurlar var kaloriferlerle, tesisatla, elektrikle ayrı ayrı ilgilenen birimleri oluyomuş, aslında yaptıkları iş teknikerlik. Kadroları ise memurluk.
Bu memurların da amirleri astsubaylar oluyomuş
Ama onlara teknisyen denmiyor onlar asker dedi

Asker ise alımları toplu yapılıyor olabilir ama sivillerin alımları ilan çıkıp yapılıyor. Sonra güvenlik soruşturması biten işe başlıyor
Herkesin aynı gün işe başlangıcı yok yani
Çok teşekkür ederim.
Sivil memur mu asker mi bilmiyorum hiç eğitim felan görmemiş 3 4 ay önce mülakata girmiş güvenlik soruşturmasını geçmiş şimdide göreve başlıyormuş. Asker olsa bi eğitim alırdı heralde. Bunuda eşiniz daha iyi bilir.
Birde sorar mısınız araç bakımıyla ilgilenen sivil memurlarda oluyormu acaba ?

Çok teşekkür ederim.
Sivil memur mu asker mi bilmiyorum hiç eğitim felan görmemiş 3 4 ay önce mülakata girmiş güvenlik soruşturmasını geçmiş şimdide göreve başlıyormuş. Asker olsa bi eğitim alırdı heralde. Bunuda eşiniz daha iyi bilir.
Birde sorar mısınız araç bakımıyla ilgilenen sivil memurlarda oluyormu acaba ?
Benim eşim de öyle girdi
Önce kpss sonucuna göre sıralama sonra mülakat vardı oradan da 3-4 ay güvenlik soruşturması bekledi sonra atandı. Asker olsa en azından askeri bi geçmişi olurdu diye düşündüm ben de. Yani eşimin çalıştığı yerde bir çok araç var bana kalırsa araç bakım birimi de vardır, sorup yazarım yine

Benim eşim de öyle girdi
Önce kpss sonucuna göre sıralama sonra mülakat vardı oradan da 3-4 ay güvenlik soruşturması bekledi sonra atandı. Asker olsa en azından askeri bi geçmişi olurdu diye düşündüm ben de. Yani eşimin çalıştığı yerde bir çok araç var bana kalırsa araç bakım birimi de vardır, sorup yazarım yine
Çok memnun olurum sorarsanız.
Bide eşinizin silahı var mı ?

Back
X