- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.586
- 798
- Konu Sahibi _tiramisu_
-
İnternette bir çok dr. sitesi var,araştırabilirsiniz..hanimefendi bekarim ve kizlik zarinin yapisi ne olursa olsun cabuk zarar gorur mu gormez mi bilmiyorum. bildigim sey 3-4 cm lik birsey girip baski uygulamadigi surece birsey olmadigi.. annem, bunu yasamis biri olarak panik yapinca haliyle endiselendim. olamaz mi?
Ağırlık kaldırmakla kızlık zarının bozulmucagini küçük çocuğa sorsan bilir..ayrıca dikkat çekmek için yazdığın konu başlığı çok gereksiz ve saçma o yüzdende konunu ciddi bulmadimhanimefendi bekarim ve kizlik zarinin yapisi ne olursa olsun cabuk zarar gorur mu gormez mi bilmiyorum. bildigim sey 3-4 cm lik birsey girip baski uygulamadigi surece birsey olmadigi.. annem, bunu yasamis biri olarak panik yapinca haliyle endiselendim. olamaz mi?
bunun yasla ilgisi yok.. arastirdim konuyla ilgili bilgim var. dedigim gibi annem panik yapinca endiselendim.. yorumunuz icin tesekkurler :)İnternette bir çok dr. sitesi var,araştırabilirsiniz..
Bekar olmanız bu tür bilgilere sahip olmayacağın anLamına gelmiyor..
Kaç yaşındasınız?
merhaba... yaklasik 15 gundur diyetteyim ve dans ediyorum.. basen kismimdan sikayetci oldugum icin belden asagisini biraz fazla salliyorum.. ayrica kanamali kistim var.. bir de dun temizlik yaparken kanepeyiazcik kaldirdim, cok zorlanmadim ama..neyse.. dun aksama dogru kahverengi akinti gordum, bu aksam ise afedersiniz peceteye koyu kismizi kivamli kan geldi.. su an belimde agriyor.. hastaneden randevu almak icin aradim en erken pazartesine randevu verdiler... evet o can alici soruyu soruyorum.. kizlik zarima birsey olmus mudur???
Kizliginin bozulması icin kanepenin degil, başka bişeyin kalkmış olması gerekiyor.
Vajinanıza bi'şey girdi mi? Girmediyse zarınız olduğu gibi duruyordur(zarınız esnekse girse bile bozulmaz).
Bel ağrınız kanepeyi kaldırdığınız içindir..
Kanamanız için dr. görünün.
Allah zarınıza zeval vermesin.
yanlis anlasilmasin. bu konuyla ilgili dalga gecenlerin yorumlari fazla oluyor. dikkat ederseniz bi kac mesaj geldi bile bahsettigim turden :) tesekkur ederim..Başliginizin hoş olmadigini yazmak icin girdim sadece konuya.
Geçmiş olsun.
hanimefendi bekarim ve kizlik zarinin yapisi ne olursa olsun cabuk zarar gorur mu gormez mi bilmiyorum. bildigim sey 3-4 cm lik birsey girip baski uygulamadigi surece birsey olmadigi.. annem, bunu yasamis biri olarak panik yapinca haliyle endiselendim. olamaz mi?
osizin dusunceniz.. tesekkur ederim..Ağırlık kaldırmakla kızlık zarının bozulmucagini küçük çocuğa sorsan bilir..ayrıca dikkat çekmek için yazdığın konu başlığı çok gereksiz ve saçma o yüzdende konunu ciddi bulmadim
yanlis anlasilmasin. bu konuyla ilgili dalga gecenlerin yorumlari fazla oluyor. dikkat ederseniz bi kac mesaj geldi bile bahsettigim turden :) tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?