• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakar misiniz(kk'nin bayildigi konu kizlik zariyla ilgili)

hanimefendi bekarim ve kizlik zarinin yapisi ne olursa olsun cabuk zarar gorur mu gormez mi bilmiyorum. bildigim sey 3-4 cm lik birsey girip baski uygulamadigi surece birsey olmadigi.. annem, bunu yasamis biri olarak panik yapinca haliyle endiselendim. olamaz mi?
İnternette bir çok dr. sitesi var,araştırabilirsiniz..
Bekar olmanız bu tür bilgilere sahip olmayacağın anLamına gelmiyor..
Kaç yaşındasınız?

hanimefendi bekarim ve kizlik zarinin yapisi ne olursa olsun cabuk zarar gorur mu gormez mi bilmiyorum. bildigim sey 3-4 cm lik birsey girip baski uygulamadigi surece birsey olmadigi.. annem, bunu yasamis biri olarak panik yapinca haliyle endiselendim. olamaz mi?
Ağırlık kaldırmakla kızlık zarının bozulmucagini küçük çocuğa sorsan bilir..ayrıca dikkat çekmek için yazdığın konu başlığı çok gereksiz ve saçma o yüzdende konunu ciddi bulmadim

Kahverengi leke diye tabir ettiğimiz şey regl döneminde atılamayan kanamanın içeride oksitlenmesiyle oluşur.
Bu tür bir zorlamada da dışarı atılması çok normal.
Kadın doğum uzmanları genelde kahverengi değil normal kırmızı renkli kandan korkulması gerektiğini söylüyor, yani periyod dışında geldiyse tabii.
Birşey kaldırmayla indirmeyle zar bozulmuyor.

Yakın zamanda bir sağlık kuruluşuna gidin ama annenizle çünkü annenizin de bilgilendirilmesi lazım.
Merak ettiğiniz ne varsa sorun yardımcı olurlar.

İnternette bir çok dr. sitesi var,araştırabilirsiniz..
Bekar olmanız bu tür bilgilere sahip olmayacağın anLamına gelmiyor..
Kaç yaşındasınız?
bunun yasla ilgisi yok.. arastirdim konuyla ilgili bilgim var. dedigim gibi annem panik yapinca endiselendim.. yorumunuz icin tesekkurler :)

merhaba... yaklasik 15 gundur diyetteyim ve dans ediyorum.. basen kismimdan sikayetci oldugum icin belden asagisini biraz fazla salliyorum.. ayrica kanamali kistim var.. bir de dun temizlik yaparken kanepeyiazcik kaldirdim, cok zorlanmadim ama..neyse.. dun aksama dogru kahverengi akinti gordum, bu aksam ise afedersiniz peceteye koyu kismizi kivamli kan geldi.. su an belimde agriyor.. hastaneden randevu almak icin aradim en erken pazartesine randevu verdiler... evet o can alici soruyu soruyorum.. kizlik zarima birsey olmus mudur???

Olsa nolucak allasen :) kizlik zarina bisey olsa da bakiresin. Vajina deforme olmadi yani. O zar oyle bisey degil. :)

Vajinanıza bi'şey girdi mi? Girmediyse zarınız olduğu gibi duruyordur(zarınız esnekse girse bile bozulmaz).
Bel ağrınız kanepeyi kaldırdığınız içindir..
Kanamanız için dr. görünün.
Allah zarınıza zeval vermesin.

Sonda ki dua.ayy koptum yeminle ya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Başliginizin hoş olmadigini yazmak icin girdim sadece konuya.

Geçmiş olsun.
yanlis anlasilmasin. bu konuyla ilgili dalga gecenlerin yorumlari fazla oluyor. dikkat ederseniz bi kac mesaj geldi bile bahsettigim turden :) tesekkur ederim..

Başlıkla laf sokmasını bilipte kızlık zarını neyin bozup bozmadığını bilmemek garip!!

Kk bayıldığı konu ne demek ya dalga mi geçiyorsunuz.Bu konuyla ilgili sıkıntısı yada derdi olan bayanlar yazıyor akıl istiyor.Burada eminim kimse kimsenin kizligina bayilmiyor.Yada hiçbirimiz bilbirimizin kizligina bayilacak kadar dengesiz degiliz.
Sinir oldum.nedemek bu ya sanki burada kızlık zariyla ilgili konulara ağzımızın suyu akar gibi mi geliyor sana.
Sen bu konuya ve bu konul ilgiilgili sıkıntılara bayilmiyorsan yaz ma ,direkt doktora git

Ağırlık kaldırmakla kızlık zarının bozulmucagini küçük çocuğa sorsan bilir..ayrıca dikkat çekmek için yazdığın konu başlığı çok gereksiz ve saçma o yüzdende konunu ciddi bulmadim
osizin dusunceniz.. tesekkur ederim..

yanlis anlasilmasin. bu konuyla ilgili dalga gecenlerin yorumlari fazla oluyor. dikkat ederseniz bi kac mesaj geldi bile bahsettigim turden :) tesekkur ederim..

Bence cevaplarinizi aldiginiza göre konunuzu kapattirmaniz sizin selametinize olur. Etraf dalga geçenlerle dolu çünkü.
Endiselenebilirsiniz, bilmiyor olabilirsiniz. Bilmemek ayip değil ogrenmemek ayip.
Merak etmeyin hicbir sey olmamistir.
Sevgiler :KK68:

Back