bi bakar misiniz(kk'nin bayildigi konu kizlik zariyla ilgili)

_tiramisu_

hasbinallahu ve ni'mel vekil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
536
199
48
merhaba... yaklasik 15 gundur diyetteyim ve dans ediyorum.. basen kismimdan sikayetci oldugum icin belden asagisini biraz fazla salliyorum.. ayrica kanamali kistim var.. bir de dun temizlik yaparken kanepeyiazcik kaldirdim, cok zorlanmadim ama..neyse.. dun aksama dogru kahverengi akinti gordum, bu aksam ise afedersiniz peceteye koyu kismizi kivamli kan geldi.. su an belimde agriyor.. hastaneden randevu almak icin aradim en erken pazartesine randevu verdiler... evet o can alici soruyu soruyorum.. kizlik zarima birsey olmus mudur???

biz çocukken atlar zıplardık hatta genç kız olduğunuzda bile
valla bişey olmadı bizim zarımıza?
sizin nasıl aklınıza gelir böyle şeyler anlamıyorum

Vajinanıza bi'şey girdi mi? Girmediyse zarınız olduğu gibi duruyordur(zarınız esnekse girse bile bozulmaz).
Bel ağrınız kanepeyi kaldırdığınız içindir..
Kanamanız için dr. görünün.
Allah zarınıza zeval vermesin.

Vajinaya bisey girmeden kizlik zari zarar gormez ki
Zar konusunda endise etmene gerek yok fakat o kanama icin bi doktora git.

hanimefendi bekarim ve kizlik zarinin yapisi ne olursa olsun cabuk zarar gorur mu gormez mi bilmiyorum. bildigim sey 3-4 cm lik birsey girip baski uygulamadigi surece birsey olmadigi.. annem, bunu yasamis biri olarak panik yapinca haliyle endiselendim. olamaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…