- 25 Mart 2014
- 536
- 199
- 48
- Konu Sahibi _tiramisu_
-
annem cok panik yapti.. :)biz çocukken atlar zıplardık hatta genç kız olduğunuzda bile
valla bişey olmadı bizim zarımıza?
sizin nasıl aklınıza gelir böyle şeyler anlamıyorum
yani ne kadar agir kaldirsam kaldirayim, zarar gormez di mi? ne kadar anlatsam da anlamiyor annem :)Zarın Güvende Evlat
Vajinanıza bi'şey girdi mi? Girmediyse zarınız olduğu gibi duruyordur(zarınız esnekse girse bile bozulmaz).merhaba... yaklasik 15 gundur diyetteyim ve dans ediyorum.. basen kismimdan sikayetci oldugum icin belden asagisini biraz fazla salliyorum.. ayrica kanamali kistim var.. bir de dun temizlik yaparken kanepeyiazcik kaldirdim, cok zorlanmadim ama..neyse.. dun aksama dogru kahverengi akinti gordum, bu aksam ise afedersiniz peceteye koyu kismizi kivamli kan geldi.. su an belimde agriyor.. hastaneden randevu almak icin aradim en erken pazartesine randevu verdiler... evet o can alici soruyu soruyorum.. kizlik zarima birsey olmus mudur???
bişey olmaz merak etmeannem cok panik yapti.. :)
hanimefendi bekarim ve kizlik zarinin yapisi ne olursa olsun cabuk zarar gorur mu gormez mi bilmiyorum. bildigim sey 3-4 cm lik birsey girip baski uygulamadigi surece birsey olmadigi.. annem, bunu yasamis biri olarak panik yapinca haliyle endiselendim. olamaz mi?Şaka mı bu?
İmkansiz canim, ne alakasi var ki. Hadi hamilelik gibi durum olsa agir kaldirma falan denir de zar dedigin vajinanin kac cm gerisinde, hayatta bisey olmaz.yani ne kadar agir kaldirsam kaldirayim, zarar gormez di mi? ne kadar anlatsam da anlamiyor annem :)
gidecegim zaten :) tesekkur ederim :)Vajinaya bisey girmeden kizlik zari zarar gormez ki
Zar konusunda endise etmene gerek yok fakat o kanama icin bi doktora git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?