bi arkadasim asik olmus :)))

sadece merak ediyorum orada mi dogdunuz yani ana diliniz gibi konusuyormusunuz o ulkenin dilini, yoksa turkiyeden mi gelin gittiniz? eger turkiyeden gelin gittiyseniz o is cok zor dil cok sorun olabilir ve kultur cok farkli geliyor yabancilara benden soylemesi :)

hakkinizda hayirlisi olsun umarim dualariniz kabul olur :)

Burada doğmadım ama çok küçük yaşta geldim buraya dil problemim yok hatta türkçe kadar iyi konuşuyorum.. Kültür farkı olabilir çünkü buradayım ama türk kültürü ile büyüdüm...

Bilmesini istiyorum.. Tahmin edebilir aslında ama tam emin olmasını sağlamam lazım...
Bildiğinden emin değilsiniz yani
adam evli olupta baktığınızı düşünüyor olabilir
belki onunda arayışı bu yöndedir
kendinizi bu duruma sokmayın bence

Bildiğinden emin değilsiniz yani
adam evli olupta baktığınızı düşünüyor olabilir
belki onunda arayışı bu yöndedir
kendinizi bu duruma sokmayın bence
O da bi ihtimal tabi ama aklım olmaz desede kalbime söz geçirmek ne mümkün... İnşallah düzgün çıkar çünkü bi daha keşke demeye gücüm yeter mi bilmiyorum...

Bir erkeğin karşıdan bakmasına böyle anlamlar yükleyemiyorum nedense
sizin baktığınız için bakıyor olabilir
bana da bazen oluyor kadın olduğu halde o bana ben ona bakışıp duruyoruz
bakmıyım diyorum engel olamıyorum yani bi mana çıkartmaya gerek yok
hele ki sütten ağzınız yanmışken

Aslında sadece bakma değil ufak tefek birşeyler oldu tabi ki direk ilgiye yorulacak şeyler değil, bi boşluktayım sanırım dayanacak birşey arıyorum...
En iyisi hiç harekete geçmemek.. Birşey varsa zaten o gelir...

Yani sizin durumunuzu biliyorsa niyeti varsa gelir

Ay ahahahahah kıyamam ortaokul lise hallerine geri dönmüssünüz öhöm yani arkadasınız dönmüs
Yalnız adam adım atmış aslında konusmus sizinle. Sizin ufaklıkla da ilgilenmis ne güzel. Sizin eliniz ayagınıza dolaşmış azıcık heyecandan ama olur o kadar
Madem bi kere muhabbet acıldı aranızda artık sabahları karsılastıgınızda basınızla günaydın anlamında bi selam verip gülümseyebilirsiniz.
Okulla ve cocuklarla ilgili meselelerden ufak ufak konusmalar yapın cekinmeyin.
Bi de cocugunuzun arkadaslarını davet edebilirsiniz size. Onlar icin yemekler ve ufak oyunlar hazırlayın. Velilerle de iletisime gecersiniz böylece. Bi aksilige karsı da bi veli isim-cep numarası listesi yaptınız mı alın size isim ve numara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…